تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 22 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 218

نام تاپيک: ✔ راهنمایی و روش های برتر مطالعه برای کنکور

داره خودمونی میشه roz_kareN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

این چند نکاتی هست برای مواقعی که آزمونی رو میدهیم اما از همه توانائی ها و اطلاعاتمان نتوانسته ایم بطور کامل و مفید استفاده کنیم و بعد از آزمون به دنبال نقطه مشکل زا می گردیم.

علت غلط زدن سوالات
    به سوالات پاسخ ندهيد! به سوالاتی که حدس می ‌زنيد بلديد اما واقعا تسلط نداريد مجبور نيستيد جواب بدهيد!
    1-به سوالات دشوار (به نظر خودمان) پاسخ نمی ‌دهيم و رد می ‌شويم. (علامت می ‌گذاریم، علامتِ خاص از نظر خودمان) من پارسال: دايره بزرگ که خيلي جلب توجه می‌ کند.
    2-به سوالات وقت گير، در دور اول هيچ فرصتی برای حل کردن نمی ‌دهيم تا در دور دوم به سراغشان بياييم. (مربع يا هرچيزی که متداول خودمان است کنارش می گذاريم تا علامت گذاشتن هم وقتمان را نگيرد)
    3-سوالات شک دار (1) اگر شک با فکر رو به يقين بود، می ‌زنيم. (2) اگر کلا بين دو گزينه مشکوک بوديم، نمی ‌زنيم.
    چنين تکنيکی باعث می ‌شود وقت اضافه بياوريم و در نتيجه آرامش می‌گيريم.
    *بايد وقت اضافه بياوريم*

2. 2 کاربر از roz_kareN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sara_8021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستمون درست میگه

یه نکته دیگه هم که از نظرم خوب بود اینه که اول توی درس هایی مثل ریاضی یه دور از رو تست ها بخونیم و تست های آسون
    رو بزنیم اینجوری 20% میشه
    چون اگه این کارو نکنید ممکنه اون آسون ها از دستتون در بره

4. 3 کاربر از sara_8021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mr.Unco's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    دبی -شیراز در حال رفت و آمد|نام:آنکو|سن:26 سال

پيش فرض

تو این بازه زمانی مرور نباید فراموش بشه
    الآن شما همه اطلاعات رو دارید ولی به ثبت نرسیده وبا یک مرور تمام مباحث خوانده شده یادتان می آید

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

دوستان یکی این برنامه درسی را که خودم چیدم را بررسی کنه خواهشا

- من یک سری از درس ها مثل ریاضی 2 را همان موقع سال دوم تست می زدم می خواندم الان همه مطالبش یادم هست . برای همین من گقتم که به جای خواندن این درس مستقیما تست بزنم. به نظر شما اشکالی داره ؟
    ( البته من تست های آسان و متوسط را تقریبا درست می زنم و تست های سخت را بعضا درست می زنم. نه این که مطلب را بلد نباشم راه حل را نمی دانم )

- در مورد درس هایی مثل زبان و عربی هم همین کار را می خواهم بکنم.

و در آخر درس هایی را که تست زدم سریع مرور کنم تا مطالبی را که نخواندم از قلم نیافته .
    و هر درسی را که تمام کردم حالا حالا بزارمش کنار

7. این کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان یکی این برنامه درسی را که خودم چیدم را بررسی کنه خواهشا

- من یک سری از درس ها مثل ریاضی 2 را همان موقع سال دوم تست می زدم می خواندم الان همه مطالبش یادم هست . برای همین من گقتم که به جای خواندن این درس مستقیما تست بزنم. به نظر شما اشکالی داره ؟
    ( البته من تست های آسان و متوسط را تقریبا درست می زنم و تست های سخت را بعضا درست می زنم. نه این که مطلب را بلد نباشم راه حل را نمی دانم )

- در مورد درس هایی مثل زبان و عربی هم همین کار را می خواهم بکنم.

و در آخر درس هایی را که تست زدم سریع مرور کنم تا مطالبی را که نخواندم از قلم نیافته .
    و هر درسی را که تمام کردم حالا حالا بزارمش کنار
    روش خوبی هست ولی سعی کن تست با پاسخ تشریحی بزنی و اینکه سعی کن که مطالب تکمیلی بخونی چون این کار خیلی بهت کمک می کنه.

---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------

شیمی 1 عمومی دانشگاه رو اگه خواستی بگیر چون یه سطح بالاتر از کتاب درس داده.

9. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

روش خوبی هست ولی سعی کن تست با پاسخ تشریحی بزنی و اینکه سعی کن که مطالب تکمیلی بخونی چون این کار خیلی بهت کمک می کنه.

---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------

بله تست با پاسخ تشریحی می زنم و بعضا نکته ها را یادداشت می کنم.

من این روش را دوست دارم برای اینکه اگر بتوانم تست های یک مبحث را بزنم آن مبحث را به زودی از یاد نخواهم برد.

اما این مشکل توی درس های حفظی هست چون که همه مطالب را به یاد ندارم. از طرفی اگر مطالب درس را بخوانم تست بزنم در این صورت حس می کنم که بر اساس مطالب مثلا یک هفته پیش دارم تست می زنم شاید تا کنکور توی ذهنم باقی نماند

پس تکلیف من با درس های حفظی چی میشه ؟

11. این کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بله تست با پاسخ تشریحی می زنم و بعضا نکته ها را یادداشت می کنم.

