از اون طریق هم میشه دانلود کرد ولی قرار بود در نسخه ی The Ultimate Box که چند روز پیش برای X360 ، Ps3 و PC منتشر شد همه اینایی که تو پست 43 گفتم به علاوه ی یه Trophy Pack مخصوص Ps3 داخل DVD باشه . حتما جایی که تو دان کردی فقط خود بازیو آپ کردن و از موتور و آپدیت ها و ... خبری نیست ؛ من هر وقت رفتم بازیو بخرم به این توجه میکنم
نسخه 360 و ps3 بازی سال پیش منتشر شد و اون پک هایی که ترجمه کردی هم سال پیش به صورت آپدیت برای بازی منتشر شدن . الان فقط نسخه PC بازی منتشر شده.
سلام بچه ها من بازی رو نصب کردم پچ و کرکش رو نصب کردم اما همین که لودینگ اول تمام میشه ارور میده میاد بیرون.ویندوزم ویستا.میشه یکی راهنماییم کنه
از این کرک استفاده کن ببین میشه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من چند روز پیش با دانلود آفلاین بازی رو گرفتم
موتور و بقیه پک هارو هم داره بازیش خوبه مخصوصا بعد از چند سری آخر نید فور اسپید که داغ یه بازی racing خوب رو تو دلمون گذاشت این بازی که به من چسبید
فکر نکنم سیستم زیاد بالایی بخوادچون سر آخرین تنضیمات به خوبی اجرا میشه بازی
راستی یه مشکل بزرگ که این بازی داره به نظر من داشتن منوی گیج کننده(البته اگر داشته باشه)
حالا شما میخواید بخنندید ولی باور کنید وقتی تو بازی رفتم نمیدونم باید چجوری خارج بشم چون هیچ گزینه ای برای اینکار ندیدم حالا اگر کسی از دوستان میدونه چطور باید خارج بشیم از بازی بگه
در کل بازیه خوبیه
مخصوصا وقتی سوار موتور میشی اوج هیجانه واقعا من که با موتورش کفم برید.
صدا گذاری و موسیقی بازی هم خیلی خوبه
گرافیک هم اگر دمو ها رو دیده باشید همونجوریه اگر هم ندیدید میتون بگم گرافیک هم خوبه
ولی هنوز زیاد ماموریتهاش رو رد نکردم
راستی هرموقع موتور انتخاب کردید فکر نکنم بشه با کسی مسابقه داد من 4 تا از ماموریتهای موتورش رو انجام دادم فقط از یه نقطه باید خودت رو میرسوندی به یه نقطه دیگه توی یه زمان خاص
ولی وقتی ماشین میذاری با بقیه ماشینها مسابقه میدی که شامل چند نوع مسابقه مختلف میشه
در کل هرکی علاقه به RACING داره این بازیرو بگیره
موفق باشید
در مورد منوی تنظیمات کاملا شما درست میگی ... الان هر نقدی از بازی بخونی به این مورد گیر داده
راستی با یه Racing Wheel خوب جواب میده ؟
آره جواب میده
سلام رفقا .
كسي ترينر يا سيوي از از اين بازي نداره؟؟
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید