من یک آموزش برای آنپک کردن فایلت تا ورژن 3 را پیدا کردم ولی راستش ازش سر در نیاوردم.
نمی دونم چی را باید تو olly استفاده کنم![]()
من یک آموزش برای آنپک کردن فایلت تا ورژن 3 را پیدا کردم ولی راستش ازش سر در نیاوردم.
نمی دونم چی را باید تو olly استفاده کنم![]()
Obsidium پکر خیلی قدرتمندیه!
تمام راههایی رو که یک کرکر میخواهد با اون راهها کرکش کنه میبنده! البته غیر ممکن نیست! اصلا غیر ممکن نیست! حتی اگه IAT رو بخوره بازم راهی هست. فقط طول میشکه تا پیداش کنم!
نسخه ی چهارم قفل نرم افزاری Active Page رو بلاخره تموم کردم و میزارمش اینجا تا دوستان دوباره قدرتشون رو توی کرک کردن نرم افزارها به نمایش بزارن ...
این قفل نرم افزاری به صورت Carck Me هستش و فقط جنبه ی ازمایشی داره تا قدرت امنیتی خودش رو محک بزنه ....
از هیچ پکری برای Pack کردن این قفل استفاده نشده ( فقط از UPX برای کمتر کردن حجم استفاده شده ) .
در این قفل سعی کردم به امنیت خود قفل بنازم نه نرم افزارهای جانبی همچون Packer ها و ….![]()
منتظرم ببینم چه کسی میتونه این نسخه رو کرک بکنه ....
لینک دانلود با حجم 410 کیلوبات
یا حق ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by fire-wizard; 22-02-2008 at 04:27.
2 تا پيغام خطا مي ده ببين از چيه :
1-
Active Page Lock V4.exe - Unable To Locate Component
This application has failed to start because borlndmm.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem.
2-
RUNTIME ERROR
Cannot load library c_037984532109.nls when evaluating instruction CallProc ($9A27EC,$1,$46FC88,$9B862C,'SPACP').
Stack content is: [].
Source position: 3,17.
در ضمن اديت باكس ها هم معلوم نيست چي كار كردي با اين برنامه Visible اديت باكس ها انگار False شده !!!![]()
از شما هم یه فایل پروتکت شده دیدیم!!!
اینو با UPX که خیلی از خوشم میاد پروتکت کردی؟
اما اون محافظ فایل Stream خیلی خوبه!
دارم باهاش میجنگم!
--------------------------
چی بگم؟!![]()
شرمنده - اگه دلفی روی سیستمتون نصب بود این مشکل پیش نمیومدش .
اینا فایلهای سیستمی هستن که همراه با Delphi نصب میشن ...
من فایل رو براتون اپلود کردم که اگه بریزینش توی system32 مشکلتون کاملا حل میشه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست خوبم اقای lvl@ster ...
تا الان که Active Page Lock Pro V4 دوام اورده و کرک نشده ...
تو هم اگه میخوای قدرت امنیتی برنامت رو بسنجی بهتره اون قفلت رو بدون اینکه Pack بکنی بزاری اینجا ...
خیلی مشتقام ببینم قدرت قفلت چقدر هستش ...
ما منتظر قفلت هستیم ... البته بودن اینکه پک شده باشه ....
-----------------
سلام MR.Recoder عزیز ....
منم از UPX خوشم میاد چون حجمرو خوب کاهش میده ....
منتظر کرک این نسخه هستم ...
یا حق ...
دوست عزیز جناب فایرویزارد
بابا خیلی با این ور رفتی فک کنم شما فقط به کرک می های یک طرفه فکر می کنید؟ (یعنی چیشو بعدن میفهمی)
کرک می ات آدمو خیلی اذیت میکنه . بابا کرک می هاتو عوض کن . اصلا هدف معلوم نیست . نه پنجره اصلی برنامه ؟ نه یه پیغام موفقیت ؟ هیچی نداره؟ نه نشانه ای برای رجیستر شدن برنامه
وقتی با کرک می های شما ور میرم مثل این مونه که میخوام یه نگ اسکرین را از جولوی چشم وردارم. خلاصه اینکه اصلا با حس و حال من سازگار نیست. و حوصله آدمو سر می بری و نمیشه کرک کرد. البته میشه کرک کرد ولی زمان بر میشه؟
بعد از آنپک هم صد تا ارور گذاشتی؟؟؟!!!!!! که پدر آدمو در میاره
با تغییر این آفست ها ارور ها از بین می روند
0045E2A9 FF57 2C CALL DWORD PTR DS:[EDI+2C] ===> nop
0045E2D0 /75 1D JNZ SHORT 0045E2EF ===> jmp
0045E32C /0F84 8C000000 JE 0045E3BE ===> jnz
0045E342 /75 10 JNZ SHORT 0045E354 ===> jmp
من به شما توصیه میکنم با دلفی برنامه ننویس؟ چون اصلا تو بورس نیست . چرا مایکروسافت را ول کردی چسبیدی به بورلند.
من خودم C#.net دارم کار میکنم.شما هم این همه استعداد را بزار روی یه چیزی که ارزش داشته باشه
من به علت کنکور کارشناسی دیگه خیلی کم میام سر میزنم . دارم خودمو واسه ی کنکور آماده می کنم.
واینکه به من گفتی چرا برنامه ات را پک می کنی به روی چشم دیگه پک نمیکنم . حالا یدونه واستون کیجن می نوشتم . پک هم نشده از هر روشی که دلتون میخواد کرک یا کیجن نوشتن یا سریال فیش کردن یا هر روشی که دلتون میخواد یا بلدین. کرکش کنید.؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک خواهش از دوستان عزیز داشتم
اگر می خواهید یک CrackMe یا هر چیز دیگه قرار بدهید (که جدای از موضوع اصلی و عنوان تاپیک هست) ، لطفا تاپیک جدید ایجاد کنید .
با تشکر ـ مهدی![]()
اینهم یک Loader برای Active Page Lock V4
لودر را اجرا کنید کلید Load را کلیک کنید. بعد از اینکه Active Page اجرا شد بعد از 2 ثانیه روی OK کلیک کنید.
پسورد در یک MessageBox نشان داده میشود.
لینک دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقت ندارم در مورد امنیتش بگم. انشاالله فردا.
---------------------------
با تشکر Mr.reCoder
---------------------------------------------
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)