تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 12 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 118

نام تاپيک: تكنیك های رانندگی ، حرکات نمایشی

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

نه گفتن چیه منم درستشو که توآموزش رانندگی یاد گرفته بودم گفتم.
    البته من الان حدود یک سال نیمه که دیگه این روض رو نرفتم و خیلی هم سخت نبود.
    خوب فقط آینه تنها نیست البته به ما گفته بودن باید با آینه وسط دقیق پارک کنین هم پارک دوبل و هم پارک سنگ چین. ولی بعدش فهمیدم با آینه طرف راننده خیلی بهتر کنترل داری رو ماشین که نیفتی تو جوب. بعدشم پارک سنگچین به چه دردی میخوره؟
    معلم ما کلید کرده بود سنگ چین رو کامل به ما یاد داد. طوری که سرعتی میرفتم تو کوچه و اون مرده هم کف میکرد بعد میرفتیم.
    منو میبرد تو کوچه باریک که دوتا ماشن به زور از کنار هم رد میشن میگفت دور سه فرمون بزن.دقیق نمیدونم سه فرمون بود یا دو فرمون یادم رفته چی به چی بود الان همینجوری غریزی عمل میکنیم.
    حالا توضیح میدم ببینم چند فرمونه بود.
    اول کامل دور میزدی بعد میخواستی برسی به جوب روبرو باید لاستیکا رو صاف میکردی که تو پراید پدرت در میومد چون فرمونش سفت بود.
    بعد میرفتی عقب یک مایل میشدی به طرف دیگه باز فرمون رو کامل میادم طرف چپ و میرفتم.

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

نه گفتن چیه منم درستشو که توآموزش رانندگی یاد گرفته بودم گفتم.
    البته من الان حدود یک سال نیمه که دیگه این روض رو نرفتم و خیلی هم سخت نبود.
    خوب فقط آینه تنها نیست البته به ما گفته بودن باید با آینه وسط دقیق پارک کنین هم پارک دوبل و هم پارک سنگ چین. ولی بعدش فهمیدم با آینه طرف راننده خیلی بهتر کنترل داری رو ماشین که نیفتی تو جوب. بعدشم پارک سنگچین به چه دردی میخوره؟
    معلم ما کلید کرده بود سنگ چین رو کامل به ما یاد داد. طوری که سرعتی میرفتم تو کوچه و اون مرده هم کف میکرد بعد میرفتیم.
    منو میبرد تو کوچه باریک که دوتا ماشن به زور از کنار هم رد میشن میگفت دور سه فرمون بزن.دقیق نمیدونم سه فرمون بود یا دو فرمون یادم رفته چی به چی بود الان همینجوری غریزی عمل میکنیم.
    حالا توضیح میدم ببینم چند فرمونه بود.
    اول کامل دور میزدی بعد میخواستی برسی به جوب روبرو باید لاستیکا رو صاف میکردی که تو پراید پدرت در میومد چون فرمونش سفت بود.
    بعد میرفتی عقب یک مایل میشدی به طرف دیگه باز فرمون رو کامل میادم طرف چپ و میرفتم.
    والا من هنوز متوجه این پارک سنگچین نشدم. پارک دوبل رو توی همین تاپیک یه بار توضیح دادم.

ولی تا جایی که به یاد دارم خیلی کم از آینه بغل جهت پارک کردن استفاده کردم. اندازه ماشین که دستت باشه تقریبا به فاصله مورد نیاز میتونی پارک کنی.

اینی هم که گفتید میشه 2 فرمونه.

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

نه آینه ببغل رو گفتم برای اطمینان
    چون راحت میشه فاصلا ماشین تا جسم رو بدونی مثلا من که ماشین رو کامل میارم رو پیاده رو خیلی به در میخوره، که به در گیر نکنه از آینه بغل راحت میبینی که چقدر مونده تا در. چون من چهار چرخ ماشین رو میارم رو پیاده رو به علت کوچیک بودن کوچه و اینکه اگه دوتا چرخ یک طرف بالا باشه و اون دو تا چرخ پایین میگن کمک ها و این چیز میزاش خراب میشه.

