تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 16 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 154

نام تاپيک: کلوپ i-mate ultimate 9502

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

آره در کل سرعت هم بیشتر میشه و مشکلات رام قبلی رو فیکس کردن
    در مصرف باتری هم باید تاثیر داشته باشه....... (ممکنه خیلی بهتر بشه ولی بد تر نمیشه)

داره خودمونی میشه hitman2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    كسي مي تونه به من كمك كنه؟در مورد 9502
    1- چندتا سوال دارم كه يكم طولاني.
    من از سايت آيميت يه ويندوز 6.1 عربي دانلود كردم حدودا 80 مگابيت. مي خواستم بدونم چطوري روي گوشيم نصب كنم؟الان ويندوز 6 دارم. روش كار چطوري؟ ( تا حالا نصب نكردم).
    2- بعد از نصب فايل هاي نصب شده مثل ديكشنري و برنامه هاي ديگه از روي گوشي پاك ميشه؟ ( آخه فايل نصب شدست و سورسش رو ندارم ، نمي خوام از دستش بدم )
    3- نمايندگيش گفت بايد پچش رو داشته باشم كه فقط خودشون دارن وگرنه ويندوز كار نمي كنه يا ناقصه ! درسته؟
    ببخشيد كه سوالام طولاني بود.

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

سلام
    من از سايت آيميت يه ويندوز 6.1 عربي دانلود كردم حدودا 80 مگابيت. مي خواستم بدونم چطوري روي گوشيم نصب كنم؟الان ويندوز 6 دارم. روش كار چطوري؟ ( تا حالا نصب نكردم).
    2- بعد از نصب فايل هاي نصب شده مثل ديكشنري و برنامه هاي ديگه از روي گوشي پاك ميشه؟ ( آخه فايل نصب شدست و سورسش رو ندارم ، نمي خوام از دستش بدم )
    3- نمايندگيش گفت بايد پچش رو داشته باشم كه فقط خودشون دارن وگرنه ويندوز كار نمي كنه يا ناقصه ! درسته؟

سلام

روش نصب 9502 رو نمیدونم چون نداشتم تاحالا ولی باید تو سایت خود آیمیت آموزش داشته باشه

اگه برنامه روی حافظه داخلی نصب شده باشه پاک میشه اگر روی مموری باشه احتمال داره جون سالم به در ببره

نمایندگی چرتو پرت زیاد میگه
    اونا هم همین فایلی که تو داری رو میریزن برات فقط 10-15 تومن پیادت می کنن

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

در مورد باطريش نميشه كاري كرد؟
    خيلي زود خالي ميشه، مخصوصا واسه من كه زياد اس مي دم.
    اگه ميشه مزاياي ويندوز 6.1 رو هم نسبت به 6 بگيد. مي خوام ببينم ارزش 50 مگابيت دانلود رو داره يا نه.
    مثلا به جز ساپورت رم 8 گيگ آيا سرعت دستگاه هم بالا ميري؟
    سلام

سلام.

بانصب وین 6,1 کلا" گوشیت میشه یه چیز دیگه.از مزایاش میشه اینو گفت که خیلی برنامه هایی کع الان روش نصب نمیشه(رو وین 6 نصب نمیشه) رو 6,1 نصب میشه و همونطور که گفتید ساپورت مموری های SDHC و اضافه شدن کارایی بیشتر در وین 6,1 ضمن اینکه سرعت گوشی بیشتر میشه و مصرف باتری میاد پایین.(البته مصرف باتری به برنامه هایی که نصب میشه هم ارتباط داره).
    کل نرم افزارها پاک میشه حتی نرم افزارهای روی مموری کارت هم دیگه بدردت نمیخوره.البته میتونی بکاپ بگیری و از آپشن رام آپگرید استفاده کنی انا معمولا" اینکارو نکنی بهتره چون مشکلات جانبی درست میشه.(البته معمولا" و نه همیشه).
    در کل به از دست دادن برنامه ها میرزه چون تفاوتش به قدری هست که این مسئله رو پوشش بده.اما در مورد تغییر ویندوز هیچ پچی نیاز نیست و دقیقا" همون فایل که تو سایت آیمیت هست رو شما باید نصب کنی و در این مورد نمایندگی حرف مفت زده.فقط در نظر داشته باش که باید رام عربی رو بگیری و نصب کنی چون انگلیسیش از لحاظ آنتن دهی در بعضی مناطق تهران مشکل داره.
    در مورد نحوه نصب هم یک فایل تو سایت آیمیت هست که راهنمایی کرده.در کل هر سوالی بود در خدمتم.در مورد دریافت فایلها هم اگر مشکلی داشتی بگو ,من دارم میتونم در اختیارتون بزارم.

موفق و شاد باشید.

5. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ویندوز رو نصب کردم.
    خیلی بهتر از 6 بود.
    راستی برنامه نت فریم ور لازمه نصب کنم؟ به چه دردی می خوره؟
    برنامه ای که یه نوار ابزار به گوشی اضافه کنه و به درد این گوشی بخوره و سرعتش رو کم نکنه هست؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

کمک
    من قبل این ویندوز 6 داشتم روی گوشیم و تویه وایرلس منجرم یه گزینه واسه روشن خاموش کردن gps بود.الان که 6.1 نصب کردم دیگه این گزینه نیست و برنامه گارمین دیگه gps من رو روی هیچ کامی ÷یدا نمی کنه! چی کار کنم؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

کمک
    من قبل این ویندوز 6 داشتم روی گوشیم و تویه وایرلس منجرم یه گزینه واسه روشن خاموش کردن gps بود.الان که 6.1 نصب کردم دیگه این گزینه نیست و برنامه گارمین دیگه gps من رو روی هیچ کامی ÷یدا نمی کنه! چی کار کنم؟؟

سلام.

شما اصلا" نمیخواد واسه GPS و گارمین چیزی رو تنظیم کنید .فقط باید جایی باشید که سقف نباشه و یکم هم تحمل داشته باشید .برنامه کار خودش رو میکنه و درست میشه.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام.

شما اصلا" نمیخواد واسه GPS و گارمین چیزی رو تنظیم کنید .فقط باید جایی باشید که سقف نباشه و یکم هم تحمل داشته باشید .برنامه کار خودش رو میکنه و درست میشه.
    با تاچ پرو هم امتحان کردم نمیشه.انگار با همون 6.1 مشکل داره.برنامه ای کامل مثل اون سراغ ندارید؟با نقشه تهران

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

با تاچ پرو هم امتحان کردم نمیشه.انگار با همون 6.1 مشکل داره.برنامه ای کامل مثل اون سراغ ندارید؟با نقشه تهران

سلام.

این برنامه با 6,1 هیچ مشکلی نداره .منم وین 6,1 رو روی 9502 نصب کردم.گارمین هم به خوبی کار میکنه.ضمن اینکه رو نزدیک به 10 برند 6,1 دیگه غیر از 9502 هم نصب کردم و کار میکنه.حتما" یک جای کارتون ایراد داره اگر تهران هستید با پیغام خصوصی بگید اگر لازم بود با کمک هم براتون نصبش میکنیم.
    Last edited by AryanLand; 25-09-2009 at 00:13.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

7

سلام.

این برنامه با 6,1 هیچ مشکلی نداره .منم وین 6,1 رو روی 9502 نصب کردم.گارمین هم به خوبی کار میکنه.ضمن اینکه رو نزدیک به 10 برند 6,1 دیگه غیر از 9502 هم نصب کردم و کار میکنه.حتما" یک جای کارتون ایراد داره اگر تهران هستید با پیغام خصوصی بگید اگر لازم بود با کمک هم براتون نصبش میکنیم.
    ممنون.مشکل از خودم بود! بد کرک کردم. اعداد رو احتمالا اشتباه کردم.
    فقط هنوز انگار گوشی آب بندی نشده ! بعضی وقتا صفحه خود به خود می چرخه. هنگ کردن که روزی چند بار...
    بعضی وقتا کلید ok برنامه ها رو نمی بنده و ... مشکلات تمومی نداره انگار. هه هه.
    تاچ پرو انگار با این قیمت بیشتر می ارزید.
    نوار ابزار باحالم هنوز واسه دسکتاپ گوشی پیدا نکردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •