اینجا شاتی وجود نداره که
(احتمالا از پلیس زیاد میترسه)
آره میتونه
به هیچ وجه
اینجا شاتی وجود نداره که
(احتمالا از پلیس زیاد میترسه)
Tiny Pic برای خیلی ها فیلتره به خاطر همین من عکس رو دوباره آپ کردم:نوشته شده توسط Aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
بابا اينا چند ساليه همديگرو نديدن ميخوان همديگرو بغل كنن !!![]()
فکر کنم مشکل از کارت گرافیکه ... البته مطمئن نیستم چون ربط زیادی نداره.
آخه رفیقم 8600gt داره و بازی رو خیلی راحت و بدون این مشکل داره بازی میکنه ...
میگفت که بازیش آشغاله ... البته خیلی ببخشید که میگم ولی میگفت مظخرفه، به درد نخوره و ...
فقط مونده بود به سازنده ی بازی فحش خواهر مادر بده![]()
من بازي رو رو 360 رفتم.گفتم تا بازار بازي گرمه يه نقدي بكنيم.
پلتفورم ها:
سازنده:volition
ناشر:THQ
موتور فيزيك بازي:havok
ژانر: Sandbox, third-person shooter, action-adventure
مد های بازی: Single-player, multiplayer
رده سنی:
ESRB: M
OFLC: MA 15
PEGI: 18
سيستم مورد نياز:
سیستم مورد نیاز بازی:
Minimum Requirements:
Windows XP / Vista
2.0 GHz Dual-Core Processor (Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2)
1 GB Available System Memory
15 GB Available Hard Drive Space
128 MB 3D Video Card w/Shader Model 3.0 Support (Nvidia GeForce 7600 / ATI Radeon X1300)
DirectX Compatible Display Capable of 640x480 16-bit Color Resolution
DirectX 9.0c Compatible 16-bit Sound Card
Broadband Connection for Internet Multiplayer
Recommended Requirements:
Windows XP / Vista
3.2 GHz Dual-Core Processor (Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2)
2 GB Available System Memory
256 MB 3D Video Card with Shader Model 3.0 Support (Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD3850)
DirectX Compatible Display Capable of 1024x768 in 32-bit Color
DirectX 9.0c Compatible 16-bit Sound Card
Recommended System Requirements Required for 2-12 Player Multiplayer or Co-Op
گرافيك:10/7
بازي از يك دموي ساده شروع مي شود.دمويي كه طي ان شما مي فهميد كه بايد با كارول از زندان فرار كنيد.اين بازي هم مثل quantom of solace اين مشكل را دارد كه در نگاه اول گرافيك بسيار ضعيفي دارد اما با پيشروي در بازي مي فهميد كه كاملا اشتباه مي كرديد گرافيك بازي قابل قبول و حتي فراتر از ان است!!!اما خوب بديهي است كه به حد عناوين بزرگي چون gears.mass effect.يا خود gta نمي رسد اما باز هم گرافيك قابل قبولي را شاهد هستيم.من نمره ي 7 را شايسته ي اين بخش مي دانم.(تمام دمو هاي بازي realtime و game infoot هستند)ضمنا بخش طراحيشخصيت بازي از شاهكار هاي نسل حاظر است و شما از اين همه قابليت به وجد خواهيد امد.
داستان بازي:10/9
باز هم گول ابتداي كار را نخوريد داستان بازي مهم ترين و بهترين بخش بازي محسوب مي شود.پس از فرار از زندان شما دوباره به گروه saints پيوسته و يكي از اعضا را از دادگاه فراري مي دهيد.زيباترين بخش كار پس از ان است كه در دمويي تماشايي carol را مجروح يافته و براي راحتي او. اورامي كشيم!!!.سپس به قصد انتقام بر مي اييم و پس از ان دموي زيباي كشته شدن دوست رييس باند مخالف توسط ما يا حتي ايدهي جوهر افشاني هسته اي در جوهر خالكوبي حريف!!!اين بازي داستاني ناب دارد كه لحظات خوشي را براي شما به ارمغان مي اورد.
فيزيك بازي:10/7
بازي از قدر ترين موتور حاظر havok بهره مي برد.اما اين كه بازيسازان در استفاده ي تمام و كمال از ان موفق بوده اند يا نه بايد بگويم تا حدودي بله.سنگيني ماشين ها در بازي كاملا قابل حس است و تخريب پذيري محيط هم بسيار خوب(در اين مورد كاملا بر gta iv غلبه كرده)نحوه ي پرتاب شدن از بلندي هم خوب طراحي شده و كلا بخش فيزيك بازي مشكل خاصي نمي توان گرفت.تخريب پذيري اتوموبيل ها هم عالي نيستند ام بسيار ضعيف هم به نظر نمي رسد.
گيم پلي:10/9
گيم پلي بازي در يك كلام عالي است.رانندگي كاملا لذت بخش است.نحوه ي تير اندازي grab اشخاص و ... همه عالي است.جز يك مشكل كه زماني كه اشخاص را پرتاب كرده وزن خوب حس نمي شود.تنها جاي cover گرفتن خالي است.
هوش مصنوعي:10/5
تنها مشكل بازي همين قسمت است npc ها بسيار خنگ هستند.همه گله اي به طرف شما حمله مي كنند بدون هيچ هدفي.تنها قسمت چالش انگيز رانندگي است كه اندكي npc ها باهوش تر عمل ميكنند.
اي كاش اين بازي هوش بهتري داشت.
صداگذاري و موسيقي:10/8
صداگذاري بي شك شاهكار است حتي در sims هم شما قابليت گزينش صداي خود را نداريد اما اينجا مي توانيد از بين 3 گزينه صداي خود را انتخاب كنيد.ديالوگ ها همه وهمه عالي هستند.
موسيقي ها هم بد نبوده اما بي شك به اندازه ي صداگذاري ضعيف تر به نظر مي رسد.
بحث نهايي:
بازي قابل احترام است اما شايد به بزرگي gta نباشد اما باز هم از THQ چنين عنواني عجيب است.
اما مشكلات دوستان
سعيد جان بازي تو بد load شده و گرنه چنين مشكلي وجود ندارد.
در مورد افت فريم اين مشكل تنها مختص ورزن pc نيست بلكه 360 و ps3 هم چنين مشكلي دارند.
در اخر خريد اين بازي به همه ي دوست داران سبك free world وصيه مي شود.
مجيد جان لطفا مشخصات سيستمت رو بفرما ؟
آقا من بازی رو دوباره از اول نصب کردم مشکلم حل شد و بازی خیلی خوب و بدون مشکل اجرا شد ...
ولی چرا اینقدر تند راه میره ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصلا با گیم پلی حال نکردم ... چرا سوار ماشین میشی اینقدر حساس و تنده ؟
تو کامپیوتر من اینجوریه یا واسه شما هم اینجوریه ؟
دستم رو روی شیفت میگیرم که بدوعه ... از ماشین پر سرعت تر میره.
مثلا thq میخواست با gta iv رقابت کنه ؟!
بنده خدا آبروی خودش رو برد.
به نظر من تنها قشنگی بازی فعلا همون ساخت کاراکتره.
Mini Review خوبی ارائه شد. با تشکر از دوست عزیزمون.
اتفاقا برعکس نشون داد فقط Rockstar نیست که می تونه یه Sandbox خوب بسازه. این بازی برخلاف GTA یک Fun حسابی بود. برعکس GTA داستان خیلی خوبی داشت. البته مشخص بود از Review هایی که حرفه ای ها می دند با بقیه فرق می کنه.بنده خدا آبروی خودش رو برد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)