4. این کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aghaye h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

پارک سنگچین به چه دردی می خوره؟
    از لحاظ قانونی
    پارک در پار کینگ خونه
    شما ماشین رو بعد از در پارک می کنی
    و بعد دنده عقب می ری تو پارکینگ
    (چرا با سر به داخل پارکینگ نریم؟ به همان دلیلی که دنده عقب پارک دوبل می کنیم)
    تو جاهایی که خودروها در کنار خیابان به صورت عمودی پارک می کنند هم به درد می خوره
    یه جور پارک دوبل در کنار خودروهایی که عمودی پارک کرده اند
    ولی از لحاظ غیر قانونی
    دنده عقب رفتن تو خیابان یک طرفه

6. 5 کاربر از aghaye h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با عرض سلام و احترام :
    از تمامي دوستان عزيز كه لطف كردند و به سوال من در مورد پارك سنگ چين يا پارك l پاسخ دادند تشكر مي كنم .
    در مورد طرح اين سوال بايد عرض كنم كه چون پاركينگ من در آخرين رديف چهار تايي يك پاركينگ عمومي قرار دارد و در رويرو نيز باز هم ماشين پارك است و جاي خيلي كمي براي مانور دارد و كل يبايد دردسر بكشم تا ماشين را جابجا كنم فكر كردم كه با روش پارك سنگ چين مي توان دنده عقب وارد و خارج شوم به اين دليل كلي همه رو تو دردسر انداختم و در آخر نيز بايد بگوييم كه متاسفنه هنوز من جواب خودم را نگرفتم لطفا مرا بيشتر راهنمايي كنيد.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با عرض سلام و احترام :
    از تمامي دوستان عزيز كه لطف كردند و به سوال من در مورد پارك سنگ چين يا پارك l پاسخ دادند تشكر مي كنم .
    در مورد طرح اين سوال بايد عرض كنم كه چون پاركينگ من در آخرين رديف چهار تايي يك پاركينگ عمومي قرار دارد و در رويرو نيز باز هم ماشين پارك است و جاي خيلي كمي براي مانور دارد و كل يبايد دردسر بكشم تا ماشين را جابجا كنم فكر كردم كه با روش پارك سنگ چين مي توان دنده عقب وارد و خارج شوم به اين دليل كلي همه رو تو دردسر انداختم و در آخر نيز بايد بگوييم كه متاسفنه هنوز من جواب خودم را نگرفتم لطفا مرا بيشتر راهنمايي كنيد.
    دوست عزیز
    آیا شما در هنگام خارج شدن از پارک می توانید با یک فرمان (بدون عقب و جلو کردن) از پارک خارج شوید؟
    در صورتی که جواب مثبت است پس می توانید با یک فرمان هم به داخل پارک بروید
    حال چگونه
    راحت ترین راه را خود شما باید تجربه کنید
    به عنوان مثال هر مربی در هنگام پارک دوبل یک روش مانند استفاده از لچکی یا .. را پیشنهاد می کنند
    ولی افراد روش های ابتکاری بهتری را پس از تعلیم با سلیقه خود ابداء می کنند
    حالا پیشنهاد من
    شما در هنگام خارج شدن از پارک
    حتما مسافتی را بدون اینکه فرمان را بچرخانید به جلو می آیید
    و بعد فرمان را به چپ یا راست می چرخانید
    محلی را که شروع به چرخاندن فرمان می کنید را مشخص کنید (مثلا سر خود را بیرون آورده و موزاییکی را که در کف پارکینگ است به خاطر بسپارید)
    بعد به حرکت ادامه داده و نقطه ای را که پیچاندن فرمان تمام شد را هم مانند روش قبل به خاطر بسپارید
    سومین محل محلی است که شما شروع به برگرداندن فرمان میکنید
    چهارمین محل محلی است که فرمان به حالت اولیه برگشته است
    چهار محل تا اینجا داریم
    پنجمی هم مقدار چرخش فرمان است در هنگامی فاصله بین محل های 2 و 3 را طی می کنید
    حالا می خواهیم پارک کنیم
    دنده عقب به محل 4 می رویم
    فرمان را به مقدار لازم (مقدار 5) می چرخانیم و در حین چرخاندن به محل سه می رویم
    از محل سه به دو می رویم(فرمان ثابت)
    از محل دو هم شروع به برگشت فرمان می کنیم تا به محل یک برسیم که باید در این هنگام باید فرمان صاف شده باشد و بعد با فرمان صاف به عقب میرویم (همان مقداری که اول بدون چرخاندن فرمان طی کرده بودیم)
    البته دفعه اول شاید به نتیجه دلخواه نرسید ولی بعد از چند مرتبه تمرین انشاا.. که نتیجه بگیرید

