تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 13 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 126

نام تاپيک: آموزش Ghost يا چگونه از شر نصب پياپي ويندوز خلاص شويم.

داره خودمونی میشه شکمو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام کسی با برنامه nlite کار کرده؟

من میخوام بدونم که چه جوری میشه اون رو تنظیم کرد برنامه ای رو نصب کنه و یکی دیگه هم اینکه چه جیوری میشه درایور ها رو به اون شناسوند تا خود کار هنگام نصب ویندوز اون رو نصب کنه؟

با تشکر.

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض برنامه nlite

من میخوام بدونم که چه جوری میشه اون رو تنظیم کرد برنامه ای رو نصب کنه و یکی دیگه هم اینکه چه جوری میشه درایور ها رو به اون شناسوند تا خود کار هنگام نصب ویندوز اون رو نصب کنه؟

با تشکر.

داره خودمونی میشه alireza_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

در جواب دوست عزیزم goudarzi88 بگم من با برنمه acronis true image 11 که خودش یک سی دی هستش و توی بازار میتونی بخری همین کار رو کردم و الان ویندوز دیگه نصب نمیکنم و یک image از c گرفتم و ویندوز رو در عرض 10 دقیقه به همون حالتی که میخوام بر میگردونه شما از درایو های دیگه هم میتونید backup بگیرید و خود این برنامه موقع بگردوندن image میگه که اگه میخواهید حجم درایو رو تغییر بدید میتونید با همین برنامه به راحتی انجام بدی و یک cd بوت هستش

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

کسی جواب سوال من رو نداشت؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام من به كمك روش توضيحي در صفحه اول ( نورتان گاست ورژن 8 در محيط داس) از درايوهاي لپ تاپم ايميج گرفتم. هنگام گرفتن ايميج در پنجره اي كه بايد پارتيشن را انتخاب مي كرديم دو پارتيشن C و D و نيز دو پارتيشن No name با حجمهاي 2500 و 125 مگابايتي هم بود كه من جداگانه از هر چهار قسمت بك آپ تهيه كردم.بنابه دلايلي كل سيستم هاردم به هم ريخته اما حالا كه مي خوام ريكاوري كنم در قسمتي كه بايد پارتيشن را انتخاب كنم فقط پارتيشن C وجود دارد و پارتيشنهاي ديگر رو نمي تونم ببينم . حتي مسير Local\partition\to image هم رفتم اما فقط همان يكپارتيشن ولي با حجم قبلي آن (نه حجم كل هارد) وجود داشت.
    خواهش مي كنم راهنمايي بفرماييد چطوري سيستمم رو برگردونم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان كسي پاسخي براي سوال من نداره؟
    با سي دي اوريجينال ويستا سيستم رو ريپير كردم ويندوز برگشته اما باز هم درايو d و درايوهاي مخفي ديگه رو نمي تونم ببينم دوستان راهنمايي كنند؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز و تشکر از بابت زحماتشون.اما خدایی من گیج شدم.من نسخه 14 نورتون گاست رو دارم.روی لپ تابم xp سرویس پک 3 دارم و یه جا هم ویستای پک 1, حالا توی یه فایل pdf اگه میشه یه توضیح کامل و شسته رفته بدین از اول چیکار کنم تا آخر که دوباره میخوام ویندوز نصب کنم چطوری هست.ممنون میشم دوستان یاری کنند فوری هستتتتتتتتتتتتتتت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shabkard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Germany

پيش فرض

دوستان توجه کنن هم اکنون بهترین نرم افزار برای بک اب ویندوز acronis true image هستش ورژن 10 ان محشره یک سی دی بوت میشه از ان ساخت و روزی 100 بار ویندوز را عزل ونصب کرد بسیار سریع تر از نورتو ن گوست هستش
    Acronis Media در حجم 100 مکابایت در بازار موجود است وبیشتر در اسیستنهای ریکاوری هم میزارن فقط کافیه یک بار با اون کار کنین دیکه ویندوز را هر روز انکولک کنین وریکاور کنین کار با اون هم خیلی راحته کافیهسی دی بوت را درست کنین حتی رو فلش

