دوست عزیزمشما باید از کارت اعتباری ثبت نام استفاده کنین
نام کاربری=شماره کاربری
رمز ورود=رمز ورود![]()
دوست عزیزمشما باید از کارت اعتباری ثبت نام استفاده کنین
نام کاربری=شماره کاربری
رمز ورود=رمز ورود![]()
کمی با تاخیر!
انتخاب رشته اینترنتی سال 1387 ( انتخاب رشته واقعی )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داوطلب گرامي توجه به نکات ذيل الزامي است :
#
شماره پرونده را به دقت در قسمت خواسته شده وارد نماييد .
#
در صورتي که در مراحل انتخاب رشته نتوانستيد به سيستم انتخاب رشته وارد شويد يک بار ديگر پنجره ها را بسته و از ابتدا وارد شويد. توجه داشته باشيد که شماره پرونده شماره اي 7 رقمي مي باشد و آن را به دقت در قسمت خواسته شده وارد نماييد .
#
اگر در صفحه اي که اطلاعات کارت اعتباري شما دريافت مي شود با پيام «کارتي با چنين مشخصاتي موجود نميباشد» مواجه شديد ابتدا به دقت اطلاعات کارت اعتباري خود را با اطلاعاتي که وارد نموده ايد تطبيق دهيد در صورتي که از ورود اطلاعات کارت اعتباري خود مطمئن هستيد ممکن است شماره پرونده خود را در ابتداي ورود به سيستم اشتباه وارد نموده باشيد و لازم است تمام پنجره ها را بسته و مراحل انتخاب رشته را از ابتدا آغاز نماييد.
# انتخاب رشته شما فقط زماني پايان يافته است که از سيستم رسيد 15 کاراکتري دريافت نماييد.توجه داشته باشيد حفظ رسيد 15 کاراکتري جهت آگاهي از نتايج و خدمات ديگر سازمان ضروري مي باشد.
توجه ويژه :« شماره پرونده داوطلب در کارنامه داوطلب درج شده است به داوطلبان توصيه مي شود حتما جهت اطمينان شماره پرونده اي که در کارنامه درج گرديده است را ملاک عمل قرار دهيد »
توجه ويژه :با توجه به تغييرات و اصلاحات برخي کد رشته محل ها حتما قبل از انتخاب رشته اطلاعيه اصلاحات دفترچه راهنما را به دقت مطالعه نماييد - براي مشاهده اينجا را کليک نماييد
ب : هر گونه سوال در مورد سيستم انتخاب رشته اينترنتي: تماس با شماره تلفن 6-88802740 ، تماس حاصل نماييد.
CECELIA عزیز
اگه از نرم ازار برای وصل شدن یا سایت ف ی ل ت ر ش ک ن و یا هر چیز دیگری استفاده میکنی وباید از اون خارج بشی و مستقیم به اینترنت وصل بشی.
اگه بازم نشد با یه isp دیگه وصل شو.
كمك . من User Pass براي انتخاب رشته رو ندارم.هر چي هم زنگ مي زنم به سنجش تلفن ها مشغوله.هر 6 تاش.
چيكار كنم؟آموش پرورش كمكي مي تونهه بكنه؟راه ديگري هست؟؟
تو رو خدااا كمك كنيد.
كس ديگه اي هم هست دچار اين مشكل شده بوده باشه؟
مشکل از فایروال بود که حل شد
متشکر![]()
کسی می دونه جواب انتخاب رشته کی میاد؟
دوست من جوابش شهریور میاد
اقا انتخاب رشته که در سایت سنجش به صورت مجازی وجود دارد خوب است یا بد؟؟؟
من که زیاد راضی نبودم
با توجه به اینکه طبق 86 آمار میده در مورد رشته هایی که من دوست داشتم امکان قبولیم را در اونها ببینم ظرفیت سال 86 با امسال خیلی فرق کرده بود و به درد من نخورد
اما برای خالی نبودن عریضه بد نیست
نتایج نهایی آزمون سراسری سال 87 نیمه دوم شهریور ماه اعلام می شود.
تاريخ مراجعه معرفي شدگان چند برابر ظرفيت رشتههاي تحصيلي داراي شرايط خاص دانشگاه امام حسين(ع) (مورد 11 گروه آزمايشي علوم رياضي و فني) در آزمون سراسري سال 1387 اعلام شد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)