عزیزم فردا کامل برات توضیح میدم که قدم به قدم چه باید بکنی...
عزیزم فردا کامل برات توضیح میدم که قدم به قدم چه باید بکنی...
Last edited by Apachi; 05-03-2008 at 22:08.
ممنون از جوابتون
و اما سوال نهایی(ببخشید اگه زیاد سوال میکنم)
این گوشی سیستم عاملش لینوکسه درسته؟(چون من یه جورایی شنیدم که لینوکس کامل نیست و یه چیزی به نام juix هست خواستم اینو بدونم)
اگه سی پی یو اینقدر کامل باشه و سیستم عامل لینوکس باشه و این همه امکانات و طراحی زیبا و جنس گرون فیمت بدنه داشته باشه پس چرا قیمتش اینه(در صورتی که مدل های دیگه مثل z8 v8 v9 و... قیمتاشون سر به فلک کشیده)
نه این که بگم چون ارزونه بده
اما یه کم شک کردم که نکنه خبری باشه
آخه من میخوام این گوشی رو بگیرم
عزیزم خارج از افراطی گری لینوکس خیلی حسن ها داره خیلی بدی ها
محاسن
در مورد لینوکس خوبه بدونی این سیستم عامل قدرتمندترین سیستم عاملی که برای مبایل طراحی شده Windows CE خودت هم میدونی یک سیستم عامل قدرمتمنده برای کار های اداری ولی هرگزنمی تونه کار های یه کامپیوتر خونه رو شبیه سازی کنه در مورد سیمبین هم که واقعآ سیستم عاملی خوبی هستش و براش برنامه های زیادی نوشته شده ولی تمام سیستم عامل های فوق گوشی رو به عنوان یک PDA استفاده کردند
ولی Linux
این سیستم عامل از نظر ساختار دقیقآ مثل لینوکسی هستش که روی pc های خونه نصب میکنی از نطر نرم افزاری رشد میکنه و باز هستش یعنی وقتی نرم افزاری خاص روش نصب میکین به سیستم عاملش اضافه میشه و بعد از اون اون فرمت رو همیشه با همون برنامه باز میکنه
توی سیمبین میتونی Winows 3.1
یا Dos رو نصب کنی؟
ولی من سیستم عامل های فوق رو توی A1200 اجرا کردم و حتی بازی Duke nukem
ورژن Dos رو اجرا کردم...
این برای من خیلی پیشرفته که فایل Exe را توی مبایلم اجرا نه شبیه سازی کنم...
هنوز هیج دستگاهی نیومده که به تونه اجرا کنه ولی همین شبیه سازی کردن هم منحصر میشه به لینوکس و هرگز کار سیمبین یا ... نیست.
هرگز نمی تونی چون ساختار پردازنده های مبایل های مبتنی بر سیمبین X86 نیست ولی پردازنده A1200-Z6-V8-V9دقیقآ مثل پردازنده PC رفتار میکنه و با زبان ++C قابل کنترله
بعد از این همه حرف
بدی های لینوکس :
هنوز برنامه های که به اندازه قدرتش باشه براش نوشته نشده-برای تعمیرات گوشی ناشناخته هستش و باید یا گوشی گارانتی داشته باه یا تامییر کارش علاوه بر مبایل لینوکس بدونه.-کمبود کلی برنامه-سنگینی سیتسم عامل نیاز به یک دستکاه قدرتمند داره
محاسن:
آینده روشن چون IBM,MOTOROLA,FIC ,LINUX تمامی این بنیاد ها پشت این پروژه هستند
انتظار بالا از سیستم عامل مبایل -لینوکس تو گرافیک و برنامه های گرافیکی فوق لعاده هستش...
در مورد قیمت پایین Z6
تمامی گوشی های موتورلا به علت استراتژی جدید موتو 15 درصد افت قیمت پیدا کرد تا فروشش بالا بره و اینقدر مردم نگن گرونه
این قیمت واسه Z6 عالیه چون دوربینش 2 مگا پیکسلی هستش وبا تمامی این امکاناتی که داره تو رده 2 مگا پیکسلی ها هست.
Z8-Z9هم بالای 500 بودن چون بدنش فوق العاده گرون هستش و یک نوع فلز بسیار مقاوم و براق شیک هستش همچنین صفحه رویش تاچ هستش برای گوش دادن موزیک کافیه با اانگشتات کار کنی
من Z6 روچند روز بیشتر نیست دارم ولی یک Z3 داشتم شاید باور نکنی اگه بگم 30 دقیقه تو ماشین لباس شویی بود فقط باتریش خراب شد و اخر هم 150 فروختمش
در کل برند هایی چون نوکیا و موتو وقتی روی یک گوشی خیلی ویراژ میدن معلومه واقعآ روش کار کردن .
موتو هم 1 سالی همش از Z6 میگفت من که خوابشم نمیدیدم اینجا ببینمش..
فیتکو هم انصافآ گارنتی خوبی هست من خودم زدم یک A1200خراب کردم تا جایی که نتونستن درستش کنن با یک نوش عوض کردن
خیالت راحت باشه اگه 15 درصد افت قیمت نبود هرگز این گوشی ها وارد ایران نمیشدن...
Last edited by Apachi; 06-03-2008 at 02:28.
البته فکر کنم سیمبین UIQ باشه که برنامه هایی که روی سری 60 ورژن3 نوکیا نصب میشه روی این گوشی نصبنمیشه و باید بری دنبال برنامه های گوشیهایی مثل P990...
ایول خیلی حال کردم
حالا آخرش این z6 لینوکس کامل هست یا نه؟
و این که چرا مثل a1200 نیست(منظورم امکاناتی مثل تاچ اسکرین و حالت منو ها و... هستش)
حالا به نظر خودت من z6 بگیرم یا A1200(با توجه به این که تقریبا یه قیمت دارن و میشه گفت با هم مقایسه میشن)
راسش من یه گوشی خوشکل با امکانات خوب میخواستم
به نظر خودت کدوم خوشکلتره(چون خودت هر دوتاشو داشتی و داری)
یه چیز دیگه
تو این چند روزی که گوشیتو خریدی ازش راضی هستی؟
در مورد A1200
خوب گوشی خیلی جذابی هستش
ولی ضعف هایی داره که Z6 رو نسبت به A1200 بالا میبره
تمام گوشی های موتورلا بدنه مقاومی دارن و هرگز خط و خش نمی افتن
ولی A1200 به راحتی خط می افته
نداشتن کیبورد هم عیب بدی A1200 هستش که تو بازی ها برنامه های عمومی بعضی وقتها ادم تو دردسر می افته
جون فضای دکمه های جهتش خیلی کمه و به هم نزدیک هست
پس به راحتی بازی های سه بعدی رو اجرا میکنه ولی کار کردن با هاشون خیلی سخته و واقعآ اعصاب آدم خورد میشه این سرعت و کیفت رو میبنه ولی نمی تونه 100 استفاده کنه
ولی Z6
لینوکسش خیلی کامل هستش امکانات A1200 رو داره
موزیک پلیرش قوی تره
قدرت پردازندش از A1200 نزدیک 200 مگا هرتز بالا تره
فلاش داره
پخش و فیلم بردازش خیلی قوی تره و فیلم ها رو با سرعت 25 FPS نشون میده
بده مقاوم تری داره و شیک تره
تعمیرش هم به خاطر سیستم عامل یکسانی که با V8-V9 داره بسیار آسون تره تا لینوکسی که فقط توی A1200 هستش
تنها چیز هیی که A1200 بهتر اینه که حالت مایکرو داره و میتونه بار کد یا شماره تلفن رو از رو کاغذ وارد گوشی کنی یا فاصله نزدیک رو بهتر بگیره...
همینطور ال سی دی ش بزرگ تره...
عزیزم من خودم Z6 رو ترجیح میدم
چون هم کمتره
هم کیبورد و فلاش دراه
هم خیلی جذابه....
Last edited by Apachi; 06-03-2008 at 14:47.
عزیزم تا با خود گوشی کار نشه این مور مشخص نمیشه ولی من هم حدس شما رو دارم
تو درست میگی پس همون z6 انتخاب منه
البته a1200 با این که کیبورد نداره اما ال سیدی بزرگ و تاچ اسکرین داره
البته باز هم z6 بهتره
راستی کیفیت ال سی دی کدومشون بهتره(اینم باز با توجه به این که خودت هر دو گوشی رو داشتی گفتم)
سیستم عمال A1200 طوری هست عکس ها Background توش معنا نداره و منو های سیستم هم چیز رو گرفتن پس Background نداری
در مور روشنایی Z6 بهتره ولی A1200 خوب ال سی دی غولی داره
کیفت Z6 بهتره ولی چیز های کوچیک تو A1200 مشخص داره در کل ال سی دی های هردوشن از بهترین ها تو بازار هستند و توی گوشی های بازار رقیبی ندارن..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)