اینجا بحث 5 مگاپیکسلس یا تبلیغ برند.در ضمن g800 و g600 سامسونگ هم 5 هستن و 800 تو رتبه بندی از k850 جلوتر و از n82 عقبتر وایساد.
حالا خودتون واسه k850 نظر بدین.البته تو عکس نه فیلم
اینجا بحث 5 مگاپیکسلس یا تبلیغ برند.در ضمن g800 و g600 سامسونگ هم 5 هستن و 800 تو رتبه بندی از k850 جلوتر و از n82 عقبتر وایساد.
حالا خودتون واسه k850 نظر بدین.البته تو عکس نه فیلم
عزيزم اين مال gsmarena هستش البته اگه تا بحال اسمشم به گوشت خورده باشه .
Total 5 megapixel shootout score: K850 vs N95 – 31:34
ضمنا نمدونم چه جوره كه فرق چينيشو با اصليش نمدوني. بهر حال شما كه انقد بي اطلاعي جاي بحثي باهات نيست.
چرا عزیزم من فرقشو میدونم خیلی زود تر از اینکه تو هم این سایت رو ببینی من دیدم.حالا مثلا میگیم k850 دوربینش از n95 ضعیف تره ولی حداقل از n95 خوشگل تر وخوش استیل تره.بعدش هم انگار بیایم بگیم دوربین های شرکت سونی رو با دوربین های نوکیا بسنجیم
خوشگل تر؟؟؟خوش استیل تر؟؟؟به قول بچه ها گفتنی این حرفت شد شوخی بزرگ سال...بگیم به مهران مدیری حرفاتو طنز بسازه...
آقا جون هر کی دوست دارید بس کنید
در رابطه با کا850 و ان95 و کلا 5مگاها تا دلتون بخواد بحث و دعوا شده شما دیگه خواهشا ادامه ندید تا این تاپیک که از اولش هم الکی زده شد دیگه بالا نیاد
پس بریم موهای سرمون رو بشمریم!
از قدیم یعنی کی؟ از زمان K750 که بهتریم دو مگاپیکسلی شده؟ یا k800 ؟
توجه شما رو به سری C و G سونی اریکسون و که توشون 5مگاپیکسلی ( با فوکوس نقطه ای و لرزشگیر ) هم داره! جلب میکنمحالا باشه الان نه.واستیم تا بیان.
بیشتر سایتها مثل GSMarena فقط در حالت اتو عکسها رو با هم مقایسه میکنن. توصیه میکنم برید با تنظیمات دستی هم باهاشون عکس بگیرید. ( البته خب مسلمه که مردم عادی دوست دارن فقط یک دکمه رو بزنن و عکس گرفته بشه). ضمن اینکه من تو همین تنظیمات اتومات هم اختلاف زیادی بین دوربین K850 و N82 نمیبینم ( مثل زمان K750 و N70 ) که بخوایم کلا یکی رو بگیم بده!
تو فرمهای خارجی هم از این جور تاپیکها زیاده و گه گاهی به شوخی چیزهایی هم گفته میشه. این بر میگرده به خودمون که دعوا راه نندازیم![]()
ok بابا اصلا حق با شماست
k700 بهترين vga
k750 بهترين 2 مگاپيكسلي
k800 بهترين 3.2 مگا پيكسلي
n82 بهترين فلاش
ببينم كدوم يكي از بچه هاي فروم با داشتن اينا به جايي رسيدن؟؟؟؟
يا اصلا هر كس اينا رو داشته و داره بهش كاپ دادن؟
خداييش خسته نشديد؟
دوستان لطفا رعایت کنید
در اینصورت تاپیک تراش میشود و یکسری کاربران اخطار میگیرند
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)