آخر فروم باز max_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

درود
    من همیشه با نورتون 2007 بکاپ میگرفتم وبه راحتی ویندوزمو برمیگردوندم ولی حالا موقیی که میخوام درایو cرو با برنامه نورتون 2007 پشتیبان ازش بگیرم نمیتونه از درایو c پشتیبان بگیره مشکل کجاست یه عکس از ارور گرفتم مشاهده بفرمایید با تشکر

داره خودمونی میشه igimax0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام بر همه دوستان عزيز

. در ابتدا عرض كنم كه، من تقريبن يه 2 ماهي بود كه كلن! در اينترنت و دنياي كامپيوتر به دليل بيماري پدرم، غايب بودم. خدا هيچ كس رو بيمار نكنه و اگر شد محتاج بيمارستان نكنه!!!! پس ببخشيد اگر در پاسخ تاخير داشتم.

. پس از دوماه فوق (الان يه يك ماهي مي‌گذرد) كه ايميل‌هايم را چك كردم 199تا ايميل برايم آمده بود! اما در ميان هيچيك ايميلي از پست‌هاي جديد اين تاپيك نبود.

. مي‌دانم كه خيلي گذشته اما اگر هنوز امري باشد بفرماييد......

goudarzi88 عزيز:
    نقل قول نوشته شده توسط پست 60
    با سلام
    هارد لب تاب من داراي دو پارتيشن C و D‌ مي باشد.
    آيا مي توانم با برنامه نورتون گاست دو Image‌ از دو پارتيشن فوق تهيه كنم بعدا با Fdisc تعداد پارتيشنها را به 4 افزايش دهم و سپس بك آپهاي تهيه شده را مجددا روي دو درايو C و D جديد Restore كنم
    . بله مي‌توانيد بدون هيچ مشكلي؛ اما به يك شرط: ظرفيت پارتيشن‌هاي جديد C و D نبايد كمتر از حجم كلي داده‌هاي آنها باشد.

نقل قول نوشته شده توسط پست 65
    با سلام من به كمك روش توضيحي در صفحه اول ( نورتان گاست ورژن 8 در محيط داس) از درايوهاي لپ تاپم ايميج گرفتم. هنگام گرفتن ايميج در پنجره اي كه بايد پارتيشن را انتخاب مي كرديم دو پارتيشن C و D و نيز دو پارتيشن No name با حجمهاي 2500 و 125 مگابايتي هم بود كه من جداگانه از هر چهار قسمت بك آپ تهيه كردم.بنابه دلايلي كل سيستم هاردم به هم ريخته اما حالا كه مي خوام ريكاوري كنم در قسمتي كه بايد پارتيشن را انتخاب كنم فقط پارتيشن C وجود دارد و پارتيشنهاي ديگر رو نمي تونم ببينم . حتي مسير Local\partition\to image هم رفتم اما فقط همان يكپارتيشن ولي با حجم قبلي آن (نه حجم كل هارد) وجود داشت.
    خواهش مي كنم راهنمايي بفرماييد چطوري سيستمم رو برگردونم؟
    و
    نقل قول نوشته شده توسط پست 66
    دوستان كسي پاسخي براي سوال من نداره؟
    با سي دي اوريجينال ويستا سيستم رو ريپير كردم ويندوز برگشته اما باز هم درايو d و درايوهاي مخفي ديگه رو نمي تونم ببينم دوستان راهنمايي كنند؟
    . باز هم عذر خواهي مي‌كنم از اتفاقي كه رخ داده! كاشكي به ايميلي كه در انتهاي پست اول قرار داده ‌ام برايم ايميل مي‌زديد و لينك اين پست‌ها يا لااقل مشكل خود را بيان مي‌فرموديد.

. در مورد آن دو پارتيشن مخفي كه فرموديد: همه لپتاپ‌ها يك يا دو پارتيشن مخفي دارند كه از كارخانه برروي آنها ايجاد شده و به نام Recovery مي‌باشند. اين پارتيشن‌ها توسط متدي خاص كه از لحاظ هيچ يك از برنامه‌هاي Partition Manager استاندارد تشخيص داده‌نمي‌شوند ايجاد شده و فقط توسط برنامه Recovery خود لپتاپ قابل دسترسي هستند. لپتاپ ها از اين پارتيشن فقط براي يكبار و براي تهيه نسخه پشتيباني از سيستم عامل استفاده مي‌كنند و پس از آن فقط مي‌توان از آن‌ها براي بازيافت استفاده نمود. اين هم به دليل اين هست كه اكثر شركت‌هاي لپتاپ سازي درايور قطعات سخت افزاري موجود در لپتاپ را همراه آن نمي‌گذارند و همچنين مسائل كپي رايت!! هر دو دليل احمقانه است! يعني اگر كاربري قصد داشت سيستم عاملي ديگر را خودش نصب نمايد بايد درايور‌ها را از سايت سازنده دونلود نمايد و ....!!!!! يه بدي بازيافت سيستم عامل از روي اين سيستم Recovery اين هست كه كليه تغييرات در پارتيشن‌ها به حالت قبل باز مي‌گردند و همه داده‌هاي جديد حذف مي‌شوند!!!!

. معمولن وقتي لپتاپي را پيش من مي‌آورند، از اول برايشان پارتيشن بندي مي‌كنم.

. اما در مورد مشكل بازيافت نمودن شما. خوشبختانه شما به شكل جداگانه از پارتيشن C و D نسخه پشتيباني روي CD يا DVD تهيه نموده‌ايد. خوب به ترتيب:
    1) CD Image موجود در پست اول را دونلود و رايت نماييد
    2) از همه داده‌هاي جديد خود برروي DVD\CD يك كپي تهيه نماييد.
    3) سيستم را از روي آن Boot نموده و به برنامه Partition Magic رفته.
    4) همه پارتيشن‌هاي كنوني خود را حذف نماييد و سيستم را ريستارت نماييد.
    5) دوباره از از روي CD به برنامه Partition Magic رفته و شروع به ساختن پارتيشن‌هاي مورد نظر خود نماييد. فراموش نفرماييد كه ظرفيت پارتيشن Primary شما (همان C) نبايد كمتر از حجم داده‌هايي باشد كه قبلن از آنها Backup گرفته‌ايد. همچنين همين موضوع در مورد پارتيشن D صادق هست. همچنين فراموش نكنيد كه پارتيشن Primary را نيز Active نماييد.
    6) پس ساخت پارتيشن‌ها و ريستارت سيستم CD/DVD Backup شماره يكي را كه از پارتيشن C خود تهيه نمود‌ه بوديد را در درايو قرار داده و شروع به Restore آن نماييد.
    7) در مرحله بعدي براي CD\DVD بعدي تلاش نماييد.

. اگر كار با برنامه Partition Magic را نمي‌دانيد لطفن از اين آدرسراهنماي آن را مطالعه نماييد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    . اگر باز هم سوالي بود بفرماييد.

شکمو عزيز:

من میخوام بدونم که چه جوری میشه اون رو تنظیم کرد برنامه ای رو نصب کنه و یکی دیگه هم اینکه چه جیوری میشه درایور ها رو به اون شناسوند تا خود کار هنگام نصب ویندوز اون رو نصب کنه؟

