نه من فقط جای کلمه دانلود رو حفظ کردم.به غیر از دانلود من کار دیگه ای تو اون سایت نمیکنم.اون پک هارو هم خودشون اونجا آپلود کردن من اونجا نذاشتم.
ولی اگه خاستی ترانسلیت کنی از سایت زیر استفاده کن:
http://www.google.com/translate_t
موفق باشید![]()
نه من فقط جای کلمه دانلود رو حفظ کردم.به غیر از دانلود من کار دیگه ای تو اون سایت نمیکنم.اون پک هارو هم خودشون اونجا آپلود کردن من اونجا نذاشتم.
ولی اگه خاستی ترانسلیت کنی از سایت زیر استفاده کن:
http://www.google.com/translate_t
موفق باشید![]()
سلام
داش توحيد حالا ما يه چيزي از دهنمون پريد شما جدي نگير
نه ولي گذشته از شوخي ميذارم ولي ميترسم تعريفشو بكنم يهو خوشتون نياد.ولي ميذارم.
اين هم تقديم به داش توحيد![]()
Last edited by Royce; 14-02-2008 at 18:43.
پسر خوب پس چرا اينقدر عكسها رو كوچيك كردي هيچي كه پيدا نيست.
نه داداش نترس.مطمئنم چیزی باهالی ردیف کردی.آخه یه شناختی از کارهای قبلیت دارم.
تاپیک فوتبال رو هم به گند کشیدم.الان اونجا درگیریه!
این هم تقدیم به تو![]()
]
آقا توحید دستت درد نکنه , زحمت کشیدی من هم همینارو میخواستم بذارم .
آقا کامیار ارادتمند شما هم هستیم , فکر کنم مشکل فونت حل شد .
ممنون ...
اشکال از اپلودر هست![]()
سلام بچه ها
اين هم اون پكي كه قولشو داده بودم
فقط چند تا نكته رو بهتون بگم.اينو كه دان ميكنيد يه فولدر توش هست كه نوشته my favorite gfx در واقع اين همون پك gfx ي هست كه الان من روي گوشيم استفاده ميكنم.اگه خيلي از آيكونها رو نداره دليل بر اين نيست كه ناقصه بلكه خودم خيلي از آيكونهاي غير ضروري رو پاك كردم تا سرعت گوشيرو نگيره ولي اگه شما خواستيد ميتونيد چند تايي بهش اضافه كنيد.در ضمن نكته اي كه خيلي در مورد gfx مهمه و اكسرتون بهش توجه نمي كنيد اينه كه بايد تا جايي كه ميشه آيكونها كم حجم باشه كه من دقيقا اين كارو تا جايي كه ميشد كردم.
در مورد منو هم اينو بگم كه يه منو هست به نام backstreet rotary كه اينو خودم ويرايشش كردم و حجمشو پايين اوردم تا سرعت گوشي رو نگيره.انصافا از بين اينا همه منويي كه تا حالا ديدم اين از همشون قشنگتره.خودم خيلي دوستش دارم و اكثر وقتها اين منو رو گوشيم نصبه ولي فقط نكته اي كه هست بايد تمي كه باهاش استفاده ميشه ضمينه ي سياه داشته باشه.ميتونيد از تم ActiveOrange كه تو همين پك هست استفاده كنيد.
ديگه حرفي ندارم قربون همتون
حجمش هم حدود 2مگه
با اين اينترنت گازوئيلي پدرم در اومد تا آپ كردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه عکس هم میزاشتی بد نبود
Last edited by adrenalin; 15-02-2008 at 17:34. دليل: اا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)