سلام دوستان.من تو کنکور کارشناسی ناپیوسته آزاد در رشته معماری شرکت کردم. اگه کسی میدونه لطفا بگه درصد های لازم برای معماری رودهن چقدره؟ممنون
سلام دوستان.من تو کنکور کارشناسی ناپیوسته آزاد در رشته معماری شرکت کردم. اگه کسی میدونه لطفا بگه درصد های لازم برای معماری رودهن چقدره؟ممنون
معماری رود هن زیاد شرکا کردن
شما حداقل باید بالای25 تا 35 در صد تخصصی بزنین تا قبول شین انشاالله
در کمتر از ۱۰ پست پیش این مورد تذکر داده شده
لطفا رعایت کنید
ممنونم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نتايج آزمون كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد فردا اعلام ميشود
معاون پژوهشي مركز آزمون:128 هزار نفر در اين آزمون پذيرفته شدند
نتايج آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد فردا اعلام ميشود.
دكتر مردم بيگي معاون پژوهشي مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با اشاره به اعلام نتايج آزمون كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد اسلامي به صورت اينترنتي، گفت: نتايج آزمون كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد فردا از طريق سايت مركز آزمون به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام ميشود.
معاون پژوهشي مركز آزمون دانشگاه آزاد در خاتمه با بيان اينكه بيش از 325 هزار نفر در آزمون كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد شركت كردهاند، اظهار كرد: حدود 128 هزار نفر در اين آزمون پذيرفته شدهاند.
گفتني است، آزمون كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد 29 آذر ماه در تهران و 186 حوزه امتحاني در سراسر كشور برگزار شد.
نه بابا امروز اعلام کردن و من هم در رشته مهندسی عمران - عمران قبول شدم با ارزوی قبولی تمام دوستان p30world
سلام دوستان من قبول نشدم تیریز زده بودم 232 رتبه من بود که تا 130 قبول شده تکمیل ظرفیت اعلام می کنن؟ قبول می شم؟
Last edited by saeedmogadamy; 29-01-2009 at 15:20.
اگر تکمیل ظرفیت باشه 80 درصد احتمال داره شما قبول شین
پست ويرايش شد
Last edited by vahid_203; 02-02-2009 at 00:28.
لازم نبود اینجا هم بزارین سوالتونو همونجا جوابشو دادیم:::::::
http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3451001&posted=1#post3451001
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره فهرست اسامي پذيرفته شدگان نهايي رشتههاي تحصيلي نيمه متمركز(معرفي شدگان چند برابر ظرفيت شهريورماه و هم چنين مرحله تكميل ظرفيت) آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1387
87/11/16 تاريخ درج خبر
سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله از كليه داوطلباني كه اسامي آنان روز پنج شنبه مورخ 17/11/87 از طريق سايت اينترنتي اين سازمان (به نشاني) به عنوان پذيرفته نهايي رشته هاي تحصيلي نيمه متمركز تربيت بدني و علوم ورزشي (كدهاي 5262، 5281، 5282، 5501، 5502 ،5503 ،5703 و5704 ) ، هنرهاي تجسمي (1- علمي- كاربردي ارتباط تصويري كدهاي 6005 ،6006 ،6008 ،6010 ،6504 تا 6507 ،6701 تا 6710 و6712 2- آموزش هنرهاي تجسمي كد 6711 ) دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي، رشته نيمه متمركز كارشناسي ناپيوسته مراقبت پرواز (كد 2045) مركزآموزش عالي هوانوردي و فرودگاهي كشور، رشته هاي نيمه متمركز كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نقشه برداري (كدهاي 2070 ،2540 و 8021) آموزشكده فني نقشه برداري – وابسته به سازمان جغرافيايي نيروهاي مسلح(اعلام اسامي چندبرابر شهريورماه و مرحله تكميل ظرفيت) ، رشته هاي كارشناسي ناپيوسته علوم انتظامي (كدهاي 5288 ،5289) دانشگاه علوم انتظامي (اعلام اسامي چندبرابر شهريورماه و مرحله تكميل ظرفيت) و رشته هاي تحصيلي كارشناسي ناپيوسته تربيت معلم قرآن كريم (كدهاي 5705 و5706) دانشكده معارف قرآني(اعلام اسامي چندبرابر مرحله تكميل ظرفيت) درآزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1387 اعلام خواهدشد، دعوت مينمايد به منظور ثبت نام ، با توجه به موارد زير وبا همراه داشتن مدارك لازم (مدارك اعلام شده طي اطلاعيه اعلام اسامي شهريورماه- دوشنبه 26/6/87 ) به دانشگاه و يا مؤسسه آموزش عالي ذيربط مراجعه نمايند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- كليه پذيرفتگان دانشكده تربيت دبير فني وحرفه اي دختران تهران - شريعتي لازم است به منظور اطلاع از مدارك مورد نياز برا ي ثبت نام ، ابتدا به سايت اينترنتي دانشكده به نشانيمراجعه نمايند،سپس براي ثبت نام در روز شنبه 26/11/87 از ساعت 9 تا 14 به نشاني تهران- ميدان بهمن- بزرگراه شهيد تندگويان - خاني آباد نو - خيابان ميعاد- خيابان دانشگاه مراجعه نمايند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2 ـ پذيرفتگان ساير دانشگاهها و موسسات نيز لازم است در روز شنبه 26/11/87 به دانشگاه يا موسسه آموزش عالي محل قبولي مراجعه نمايند. بديهي است عدم مراجعه به موقع براي ثبت نام به منزله انصراف قطعي از تحصيل آنان تلقي خواهد شد.
3 ـ آن دسته از پذيرفتگاني كه در رديف پذيرفتگان آزمون سراسري 1387 نيز باشند، لازم است از دو رشته قبولي اعلام شده، يكي را به دلخواه انتخاب و در آن رشته به تحصيل بپردازند. بديهي است ثبت نام و ادامه تحصيل در يكي از دو رشته اعلام شده به منزله انصراف داوطلب از رشته بعدي خواهد بود.
براي مشاهده اسامی نتايج پذيرفته شدگان نهايي نيِمه متمرکز آزمون کارداني به کارشناسي (کارشناسي نا پيوسته) سال 1387 اينجا را کليک نماييد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روابط عمومي سازمان سنجش آموزش كشور
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)