با تشکر.
    . سوال شما مرتبط با موضوع اين تاپيك نمي‌باشد، اما آموزش اضافه نمودن يك درايور به CD Windows XP به كمك برنامه nLite را مي‌توانيد در لينك زير مطالعه نماييد، اميدوارم كه مفيد واقع شود:
    کد:

mehdi_egh_shz عزيز:
    با سلام به دوستان عزیز و تشکر از بابت زحماتشون.اما خدایی من گیج شدم.من نسخه 14 نورتون گاست رو دارم.روی لپ تابم xp سرویس پک 3 دارم و یه جا هم ویستای پک 1, حالا توی یه فایل pdf اگه میشه یه توضیح کامل و شسته رفته بدین از اول چیکار کنم تا آخر که دوباره میخوام ویندوز نصب کنم چطوری هست.ممنون میشم دوستان یاری کنند فوری هستتتتتتتتتتتتتتت.
    . دوست عزيز سوال شما مبهم هست!؟ شما كه ماشاالله 2تا ويندوز خودتان نصب فرموديد! الان دقيقن چه كاري را مي‌خواهيد انجام دهيد؟!

. جهت اطلاع شما با مطالعه آموزش Multi Primary من از لينك زير مي‌توانيد تا 3 تا OS را به شكل صحيح نصب نماييد:
    کد:
    . اما قبل از هر كاري eBook موجود در آن تاپيك را به دقت و با حوصله مطالعه نماييد و قبل از شروع هركاري و پس از مطالعه آن راهنما، سوالات احتمالي خود را در آن تاپيك مطرح نماييد تا در خدمتتان باشم.

max_3d عزيز:
    . بر اساس تصويري كه گذاشتيد، برنامه Norton شما پيامي مبني بر وجود Bad Sector برروي هاردديسكتان داده!!!! اگر واقعن Bad Sector داشته باشه هاردديسكتان نمي‌توانيد كار بكنيد مگر اينكه از كل داده‌هاي شخصيتان يك كپي روي CD\DVD تهيه نماييد و به كمك برنامه Utility كمپاني سازنده هارديسكتان، آن را Low-Level Format نماييد.

. اما اين احتمال هم هست كه يا برنامه Norton به دليل اينكه نتوانسته به هردليلي بخشي از هارديسكتان را بخواند اين پيام را داده يا فعلن به دلايل مختلف Bad Sector شما به شكل نرم‌افزاري هست! و با يه فرمت كامل توسط ويندوز درست مي‌شود.

. خوب! فعلن ساده‌ترين كار را انجام دهيم:
    1) از درون ويندوز مشكل دارتان وارد Start\Run...o شويد.
    2) عبارت CMD را نوشته و روي كليد OK كليك نماييد.
    3) در پنجره داس دستور زير را نوشته و كليد Enter را فشار دهيد:
    chkdsk c: /f /r
    . بد نيست كه همه پارتيشن‌هايتان را چك نماييد. هر دفعه به جاي عبارت C حرف پارتيشن‌هاي ديگرتان را قرار دهيد. (مثل D و E و...)
    4) پس از فشار كليد Enter از شما سوالي مي‌كند، در پاسخ آن كليد Y و سپس Enter را فشار دهيد.
    5) ويندوز را ريستارت نماييد و در شروع مجدد آن صبر نماييد تا برنامه Chkdsk پارتيشن ويندوزتان را چك نمايد.

. پس از اتمام كار دوباره برنامه Norton را امتحان نماييد. منتظر اعلام نتيجه شما هستم.....

توجه: چون احتمال خرابي در پارتيشن‌هاي ديگرتان هم هست، پس ممكن هست بعضي از فايل‌هاي شخصيتان هم آسيب ديده باشند كه در پروسه chkdsk ممكن هست حذف يا شايد هم درست شوند. كلن هر 1 ماه يك بار لازم هست كه همه كاربران دستور فوق را برروي همه پارتيشن‌هاي خود انجام دهند.

. از بقيه دوستان و نظراتشان متشكرم.......

. ليست كامل راهنما‌هاي من در اين آدرس:

igimax.googlepages.com

موفق باشيد.

خداحافظ
    IgImAx
    87/11/09
    Last edited by igimax0; 29-01-2009 at 14:15. دليل: توضيح بيشتر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •