تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567
نمايش نتايج 61 به 70 از 70

نام تاپيک: بازی جذاب و زیبای حسنی و لوبیای سحرآمیز

پروفشنال a.salireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    :O

11

خداییش نباید لینک دانلود گذاشت

اگه لینک دیدید دانلود نکنید ,اون بنده خداها کلی وقت و انرژی و پول هزینه این بازی کردن ,حداقل بزارین اون بچه های

7-12 این بازی رو بخرن شاید حداقل هزینه یر به یر شه
    بابا اشتباهی گرفتید... نکنه فکر کردید من این بازی رو میخوام تا خودم بازی کنم؟ من این بازی رو برای پسر عمم میخوام تا اینقدر دور و بر این گیم نت ها نگرده. ولی حال کردم که هنوز لینک دانلود بازی پیدا نشده. ایول بهشون که اینقدر مواظبآ تا ضرر نبینن.

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

بابا اشتباهی گرفتید... نکنه فکر کردید من این بازی رو میخوام تا خودم بازی کنم؟ من این بازی رو برای پسر عمم میخوام تا اینقدر دور و بر این گیم نت ها نگرده. ولی حال کردم که هنوز لینک دانلود بازی پیدا نشده. ایول بهشون که اینقدر مواظبآ تا ضرر نبینن.
    دوست عزيز به نظر شما حق ندارن؟
    باور كنيد شاختن يه بازي اونم در ايران و با اين امكانات چقدر سخته
    به نظر من بهتره به تصميمشون احترام بذاريم
    شايد شما اين بازي رو نخريد اما مطمئنا براي كودكان بازي خوبي هستش

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

12

دوست عزيز به نظر شما حق ندارن؟
    باور كنيد شاختن يه بازي اونم در ايران و با اين امكانات چقدر سخته
    به نظر من بهتره به تصميمشون احترام بذاريم
    شايد شما اين بازي رو نخريد اما مطمئنا براي كودكان بازي خوبي هستش
    منظورم اینه که بازی هایی مثل Assassins Creed این هم لینک دانلود دارن اما این بازی یه لینک دانلود هم نداره.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

منظورم اینه که بازی هایی مثل Assassins Creed این هم لینک دانلود دارن اما این بازی یه لینک دانلود هم نداره.
    منم جوابتون رو دادم عزيز
    شما ميري شركت سازنده Assassin رو با اين شركت ايراني مقايسه مي كني
    در ضمن مثلا خارجي ميان اين بازي رو انجام بدن با وجود اين همه بازي خوب
    دليل اينكه لينك Assassin وجود داره معروفيت بازيه

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

شما فكر كرديد بازيهاي خارجي همش همين معروفهاست كه مي بينيد واقعا كه....
    اينقدر استوديو بازي سازي تو اروپا و آمريكا ريخته كه بازي توليد مي كنند و كلي هم خرجش مي كنند اخرش به لعنت خدا هم نمي ارزه يه سرج كوچولو بكنيد بعد انتقاد بكنيد.

نمونش سال 2006 بيش از 3000 تا بازي ساخته شد كه فقط 100 معروفه و ما مي شناسيم تازه اينايي كه گفتم همش گروهي و كار شركتي . شما فقط گير دادين به استديو هاي معروف و اساسين كرييد !!!

اينقدر بازي مزخرف تر از حتي رانندگي در تهران ريخته تو نت كه كار استاديوهاي تازه كاره.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

سلام

شما فكر كرديد بازيهاي خارجي همش همين معروفهاست كه مي بينيد واقعا كه....
    اينقدر استوديو بازي سازي تو اروپا و آمريكا ريخته كه بازي توليد مي كنند و كلي هم خرجش مي كنند اخرش به لعنت خدا هم نمي ارزه يه سرج كوچولو بكنيد بعد انتقاد بكنيد.

