ببخشید میشه بگید این چیه؟؟؟
![]()
بلی
خیر
تا اونجابی که من میدونم این گوشی نیست
این ال سیدی هایی هستش که برای ضبط ماشین استفاده میشن
فقط سامسونگ جی 810 . خوش بحال آقا سامسونگ . رفته آلمان این گوشیها هم 100 در 100 توی اروپا میان. ولی ما باید دست به دعا باشیم :d
واقعا سامسونگ داره چکار میکنه . عکسهای صفحه قبل رو دیدم رفتم چند لحظه تو کما . این جی 810 چیه لامصب . چقدر خوشگل و سر سنگین . عین اهن میمونه . واقعا من که یه جوری قید این جی 800 رو زدم .
![]()
عین اهن میمونه
حرفتو تعیید میکنم درست شبیه میمونه (میمون) شوخی کردم ولی من که خیلی حال کردم به نظر گوشی خوشدستی میاد...
البته ال جی هم همچین قابلیتی رو روی KF600 بکاربرده (زودتر هم معرفی کرده بود).
در ضمن یکم تعداد عکسهای این تایپیک زیاد از حد نیست..!
فکر کنم اینارو یادتون رفته بود بگین : دوربین 3 و ضخامت 14.1 میلیمتر !!!!البته ال جی هم همچین قابلیتی رو روی KF600 بکاربرده (زودتر هم معرفی کرده بود).
در ضمن اول سونی اریکسون ... بعد سامسونگ .... نوکیا و بعد الجی معرفی کرد.. اینم بگم Soul از یک هفته قبل از MWC هم توی انحمن سامسونگ معرفی شده بود . !!!
موفق باشی !
من تا قبل از این فکر میکردم سامسونگ فقط از نظر طراحی گوشیهاش بهترینه ولی الان از هر زاویه که نگاه کنی ( تنوع - زیبایی - امکانات - دوربین - نو آوری و...) در دنیا یکه . سونی اریکسونم یه ایکس فلان زده با اون طراحیش !! بنظر من تنها گوشی سونی اریکسونی هم که طراحی خوبی داره دبلیو 980 هست که اونقدرها نمیتونه شاخ باشه ! نوکیا هم نگم بهتره . انقدر طراحیش ضعیفه که مدل ان 78 کپی ان 82 و ان 96 کپی ان 81 هست . و کلا نوکیا داره خودشو خراب میکنه .
منتظر شلیک نهایی سامسونگ ( آی 900 ) هستیم تا سامسونگ رنکینگ جهانی رو براحتی از نوکیا بگیره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)