در هنگام شروع

مرحله 1

مرحله دو

مرحله سه

مرحله چهار

9. 4 کاربر از aghaye h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با سلام و احترام
    از دوست عزيزم آقاي aghaye h بابت پاسخ بسيار هنرمندانه و با سليقه شان تشكر مي كنم و جهت اطلاع بيشتر كروكي پاركينگ را خدمتان ايفاد مي دارم.اميدوارم كه راهگشا باشد.قبلا از تمامي دوستان تشكر مي كنم.
    Last edited by micky; 02-02-2009 at 07:48. دليل: عكس

11. این کاربر از micky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام و احترام
    از دوست عزيزم آقاي aghaye h بابت پاسخ بسيار هنرمندانه و با سليقه شان تشكر مي كنم و جهت اطلاع بيشتر كروكي پاركينگ را خدمتان ايفاد مي دارم.اميدوارم كه راهگشا باشد.قبلا از تمامي دوستان تشكر مي كنم.
    این میشه تقریبا دو تا پارک سنگچین
    اول از اینجا

به اینجا

و پارک دوم از بالایی به اینجا

Last edited by aghaye h; 02-02-2009 at 14:26.

13. 3 کاربر از aghaye h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با سلام و احترام :
    دوست عزيزم آقاي aghaye h مرا شرمنده كرديد لطف كنيد بنده نوازي فرمائيد و اگر امكان دارد توضيحات لازم را نيز مبذول بفرمائيد. لازم به ذكر است به نظر بنده يك خوردو پژو 405 جاي لازم جهت مانور در اين جاي مختصر را ندارد و با يك فرمان احتمال ماليدن به ماشينهاي كناري زياد است . لطفا راهنمائي بفرمائيد.

15. این کاربر از micky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

توضیحات رو اون بالا عرض کردم
    (مراحل به ترتیب خارج شدن از پارکه که برعکسش میشه پارک کردن)
    اگر با یک فرمان می توانید از پارک خارج شوید پس با یک فرمان هم می توانید داخل پارک بروید
    البته ممکنه یه خورده انحراف داشته باشید که با یه کم جلو عقب کردن درست میشه.
    اما حالا یه راه دیگه
    مرحله اول که فکر نکنم سخت باشه
    پس میاییم تا اینجا

ولی مرحله دوم
    شما خودرویتان را مماس با خودرو سمت راست کرده و به عقب می روید تا لاستیک عقب (ستون عقب) خودرویتان کنار گوشه سمت چپ سپر جلوی خودروی 1 قرار بگیره
    میشه اینطوری

بعد فرمان را کامل به سمت راست می پیچانیم و دنده عقب می ریم تا میشه اینطوری

حالا باید مواظب باشیم تا جلوی خودرو به خودروهای 2 برخورد نکند پس فرمان را به سمت چپ برگردانده و با احتیاط به عقب می رویم
    تا میشه اینطوری

حالا که خودروی 2 را رد کردیم دوباره فرمان را تا آخر به سمت راست می چرخانیم وبه عقب می رویم تا خودرو کامل صاف شود یعنی اینطوری

بعدشم فرمان را صاف کرده و به عقب می رویم تا میشه اینطوری

17. 3 کاربر از aghaye h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •