وحید جان من از قصد این کار رو کردم چون موقع پرینت رو گلاسه میخوام مثل پوسترای عکس بیرون در بیاد...بعد الان دارم روش کار میکنم فکر کنم قشنگترش کردم..![]()
وحید جان من از قصد این کار رو کردم چون موقع پرینت رو گلاسه میخوام مثل پوسترای عکس بیرون در بیاد...بعد الان دارم روش کار میکنم فکر کنم قشنگترش کردم..![]()
Last edited by Gilopa; 25-05-2006 at 04:11.
اين طرح نبود نقاشي دستكاري شده بود
يك سوال خنده دار آقا شاهين ببخشيد من بلد نيستم كارهام رو در اختيار شما بذارم اگه ممكنه اونم به ما تازه كار ها آموزش بدين يعني چه جوي بيارم اميدوارم منظورم را فهميده باشيننوشته شده توسط Shahin king
با تشكر از شما استادان گرامی
Last edited by BLACK1; 04-06-2006 at 11:41.
با عرض سلام به نظر بنده عالی اما اگه امکان داره آموزش طرحتون را بذارین تا ما نیز از هنرتان بهره مند شویمنوشته شده توسط M E H D I
![]()
دوستان ببينين نظر بدين خوبه يا نه
اينام يكسري از كارهام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش شده : توسط شاهین کینگ
**************Nazaretono Bediin Bacheha *************
عکس دومی رو یه کم واضح تر کن![]()
كارات واقعا قشنگه فقط يك پيشنهاد داشتم.اگه در همين تاپيك يا جداگانه بتونه هر كس طرحي رو كه قرار مي ده مراحل تهيه اون رو هم حداقل واسه كساني مثل من كه در حد مبتدي هستيم قرار بديد بسيار گام بزرگي در جهت اموزش برداشته خواهد شد.منتظر جواب شما و بقيه دوستان هستم
سلام . . دوست عزيز am-pixel كارت خيلي عاليه . .
فقط اگه بتوني آموزش اون رو هم در يك فايل pdf قرار بدي كخ ديگه خيلي توپ ميشه . .
ممنون از شما
نوشته شده توسط BLACK1
سلام
دوست عزیز شما تصاویر رو اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود کن و سپس لینکی که بعد از پایان عملیات آپلود به شما میده ( پایین صفحه ) . بزارین تو پستهاتون .
====================================
am-pixel جان سلام
لطفا فارسی تایپ کن عزیز .
قربانت : شاهین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)