کاملا موافقم. لطفا به نتيجه نظر سنجی هم يک نگاهی بيندازيد.
عاشقش شدم. ميرم ببينم/بازی کنم.
خوشم نيومد. نگاه نميکنم/بازی نميکنم.
برام فرقی نميکنه.همشون سر و ته يک کرباسن.!
کاملا موافقم. لطفا به نتيجه نظر سنجی هم يک نگاهی بيندازيد.
خوب سوال نظر سنجی ایراد داره.در مورد سریاله تا بازی."میرم میبینم"
خوب منم عاشقشم.اما خوب از بازیه خوشم نیومد.یکجورایی سوال بازی و فیلم رو با هم در بر میگیره(تازه شما از اونایی که بازی نکردن پرسیدی واسه همین نتیجه اون شده)
دوست عزيز من توي چند صفحه قبل گفتم كه زير نويساش رو جمع اوري كردم و با لينك مستقيم آپلود كردم. ميتونيد بريد از قسمت دانلود زير نويس دانلودش كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب چجوری زیر نویش میشه؟من برنامه رو گرفتم و زیر نویسا رو هم در اووردم.چجوری بزارم رو فیلمم؟البته اگه لینک یک جایی که توضیح داده رو بدی ممنون میشم
خوب دوستان منم این بازی رو گرفتم و بازیکنهای این تاپیک پیوستم.امیدوارم بازیشم مثل فیلمش خوب باشه.
بهترین نرم افزار برای پخش فیلمها KM Player هست. به محض اینکه این برنامه رو نصب کردید و فیلم رو پخش نمودید کافیه فایل زیر نویس رو بکشید و بندازید روی فیلم در حال پخش. همین
دوست من در مورد این فصلا ميشه بيشتر توضيح بدی؟ من کلا 18 تا دی وی دی گرفتم که هرکدومش از 4 قسمت تشکيل شده. تا دی وی دی 12 با زير نويسه. که فکر کنم ميشه 2 تا فصل درسته؟ يعنی هر 6 دی وی دی که ميشه 24 قسمت يک فصل ميشه درسته؟ پس با این حساب فصل 3 رو بدون زير نويس دارم درسته؟
شما تا قسمت 12 فصل 3 اونجا گزاشتی درسته؟ بقيش ایشالا کی آماده ميشه؟ طرز استفاده رو هم اگر ميشه به طور دقيق بنويس که ممنون ميشم.
آقا من تو اون زیر زمینه گیر کردم که در ها بسته میشه و روی یدونشون یه نقشه کشیده .
هیچ کاری نمیشه کرد و وقتی 4 دقیقه تموم میشه ساختمون خراب میشه تو سرم .
اونجا رو چطوری رد کنم ؟
سلام
سوال بالا سوال منم هست یکی جواب بده لطفا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببين دوست من ، من زير نويس قسمت سوم رو زمانی که هنوز کامل نکرده بودی دانلود کردم. يک پوشه هست که توش يک عالمه فايل هست که نميشه کاريش کرد .
خوب من الان ميرم دی وی دی 13 رو ميزارم اجرا ميکنم بعد اون پوشه رو بکشم رو فيلم؟ ميشه کامل توضيح بدی؟
راستی با نرم افزار ديگه ای نميشه اجرا کرد؟ حتما بايد KM Playerباشه؟
اونجایی که میره تو غار را چه جوری باید رد کرد؟ تا آتیش فندکم خاموش میشه صفحه کامل سیاه میشه و یه چیزی بهم حمله میکنه و gameover میشم !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)