بابا اشتباهی گرفتید...نکنه فکر کردید من این بازی رو میخوام تا خودم بازی کنم؟
من این بازی رو برای پسر عمم میخوام تا اینقدر دور و بر این گیم نت ها نگرده.
ولی حال کردم که هنوز لینک دانلود بازی پیدا نشده. ایول بهشون که اینقدر مواظبآ تا ضرر نبینن.
![]()
بابا اشتباهی گرفتید...نکنه فکر کردید من این بازی رو میخوام تا خودم بازی کنم؟
من این بازی رو برای پسر عمم میخوام تا اینقدر دور و بر این گیم نت ها نگرده.
ولی حال کردم که هنوز لینک دانلود بازی پیدا نشده. ایول بهشون که اینقدر مواظبآ تا ضرر نبینن.
![]()
دوست عزيز به نظر شما حق ندارن؟
باور كنيد شاختن يه بازي اونم در ايران و با اين امكانات چقدر سخته
به نظر من بهتره به تصميمشون احترام بذاريم
شايد شما اين بازي رو نخريد اما مطمئنا براي كودكان بازي خوبي هستش![]()
منظورم اینه که بازی هایی مثل Assassins Creed این هم لینک دانلود دارن اما این بازی یه لینک دانلود هم نداره.![]()
منم جوابتون رو دادم عزيز
شما ميري شركت سازنده Assassin رو با اين شركت ايراني مقايسه مي كني
در ضمن مثلا خارجي ميان اين بازي رو انجام بدن با وجود اين همه بازي خوب
دليل اينكه لينك Assassin وجود داره معروفيت بازيه![]()
سلام
شما فكر كرديد بازيهاي خارجي همش همين معروفهاست كه مي بينيد واقعا كه....
اينقدر استوديو بازي سازي تو اروپا و آمريكا ريخته كه بازي توليد مي كنند و كلي هم خرجش مي كنند اخرش به لعنت خدا هم نمي ارزه يه سرج كوچولو بكنيد بعد انتقاد بكنيد.
نمونش سال 2006 بيش از 3000 تا بازي ساخته شد كه فقط 100 معروفه و ما مي شناسيم تازه اينايي كه گفتم همش گروهي و كار شركتي . شما فقط گير دادين به استديو هاي معروف و اساسين كرييد !!!
اينقدر بازي مزخرف تر از حتي رانندگي در تهران ريخته تو نت كه كار استاديوهاي تازه كاره.
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاييد ميشه و اين دليل اصلي معروفيت اين بازي ها نسبت به بازي هاي نه چندان خوب داخلي هستن
من برای حمایت از بازیسازان ایرانی هر بازی ایرانی که تا به حال تولید شده را خریده ام.
این بازی حسنی ولوبیای سحرآمیز هم تاحالا از همشون بهتر بوده
این بازی هم 64 گرافیک میخواد 256 رم میخواد و از 8 مرحله تشکیل شده
در ضمن این بازی هم 2 قسمتیه و قسمت بعدی آن با نام " حسنی و قلعه غول " بعدا به بازار خواهد آمد
میگم آخر سر بازی رستم و سهرابم میسازن و میدن بیرون
البته باید در داخل بازی از حرکات چند ضرب رستم برای کشتن غولهای بازی و سهراب استفاده کنید
این بازی رو وقتی با روستم تموم می کنید با سهرابم میتونید از نو شروع کنید مثل evilتا به بعضی ابهامات در مورد سهراب پی ببرید
![]()
![]()
![]()
خبر خوبيه. البته ناگفته نماند بازي جديد لطفعلي خان زند قشنگ تر از اينه.در مورد حسني و قلعه غول اميدوارم كه بازي زودتر عرضه بشه. البته در صورت بر طرف شدن اشكالاتش.
بازي عصر پهلوانان كه در حال ساخته مربوط به همين قصه است.میگم آخر سر بازی رستم و سهرابم میسازن و میدن بیرون
البته باید در داخل بازی از حرکات چند ضرب رستم برای کشتن غولهای بازی و سهراب استفاده کنید
این بازی رو وقتی با روستم تموم می کنید با سهرابم میتونید از نو شروع کنید مثل evilتا به بعضی ابهامات در مورد سهراب پی ببرید
![]()
اينجا هم تاپيك حسني و لوبياي سحر آميزه. لطفآ اسپم نديد.
اون عكساي سم فيشر رو كه گذاشتي براي چيه ؟ امضات كه نيست.
![]()
OHنمی دونستم شاید شما دنبال جنس ایرانی باشید اما من نیستم چون هنوز مونده تا Pro بشن
خوب اونا هم جنس خارجیه دیگه واسه قشنگی
البته ببخشید دیگه نمیزارم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)