با سلام به همه دوستان
من کل تایپیک های این پست را خواندم بلاخره نفهمیدم میشه از این جای سیم کارت زیر لپ تاب استفاده کرد یا نه؟؟؟
چون جواب ها خیلی ضد و نقیض هستند و هر کس نظر شخصی خودشو میگه و خیلی ها اصلا امتحان نکردن ببینن واقعا جواب میده یا نه؟؟
البته خیلی از جواب ها مال زمانی بوده که edge هنوز راه اندازی نشده بوده حالا که ره اندازی شده چطور؟؟؟
لپ تاب من دل استدیو 1555 هست و نرم افزار مخصوص سیم کارت
Mobile Broadband Manager را نیز روش نصب کردم و یک سیم کارت ایرانسل هم داخلش انداختم ولی هیچ اتفاقی نمییوفته که لااقل مطمئن شم سیم کارت جاش درست نصب شده یانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه وصل میشه چطور باید تنظیم کرد؟؟؟
اینکه بعضی ها گفتن باید از مودم gprs یا فعلان ماژول استفاده کنید خاب منم می دونم با اونها میشه به اینترنت وصل شد حتی با خود موبایل هم میشه این کار را کرد مساله اینه که پس فایده این جای سیم کارت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی داخل لپ تاب مودم gprs و یا edge و یا هر چیز دیگه ای برای اتصال به اینترنت وجود ندارد؟؟؟؟ پس فایده این جای سیم کارت چیه؟؟؟ یعنی فقط دکوریه؟؟؟
اگه کلا برای ایران جواب نمیده پس این دوستمون چی میگن
چون ایشون سیم کاتشون هم که خارجی باشه باز در داخل ایران دارن استفاده می کنن پس این که بعضی از دوستان میگن 3g در ایران وجود نداره و ایشون میگن وصل شدن یعنی چی؟؟؟؟
حالا لطفا دوستان که اطلاعات کاملتری در این زمینه دارن یک جواب قطعی تر در این مورد بدن؟؟؟؟؟؟؟