من اصلاً اين پنجره واسم باز نميشهميگي جه كنم
بايد درايو ويندوز رو فرمت كنم؟؟
من اصلاً اين پنجره واسم باز نميشهميگي جه كنم
بايد درايو ويندوز رو فرمت كنم؟؟
چرا ما اینرانیا تا تکی به توکی میخوره فکر فرمت آخه باید بکنیم...... چراااااااا ( شوخی کردم )
دوست خوبم ،
وقتی کلید های CTRL + Shift + Alt + F6 رو از روی کیبورد بزنی ، یه صفحه برات میاد ، که باید توش پسورد Deep Freeze رو وارد کنی .
( شبیه کادر بالا )
اگه پسورد براش گذاشتی بزن و ok کن ، اگرم نذاشتی که OK خالی بزن .
بعدش او صفحه رو می بینی .
اگر احیانا CTRL + Shift + Alt + F6 جواب نداد ، با موس برو روی آیکون Deef Freeze ، کلید Shift رو نگه دار و روی آیکونش دابل کلیک کن .
امیدوارم مشکلت حل بشه بازم موردی بود بگو .
تا بعد......
به نام خداوند جان و خرد
درود به شما
شما كه چيني بلدي خوش بحالتون ولي ما كه بلد نيستيم!!!!![]()
لطف كن و لينك اصلي دانلود رو بگذاريد، سپاسگذارم
خدانگهدار
شنبه، 27 آذر 1385
لینک دانلود ورژن 6 :به نام خداوند جان و خرد
درود به شما
شما كه چيني بلدي خوش بحالتون ولي ما كه بلد نيستيم!!!!
لطف كن و لينك اصلي دانلود رو بگذاريد، سپاسگذارم
خدانگهدار
شنبه، 27 آذر 1385
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجمش هم 4 مگابایت هست ، برات آپلود کردم . ( آخرین ورژن نسخه Standard هست )
امیدوارم به کارت بیاد .
تا بعد.....
ممنون عزيزم![]()
نازنین من خودم خیلی به دست نخوردن ویندوز بخاطر تنظیمات زیادی که روش انجام می دم اصراردارم؛
اینایی رو که فرمودین اصلاً واسه من نمی یومد ؛آخه من بسته نرم افزاری MRT رو تهیه کرده بودم و تمام برنامه ها تحت لیسانس MRT شده بود؛
حالا اینکه اونا پسورد واسه برنامه گذاشته بودند یا تغییراتی که از حالت عادی خارج شده بود نمی دونم؛ هرچی هم تماس میگرفتم جواب نمی دادند
(تا باشه من دیگه محصول ساخت وطن نخرم و این هم ضد تبلیغی باشه واسه اونا تا شما هم نخربد)
اینم که می بینی دیر جواب دادم داشتم ویندوز با تنظیمات پس از ویندوز و کلی برنامه رو نصب میکردم.
راستی اگه موضوع تاپیک منحرف نمیشه راهی واسه اینکه اکه خدای نکرده زبونم لال آدمایی مثل من مجبور بشن ویندوزشون رو مجدداً نصب کنن تمام تنظیمات قبلی شونو سریعاً بر گردونن؟؟ مثلاً با کپی برخی فایلهای سیستم یا رجیستری قبلی.
به نام خداوند جان و خرد و نيكي آفرين
درود به شما، از كمكتون ممنونم درباره ي Deep Freeze Standard v6.00.020.1523
گرامي دستگاه من در خطر!!!!! برنامه رو ريختم ولي آيكني كه كنار ساعت ويندوز قرار ميگيره كار نميكنه؟!!!؟! من نتونستم برنامه رو غير فعال كنم!!!!! بي پدر و مادر براي UnInstall هم گزينه اي نگذاشته كه برم و پاكش كنم!!! ناچار رفتم و با Norton Uninstall Deluxe اون رو از Program File پاك كردم اما فايا اصليش بدبختانه فعاله!!!!! من چه خاكي بريزم تو سرم!!!! نمايندگي اين نرم افزار تخمي كجاست كه همين و بكنم تو.... من كه بكار نيستم دوباره از نو Windows رو نصب كنم. تازه معلوم نيست كه درست شه يا نه؟!؟!؟!؟ چه كار كنم شايد اين نسخش خرابه؟ فايلهاي اون رو نام ببريد تا همه رو پاك كنم!!! يا يك فكر بهتر كنيد!!!! دوست گرامي اين برنامه ي خوبيه فقط فعال و غير فعالش كار نميكنه!!! مثل خودرويي كه خوب گاز ميخوره ولي ترمز نداره!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
كــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــمــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــك كنـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــيـــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ د.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ممنون از كمكتون، منتظرم
پنجشنبه، 30 آذر 1385
Last edited by Booseh_ye_Irani; 21-12-2006 at 08:13.
نمی دونم چرا انقدر برای شما مشکل داره ....درود به شما، از كمكتون ممنونم درباره ي Deep Freeze Standard v6.00.020.1523
گرامي دستگاه من در خطر!!!!! برنامه رو ريختم ولي آيكني كه كنار ساعت ويندوز قرار ميگيره كار نميكنه؟!!!؟! من نتونستم برنامه رو غير فعال كنم!!!!! بي پدر و مادر براي UnInstall هم گزينه اي نگذاشته كه برم و پاكش كنم!!! ناچار رفتم و با Norton Uninstall Deluxe اون رو از Program File پاك كردم اما فايا اصليش بدبختانه فعاله!!!!! من چه خاكي بريزم تو سرم!!!! نمايندگي اين نرم افزار تخمي كجاست كه همين و بكنم تو.... من كه بكار نيستم دوباره از نو Windows رو نصب كنم. تازه معلوم نيست كه درست شه يا نه؟!؟!؟!؟ چه كار كنم شايد اين نسخش خرابه؟ فايلهاي اون رو نام ببريد تا همه رو پاك كنم!!! يا يك فكر بهتر كنيد!!!! دوست گرامي اين برنامه ي خوبيه فقط فعال و غير فعالش كار نميكنه!!! مثل خودرويي كه خوب گاز ميخوره ولي ترمز نداره!!!!!!
من 1 سلا دارم از محصولات این شرکت استفاده می کنم ، هیچ مشکلی هم نداشتم .
گاهی اوقات آیکن این برنامه از کنار ساعت میره و نشون داده نمیشه . به خصوص در ورژن 5 . اما برنامه به درستی کار می کنه . در مورد پاک کردنش هم این برنامه جر روشی که در پست های قبل توضیح دادم ، به هیچ روش دیگه یی پاک نمیشه .
به هر حال بهتر خونسردیتو حفظ کنی ، توضیحات پست های قبلم رو در مورد پاک کردنش بخون .
امیدوارم از پسش بر بیای .
.نوشته شده توسط HAMEDDEHGHANY
راستی اگه موضوع تاپیک منحرف نمیشه راهی واسه اینکه اکه خدای نکرده زبونم لال آدمایی مثل من مجبور بشن ویندوزشون رو مجدداً نصب کنن تمام تنظیمات قبلی شونو سریعاً بر گردونن؟؟ مثلاً با کپی برخی فایلهای سیستم یا رجیستری قبلی
آره راه داره .
اگه بخوای کل ویندوزت با تنظیماتش و همه ی برنامه هات رو بر گردونی ، بهتر با Norton Ghost یا Acronis True Image از وینوزت ایمیج بگیری . هر دوشون هم با سرچ کردن میتونی توی انجمن پیدا کنی .
موفق باشید .
تا بعد......
خيلي ممنون از راهنماييت عزيز خوشل![]()
همون طور كه خودتون هم وارديد، ما ايراني ها علاقه ي خاصي به فرمت كردن داريم!!!!!! من از نو نصب كردم!!!!! اعصاب نداشتم كار رو تموم كردم.
ببين محل سكونتت كه نوشتي با تعداد ستارهايي كه گرفتي نمي خونه!!!! ناهماهنگه!!!!!!يكاريش بكن سنجيده تر باشه!!!!!
![]()
در ضمن چون راهنمايي كردي خواستي برو اينجا بلكه تلافي كرده باسم!!!!![]()
قبونت، قدا حافظ را بيامرزد![]()
آدينه، 1 دي 1385
Last edited by Booseh_ye_Irani; 22-12-2006 at 02:53.
سلام دوست من
تعداد ستاره های آدما رو وقتی میدن ، که اون محل سکونت رو درک کنن . برای شما ناهماهنگ ، اما برای ما ، گل نیلوفر از اعماق لجن رشد می کنه. سنجیده تر از هر معبد گل .
ممنونم از آکواریومت ، اما یه واقعیش رو داشتم که ترکید . دیگه نمی خوام تکرار بشه .
طه که باید.......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)