من این روش را دوست دارم برای اینکه اگر بتوانم تست های یک مبحث را بزنم آن مبحث را به زودی از یاد نخواهم برد.

اما این مشکل توی درس های حفظی هست چون که همه مطالب را به یاد ندارم. از طرفی اگر مطالب درس را بخوانم تست بزنم در این صورت حس می کنم که بر اساس مطالب مثلا یک هفته پیش دارم تست می زنم شاید تا کنکور توی ذهنم باقی نماند

پس تکلیف من با درس های حفظی چی میشه ؟
    کتاب هایی هستند که درس به درس توضیح دادن و بعد از درس تست آوردن شما میتونید از این کتاب ها استفاده کنید.

13. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خلاصه برداری

الف)نسيه درس نخونيد:
    بعضي ها نسيه درس خوندن رو با خلاصه نويسي اشتباه مي گيرن.مي بيني تموم مطالبي كه داوطلب بايد بلد باشه نوشته تو خلاصه هاش كه تو يه فرصت مناسب!!!!! ياد بگيره.بعد ها مياد و مي خونه و ياد نمي گيره خوب اينكه نشد! پس شما وقتي داريد خلاصه مي نويسيد با مطلب در گير بشيد و در حين نوشتن خلاصه همزمان اون رو ياد بگيريد.
    تا مطلبي رو ياد نگرفتيد اون رو وارد خلاصه هاتون نكنيد
    كار دستتون مي ده.
    ب)مشق ننويسيد:
    گاهي مي بينيم حجم خلاصه هاي داوطلب بيشتر از حجم كتاب شده!!!!! 1000 صفحه خلاصه. يه هفته مونده به كنكور مياد خلاصه هاش رو بخونه مي بينه خيلي زيادن بي خيال مي شه!!! و نمي خونه.اون وقت اون همه زحمتي كه در طول سال براي نوشتن اين خلاصه ها وقت گذاشته بود بر باد ميره!خلاصه هاتون رو دقيقا از روي جملات كتاب ننويسيد سعي كنيد اول مطلب رو كاملا بفهميد بعدش با جملات خلاصه تر و به زبون خودتون بنويسيدش.
    به جون خودم خالصه نويسي با مشق نويسي فرق داره.

ج)خلاصه نويسي از اركان كنكور نيست!!!
    گاهي اصلا خلاصه نويسي لازم نيست!!! من خودم خلاصه نويسي نكردم و هيچ اتفاقي نيفتاد!!! خلاصه نويسي براي اينه كه تو زمان هاي مرور بتونيم مطالب رو مرور كنيم و وقت كم نياريم.من عادت كرده بودم كه به جاي خلاصه نويسي از روي كتاب خيلي سريع مرور كنم.(مثلا كل ديني 3 رو تو 4 ساعت مرور مي كردم)به نظر خودم اگه مي تونيد با اين سرعت مرور كنيد ديگه خالصه نويسي لازم نيست(البته به نظر من)

به خلاصه نويسي به عنوان يه كار با كلاس نگاه نكنيد!!!!
    اگه لازم نيست اصلا خلاصه نكنيد!

د)خلاصه نويسي با نكته برداري فرق داره:
    گاهي مياييم و تو خالصه هامون كلي نكته حفظي و نكته ريزه ميزه مي نويسيم كه مبادا اينا يادمون ميره.اين كار نكته برداريه كه به نظر من خيلي به درد نمي خوره.بهتره شما ياد بگيريد كه نكته ها رو از روي كتاب سريعتر مرور كنيد تا اين كه اونا رو يه جا جمع آوري كنيد چون نزديكي هاي كنكور اصلا وقت نمي شه كه اين نكات جمع آوري شده رو بخونيد.
    خواهشا اول خلاصه نويسي ياد بگيريد بعد خلاصه نويسي كنيد.!!

هـ)هر درسي رو خلاصه نويسي نكنيد:
    بعضي درس ها مثل ديني و بيشتر قسمت هاي ادبيات اصلا خلاصه نويسي نمي خواد در مورد بقيه درس ها هم لازم نيست همه قسمت ها رو خلاصه نويسي كنيد (كلا به نظر من قسمت هاي حفظي خلاصه نويسي نمي خواد)
    جان كلام اينكه يا خلاصه نويسي ياد بگيريد و خلاصه نويسي كنيد
    يا اصلا سراغ خلاصه نويسي نكنيد.

براي ياد گرفتن كامل خلاصه نويسي به مقاله" آيا تا كنون سوار قطار شده ايد؟" تو آخر كتاب هاي شيمي مبتكران مراجعه كنيد.
    "نوشته شده توسط میثم شریفی رتبه 33 منطقه 2 در کنکور 89"

15. 6 کاربر از fmps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهروووووووووووون

پيش فرض

توصیه تمیشه چون برا کنکور باس کتابو حفظ باشی یه جاهایی هم یه اختلافاتی با هم دارن

17. این کاربر از sina_oonline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه petrose.kabir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بچه ها شما روزی چند ساعت درس میخونید؟

19. این کاربر از petrose.kabir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •