ممنون عالیه...
آقا تشكر من خيلي دنبال كرك شدش بودم...
با سلام به همه آقا دت گرم خیلی خوب بود فقط میشه بگید inboxگوشی رو تو کجای برنامه پیدا کنم که هم اس ام اس و هم برنامه هایی که بلوتوث میکنمو ببینم البته inbox رم وخود گوشی.
با زدن کلید 4 .
با سلام به همگی
ضمن تشکر از دوستمون که زحمت معرفی و آپ X-plore 1.22 رو کشید بر خلاف ورژن قبلی که باHideen کردن فایلها مشکل داشت در ورژن جدید این مشکل حل شده و فکر میکنم نیازی به Media safe نداره.
البته ورژن 2 Phon Gurdian قابلیت مخفی کردن تمام موارد گوشی (حتی گالری و نرم آفزارهای نصب شده ) رو داره
(فقط جهت یادآوری)
بابا چرا خودتون رو اذیت میکنین ؟؟!! یه راه بهتون میگم که ترکیبی از دو ترفنده . 100% عملی و برای نوکیا سری n :
برین توی فایل منجر . وارد مموری کارت بشین . توی پوشه ی other یه پوشه درست کنین به نام contacts
حالا فایلهایی رو که میخواین توی گالری نمایش داده نشه رو بریزین توی این پوشه . (میتونین با ساختن پوشه های دیگه توی این پوشه اونها رو دسته بندی کنین .)
حالا این پوشه رو بوسیله ی Xplore مخفی کنین . این کارو که همتون ماشاالله بلدین .
تمام شد . حالا نه فایل ها توی گالری نمایش داده میشه و نه از فایل منجر دسترسی دارن . به همین راحتی ، به همین خوشمزگی .
Last edited by amin-se; 03-07-2008 at 18:02.
من هنوز دانلود نکردم هنوزم فارسی نمیخونه
برای s60 v3 بچه های موبایلستان برای اولین با فارسیش کردن . ولی من همین انگلیسیشو ترجیح می دم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)