بابا جی900 و جی700 هم گوشیهای ملسی هستش.خداییش خیلی خوبن همه صفحه لمسی هستش و هم سیستم عامل داره و هم دوربین 5 با فوکس نقطه ای و هم اینکه مثل پی1 و دبلیو960 مزخرف همش نباید با صفحه اش کار کنی و کلیدهای چهارطرف و ... داره که خیلی خیلی کار کردن رو باهاش راحت تر میکنه...توی طراحی هم هزار دفه گفتم فقط سامسونگ و سونی اریکسون بقیه توی طراحی تعطیلن.
نوکیا هم خفن ترین گوشیش رو تقلیدی از ان81 گذاشته که خیلی ضایع هستش.
بابا انصافا بلندی هم باید در یه حدی باشه نه که مثل گوشیهای چینی ولی خداییش حداقل باید در حد5700 باشه.منم قبول دارم که کیفیت خیلی مهم هستش مثلا یه بار یکی از دوستام یه موریک روی دبلیو700 گذاشت صداشم هک کرده بود وبلند شده بود یه موریک رپ بود.همه بچه های کلاس میگفتن بابا هیچی نمی فهمیم روی گوشی کاظم بلوتوث کن ببینیم که چی میگه
.gif)
اره من هشت گیگ رو پر میکنم ببین وقتی این گوشی با اون کیفیت فیلمبرداری کنه مطمئن باش 30 دقیقه که فیلم بگیری حجم بسیار زیادی رو اشغال میکنه الان رم 1 گیگ من پر شده و 2 مگابایت خالی داره که اون رو هم واسه اینباکس خالی گذاشتم.
دبلیو950 رو تا خرخره پر کرده و فقط 35 مگابایت خالی مونده بود
.gif)
بالاخره بعضی ها اهل موزیک و فیلم هستن دیگه
.gif)
.ولی قیمتش اگه تو مایه های ان82 و ان 95 باشه خیلی خوبه.من تا قیمتش به مرز 450 نرسه اصلا نمیخرم.
ظاهر یو900 هم من رو بدجوری کشته خیلی باحاله دوربینش هم حرف نداره.کسی در مورد فیلمبرداری این گوشی چیزی میدونه؟