1080p داریم و 1080i ... اونم ممکنه وصل کرده باشه اما با 720p فرستاده !
1080p داریم و 1080i ... اونم ممکنه وصل کرده باشه اما با 720p فرستاده !
آخه تي وي ام 1080 را نشون ميده
1920x1080 60hz
متن بالا رو ال سي دي 40x350 سوني نشون ميده در حالت PC براي اتصالي كه با كابل D-Sub همراه تلويزيون انجام دادم به يه لپ تاپ نسبتا قديمي وايو كه مطمئنا HD نيست.
اقا سلام میشه بفرمایید که بروی سری 9 جیفورس چطوری می شه صدا رو از طریق hdmi فرستاد ؟؟؟
اون HD شیوه نام گذاریه. نشون دهنده چیز خاصی نیست.
برای Geforce 9M (لپ تاپ) هیچ کاری لازم نیست انجام بدید.
برای Geforce 9 (دسکتاپ) باید خروجی S/PDIF مادربرد رو به ورودی صدای کارت گرافیک وصل کنید.
من متوجه نشدن .
منظورتون خروجی spdif پشت کامپیوتر است ؟؟؟ یا بروی مادربرد ؟؟
در ضمن صدای کارت گرافیک دیگه کجاست ؟؟
خروجی s-pdif روی مادربرد های جدید با کارت صدای 6 کاناله هست ... و ورودی کارت گرافیک هم برای کارتهایی که ورودی داشته باشند
منظورشان لپ تاپ نیست دوست عزیز
برای مادربرد های قدیمی چی؟؟؟ اونا باید چیکار کنن ؟؟
منظورتون اینه که این کانکتور رو به کانکتور گرافیک وصل کنم ؟؟؟
عکس رو ببینید ...
راستی کابل Spdif رو از کجا باید بگیرم ؟؟ به چه اسمی ؟؟
![]()
برای اونها تنها میشه از خروجی rear out استفاده کرد و صدای خروجی را روی 5.1 کانال با نرم افزار مدیریت صدای خودش مثل soundMAX soundmanager تنظیم و خروجی داد
این رو متوجه نشدم ... کدوم عکس ؟منظورتون اینه که این کانکتور رو به کانکتور گرافیک وصل کنم ؟؟؟
عکس رو ببینید ...
توی اهواز که اصلا نیست ... یک سرچ کنید اسمش رو توی گوگل کابلش رو میبینید ... یک چیزی مثل فیبر نوری هست ... شاید تهران گیر بیادراستی کابل Spdif رو از کجا باید بگیرم ؟؟ به چه اسمی ؟؟
با سلام
من كامپيوترم كه داراي كارت گرافيك ari 2600 hd pro مي باشد به تلويزيون سوني مدل 40d300a وصل كرده ا م كارت گرافيك تا 1920*1080 ساپورت مي كند وتلويزيون داراي رزولوشن 1360*720 است.آخرين درايور كارت گرافيك نصب شده است ولي با اين وجود كيفيت در تمام برنامه ها پايين است مثلا" آيكونهاي دسكتاپ سايه دار و ومتنها با وضوح پايين هستند.همين كامپيوتر را با اتصال آنالو گ معمولي به همين تلويزيون وصل كرده ام وپس از استفاده از گزينه autoadjustدر تلويزيون همه چيز را با كيفيت خيلي خوبي نشان مي دهد.كابل hdmi من يك مارك چيني بنام امگا است و آن را 15 هزار تومان خريده ام.آيا ممكن اشكال از كابل باشد يا چيز ديگر؟ راستي اگر كسي تجربه اتصال كامپيوتر يا لپتاپ به تلويزيون دارد محبت كند برايم درباره ان بنويسد.
با سپاس فراوان
سلام دوستان
یک سوال داشتم.نمیدونم به این جا مربوط میشه یا نه.
من یک کابل VGA دارم اینجوریبعدش می خواهم باهاش به تلویزین وصل بشم نمیشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تلویزن میگه ستینگت رو باید بزاری روی 640*428 که نداره.کارت گرافیکم Nvidia هست.
با تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)