دوستان بگیرم یا نهمن داغدیده هستما
همین امروز صبح پول دادم و Unreal Tournament 3 رو گرفتم خیر سرمون توی تعطیلات خوش بگذرونیم نگو چی از آب دراومداگه این یکی هم ناچور از آب دربیاد اساسا ضد حال می خورم....
دوستان بگیرم یا نهمن داغدیده هستما
همین امروز صبح پول دادم و Unreal Tournament 3 رو گرفتم خیر سرمون توی تعطیلات خوش بگذرونیم نگو چی از آب دراومداگه این یکی هم ناچور از آب دربیاد اساسا ضد حال می خورم....
خب اون UT3 اساسا بازي براي Online هستش !!!
ولي اين كلا فرق داره با اون ختما بگيرش !!!
بازیه خوبی هست فقط یه مقدار درجه سختی بازی بالاست .
دوستان ضمن عرض سال تبریک من یک سوال داشتم
برای اجرای بازی کار خاصی باید انجام بدهیم
من بازی را نصب میکنم (البته بازی من به زبان روسی است) بعد کرک هم کپی میکنم ولی بدون هیچ پیام خطایی
از بازی بیرون میآید چه در ویندوز و چه در ویستا
اشکال از کجاست؟
سلام
برای انگلیسی کردن حرف های تو بازی ، فایل DS.cfg با نت پد باز کنید و App.Language=ru رو به App.Language=en تغییر بدید
ولی یک مشکل هست ، کل نوشته های بازی این شکلی میشه ، ********* ، کسی میدونه باید چکار کرد؟
سلام دوستان با تبریک سال نو
اره منم این کارو کردم ولی تمام نوشته ها تبدیل به ستاره شد از دوستان کسی راه حلی بلده؟
حالا زبانش که مشکلی نیست همان روسی باشد مهم نیست
مشکل من این است که بازی اجرا نمیشود
علتش چیست؟
ممنون از راهنمایی شما
والا یک جا دیگه دیده بودم ، که میگفت فایل های فونت توی فایل B.Font.cache هست
فایل رو با Winrar باز کنید ، میبینید ، ولی اکسترکت نشد
یک تست بکنید ، ببینید اگه برای شما اکسترکت شد و CRC Failed نداد ، آپلود بکنید
Last edited by BioHazard; 21-03-2009 at 09:47.
سلام
من بعد از طی کردن چند مرحله یه توضیحی میدم . بیبینید با سلیقتون مطابق هست که بگیرید یا نه.
فقط اول همه بگم که اگه شما از بازی geras of war خوشتون اومد اینو هم بازی کنید. گیم پلی دقیقا شبیه به این بازیه. یعنی دوربین روی شونه . نشونه گیری و حتی پناه گرفتن پشت دیوار و اجسام با زدن یه کلید که با نگه داشتن همون کلید دقیقا مثل کاراکتر gears of war به صورت نیم خیز و سریع راه میره. گرافیک بازی بد نیست در جایی هم میشه گفت خوبه. با سیستم هم راه کنار میاد. بازم باید بگم که اگه gears of war رو با سیستم خودتون راحت اجرا کردید پس اینم میشه. یه چیزه دیگه زبون بازی من به طور کامل انگلیسیه و حتی من زیرنویس رو فعال کردم که اصلا مشکلی نداره و هیچ ستاره ای نیست. در کل من که بدم نیومده و دارم بازی می کنم. درجه سختی بازی بالاست و یه خورده مشکله سیستم سلامت هم مثل بازی های اخیر بدون کم شدن مقدار مشخص انجام میگیره یعنی همونطوری که پس از یه مقدار آسیب باید یه جا پناه بگیرید تا توان خودتون رو از دوباره پیدا کنید.
شما کار خاصی کردی که انگلیسی شد یا نه نسخه ی انگلیسی رو خریدی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)