نمونش سال 2006 بيش از 3000 تا بازي ساخته شد كه فقط 100 معروفه و ما مي شناسيم تازه اينايي كه گفتم همش گروهي و كار شركتي . شما فقط گير دادين به استديو هاي معروف و اساسين كرييد !!!

اينقدر بازي مزخرف تر از حتي رانندگي در تهران ريخته تو نت كه كار استاديوهاي تازه كاره.
    تاييد ميشه و اين دليل اصلي معروفيت اين بازي ها نسبت به بازي هاي نه چندان خوب داخلي هستن

داره خودمونی میشه roozbeh pes7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من برای حمایت از بازیسازان ایرانی هر بازی ایرانی که تا به حال تولید شده را خریده ام.
    این بازی حسنی ولوبیای سحرآمیز هم تاحالا از همشون بهتر بوده
    این بازی هم 64 گرافیک میخواد 256 رم میخواد و از 8 مرحله تشکیل شده
    در ضمن این بازی هم 2 قسمتیه و قسمت بعدی آن با نام " حسنی و قلعه غول " بعدا به بازار خواهد آمد

داره خودمونی میشه amir_motevaledemeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    M.B.C

پيش فرض

میگم آخر سر بازی رستم و سهرابم میسازن و میدن بیرون
    البته باید در داخل بازی از حرکات چند ضرب رستم برای کشتن غولهای بازی و سهراب استفاده کنید
    این بازی رو وقتی با روستم تموم می کنید با سهرابم میتونید از نو شروع کنید مثل evil تا به بعضی ابهامات در مورد سهراب پی ببرید

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

11

من برای حمایت از بازیسازان ایرانی هر بازی ایرانی که تا به حال تولید شده را خریده ام.
    این بازی حسنی ولوبیای سحرآمیز هم تاحالا از همشون بهتر بوده
    این بازی هم 64 گرافیک میخواد 256 رم میخواد و از 8 مرحله تشکیل شده
    در ضمن این بازی هم 2 قسمتیه و قسمت بعدی آن با نام " حسنی و قلعه غول " بعدا به بازار خواهد آمد
    خبر خوبيه. البته ناگفته نماند بازي جديد لطفعلي خان زند قشنگ تر از اينه. در مورد حسني و قلعه غول اميدوارم كه بازي زودتر عرضه بشه. البته در صورت بر طرف شدن اشكالاتش.

میگم آخر سر بازی رستم و سهرابم میسازن و میدن بیرون
    البته باید در داخل بازی از حرکات چند ضرب رستم برای کشتن غولهای بازی و سهراب استفاده کنید
    این بازی رو وقتی با روستم تموم می کنید با سهرابم میتونید از نو شروع کنید مثل evil تا به بعضی ابهامات در مورد سهراب پی ببرید
    بازي عصر پهلوانان كه در حال ساخته مربوط به همين قصه است. اينجا هم تاپيك حسني و لوبياي سحر آميزه. لطفآ اسپم نديد. اون عكساي سم فيشر رو كه گذاشتي براي چيه ؟ امضات كه نيست.

داره خودمونی میشه amir_motevaledemeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    M.B.C

پيش فرض

خبر خوبيه. البته ناگفته نماند بازي جديد لطفعلي خان زند قشنگ تر از اينه. در مورد حسني و قلعه غول اميدوارم كه بازي زودتر عرضه بشه. البته در صورت بر طرف شدن اشكالاتش.

بازي عصر پهلوانان كه در حال ساخته مربوط به همين قصه است. اينجا هم تاپيك حسني و لوبياي سحر آميزه. لطفآ اسپم نديد. اون عكساي سم فيشر رو كه گذاشتي براي چيه ؟ امضات كه نيست.
    OHنمی دونستم شاید شما دنبال جنس ایرانی باشید اما من نیستم چون هنوز مونده تا Pro بشنخوب اونا هم جنس خارجیه دیگه واسه قشنگیالبته ببخشید دیگه نمیزارم

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •