از بچه ها که خبر می زارند مخصوصا *PiNk PaNTHeR*و p3yman_xl متشکرم.می دونم واقعا زحمت می کشید.![]()
از بچه ها که خبر می زارند مخصوصا *PiNk PaNTHeR*و p3yman_xl متشکرم.می دونم واقعا زحمت می کشید.![]()
سلام.
خواهش میکنم دوست عزیز. انجام وظیفه میکنیم.
اطلاعاتی از Prince of Persia جدید!با توجه به اعلامی که شرکت Ubisoft در ماه آپریل انجام داد ، شاهزاده جدید همراه با کاوشهای جدید او به سمت پلتفرمهای Xbox 360, PlayStation 3 و PC خواهند آمد. همچنین یک نسخه ی کاملا جدا برای کنسول دستی Nintendo DS نیز منتشر خواهد شد. نام شماره ی جدید احتمالا Prince of Persia Prodigy خواهد بود.
بعد از گش و قوس فراوان به نظر میرسد کمپانی Ubi بالاخره میخواهد نسخه ای را برای پلتفرم Wii نیز منتشر بکند. سایت LiveWii اعلام کرده که رسما خبر ساخت نسخه ی Wii را از یکی از مسئولین شرکت شنیده است. سایت اعلام نکرد که دقیقا چه کسی این خبر را افشا کرده، اما به هر حال نسخهی Wii هم در کار هست.
تصویر زیر توسط Surfer Girl منتشر شده و میتوان تشخیص داد که این عکس مربوط به نسخه ی Wii هست:
حالا به تصویر زیر که گرافیک Cell-Shade بازی را بهتر نمایان میکند ، نگاه کنید:
به هر حال هیچ چیز مشخص نیست.
آیا واقعا نسخه ی Wii در کار است؟ یا اینها ساخته ی سایت Surfer Girl هستند؟آیا یوبی صرفا فقط به خاطر عکسی که بلاگ سرفر گرل منتشر کرده، بازی را برای Wii هم منتشر میکند؟ و .... .
بهتر است تا اطلاعات بیشتر منتطر بمانیم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
عرضه ی Metal Gear Solid 4 در این هفته!
سلام.
قطعا سه ماه اول سال 2008 سال بزرگی در صنعت بازی بود. عناوینی چون Gta IV ، Super Smash Bros. Brawl و Wii Fit همگی اسمهای بزرگی هستند .
چند هفته ای به پایان ماه ژوئن باقی مانده و یکی از بزرگترین عناوین بازی های رایانه ای منتشر خواهد شد! بازی Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots هم اکنون در حال پخش شدن است و پنج شنبه خواهد رسید.
بالاخره طرفدارن این بازی و هیدئو کوجیما به آرزوی خود خواهند رسید و میتوانند این بازی را امتحان کنند.
تبریک میگم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
با سلام.
به نقل از ویدئو گیمر، در Gamers Dayـه کمپانی Midway در لاس وگاس، Mark Rein جانشین مدیر ارشد(VP) شرکت اپیک، اعلام داشت که در Unreal Tournament III یک سورپرایز مربوط به Gears of War 2 وجود دارد، اما اگر میخواهید بدانید چیست باید بازی را بخرید.
همچنین در پشت باکس شات بازی، در محتویات دیسک نوشته شده که یک ویدئو از Geow2 در آن وجود دارد، پس شاید سورپرایز همین ویدئو باشد اما با توجه به حرفهای مارک رین، باید یک پلی ایبل دمو باشد وگرنه ویدئو قابل اکسترکت و آپلود روی اینترنت است.
بازی UT3 که در 11 جولای(یک ماه دیگر دقیقا) برای کنسول X360 رلیز میشود، پاییز پارسال برای دو پلتفورم دیگر عرضه شده بود که متاسفانه فروش بسیار کمی را داشت.
متأسفانه من خبر جدیدی ندارم جز این که
ممکنه نسل جدید کنسول nintendo DS توسط شرکت nintendo ساخته بشه.
ولی یه سوال دارم. بازی super smash bros برای ds میاد یا نه؟
بله ، این بازی برای DS هم منتشر میشه.ولی یه سوال دارم. بازی super smash bros برای ds میاد یا نه؟
دوستان ببخشید این حرفو میزنم ولی اکثر خبر هایی که در تاپیک گذاشته میشه ربطی با عنوان تاپیک نداره اکثر خبر ها مربوط به بازی هستن نه کنسول! بازم معذرت میخوام نمیخوام زحمت شما رو زیر سوال ببرم...
من قيمت حال حاضر Xbox 360 elite رو مي خواستم.ممنون ميشم اگه منو راهنمايي كنييد.
![]()
Last edited by MAJID73; 13-06-2008 at 14:17.
سونی میخواد psp باندل شده توسط final fantasy 7 :crisis core رو در اروپا پخش کنه![]()
دوست عزیز شما یه سر به صفحه ی اول تایپک بزن.این بازی ها که معرفی می شن اختصاری کنسول ها هستن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)