سعی کردم تمام اطلاعاتی که دارم رو اینجا براتون شرح بدم...دوستان این کار شدنی هست ...هم انتقالی هم مهمانی رو می گم!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سعی کردم تمام اطلاعاتی که دارم رو اینجا براتون شرح بدم...دوستان این کار شدنی هست ...هم انتقالی هم مهمانی رو می گم!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام عزیزان .من معافیت کفالت سربازی دارم (پدر بالای59) میخواستم بدونم میشه با این کفالت انتقالی بگیرم بیام شهر خودم در ضمن ورودی امسال هستم(ترم بهمن) دانشگاه مبدا=علوم پزشکی دزفول ....مقصد=علوم پزشکی کرمانشاه....ممنون
چرا که نشه. میشه . اون لینکی که دوستمون بالا گذاشتن توضیحتش رو گفتن ، بخونین
.
یعنی الان که من کارت معافیت (تاکید=معافیت پدر بالای 59سال)دارم میشه این کارو کرد؟ ونیاز به نامه دادگستری و اینجور کارا نیست؟
وقتی کارت رو دارید ، خیر نیاز نیست. چون دقیقا برای کفالت معاف شدید و برای کفالت میخواهید انتقالی بگیرید. این به نفع شماست
خیلی ممنون..شادم کردی خدا ان شاالله شادت کنه..یاعلی
سلام
من دانشجوی کاردانی آموزشکده فنی و حرفه ای پسران ساوه هستم.(کامپیوتر) می تونم 1 ترم به صورت مهمان برم دانشکده شمسی پور تهران؟ چه مدارکی لازمه.کلا واسه مهمان رفتن چه کارهایی باید انجام بدم.ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
Last edited by SADEGH 7; 24-10-2010 at 13:40.
این هزینه هایی که نوشتین واسه هر ترم هست یا واسه کل مقطع کارشناسی ؟ یعنی 4 سال ! ( ؟ )
مهمانی میتونی بری در صورتی که دانشگاه مقصد موافق باشه. در ضمن مهلت مهمان شدن تموم شد ( برای این ترم )
برای اطلاعات بیشتر به معاونت آموزشی دانشگاه برو و بپرس. شاید هنوز فرم داشته باشن بدن بهت
ممنون از راهنمایی.
برای نیمسال بعدی می خوام برم.کی باید اقدام کنم؟ الآن مناسبه یا زوده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)