سلام دوست عزيزم
مرسي ، خيلي ممنون ، شما لطف داري.
اميدوارم در همه ي مراحل زندگيتون شاد و موفق باشين.![]()
سلام دوست عزيزم
مرسي ، خيلي ممنون ، شما لطف داري.
اميدوارم در همه ي مراحل زندگيتون شاد و موفق باشين.![]()
saeidsmxo جان تسلیت منو بپذیر
عزیز ، اینو که میدونم........................!!! دی-پد گوشی رو میگم ، این دکمه های چهار جهت رو میگم...........!!! شما یو با یو 700 کارکردی................؟؟؟؟!!!!آره دوست عزیز.................. (یه سوال ، این گوشی دی-پدش ، چرخشیه.......؟؟؟!! مثل یو 700 ...........؟؟؟!!! یه معمولی از این 4طرفاس........؟؟؟!!!
مرسی.) ............ مثل اینکه چرخشی هست (والا آخرش نفهمیدم).......!! مثل یو 700 ، من با 700 کار کردم .......(
)...........!!
من جی 600 میخوام................!!!
سلامت باشي دوست عزيزم ، خيلي لطف کردين![]()
رضا جون اون موقع که جي600 اومد ايران چرا نخريدين؟![]()
والا سعید جان................... بی پولی..............!!! یبار که تو اهواز دیدن........ کسی نداشتم برام بگیره........ و اینقدر دیر اقدام کردم تا پرید....................!! اون تهرانیه هم بی پولی ............. مثل شماها که بچه ها مایه نیستیم ، تو کلوپ ای 900 و 8510 بچرخم..................
...........!!!
یعنی الان تو ایران جی 600 نیست؟
خب شد دیدمت...............!!!
اول ، نه جی 600 ایران نیست.......... اگر هم باشه خود مغازه دار اورده............!! یا مثل غزل جان ، از خارج گرفته اورده ایران..........!!
عثمان ، جام من با این فرهوده دهن به دهن نشو......... بزار هر اراجیفی دوست داره بگه............ تو انجمن سونی هم اینو آدم حساب نمیکنن.............. چه برسه به اینجا.........!!!![]()
فقط بخاطر تو ها!
ما همچنان در انتظار آقا امير هستيم ها![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)