ds هيچي نداره نه گرافيك داره نه بازي هاي خفن . فقط نو آوري داره و به خاطر همين هم داره مي فروشه . من فيفاي Ds رو ديدم اصلا خوب نبود . شايد يه مقدار از فيفاي موبايل بهتر بوده باشه . ولي همچنان مي فروشد ديگه .
ds هيچي نداره نه گرافيك داره نه بازي هاي خفن . فقط نو آوري داره و به خاطر همين هم داره مي فروشه . من فيفاي Ds رو ديدم اصلا خوب نبود . شايد يه مقدار از فيفاي موبايل بهتر بوده باشه . ولي همچنان مي فروشد ديگه .
هفته پيش كه به مقام دوم سقوط كرد اين DS
Xbox360 هم از Ps3 جلو افتاد
تازه جالب اینجاست که میگن ds از psp حیلی بهتره!!!!!!!!!!!!!!!! این یعنی هجوگرائی!!!!
دوستان
من قبول دارم فیفای دی اس واقعا بازی بی مزه ایه ولی مثلا توی call of duty 4 هم گرافیک قشنگی داره و اینکه با استفاده از صفحه ی لمسی حرکات اصلحه انجام میشه و این نکته بازی رو بسیار زیبا میکنه.
نکته ی دیگه که قبلا هم گفته بودم اینکه میشه بازی ها رو روی شبکه با هر نقطه از دنیا بازی کرد.
و یک نکته ی دیگه هم اینکه بازی های جدید رو اصولا برای دی اس می سازند ولی برای پی اس پی نمی سازند نظیر
Call of duty - fifa street و...
که اگه تحقیق کنید به این نتیجه خواهید رسید
بابا دمه شما گرم . یورو 2008 به این جدیدی یک هفته هست ریلیز شده . چرا واسه DS نیومده ؟ بخام مثال بزنم کلی بازی میشه مثال زد که واسه psp میاد و برای ds نمیاد .
مثلا چند تا نام می برید؟
من هم یک نمونه ی دیگه می زنم
Ninja gaiden
راستی به این صفحه هم یک سر بزنید:
البته باید به این نکته توجه کنیم که توی قسمت Media این توضیحات یک مشکلی هست که اون هم اینه که دی اس الان می تونه موسیقی و فیلم پخش کنه. و بازی کپی هم اجرا می کنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم یک نمونه از گرافیک DS که فکر نمی کنم مثل موبایل باشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آمار فروش كنسول هاي بازي از تاريخ 16 تا 23 مي 2008 :
1 - Wii = 464887
2 - Ds = 359576
3 - Psp = 177551
4 - Ps3 = 154802
5 - Xbox360 = 121923
6 - Ps2 = 89721
GOD OF WAR يا CRISIS CORE FAINAL FANTESY
به نظرت گرافيكه اين بازي هارو DS كه هيچي WII هم ميتونه اجرا كنه ؟
در ضمن نينجا گايدن اصلا براي كنسول هاي سوني نمياد .
مثله اين ميمونه كه من سيفون ----- يا كيل زون رو كه براي كنسول هاي سوني هست مثال بزنم .
اگه اینجوری باشه
God of war رو که کلا مال سنیه و برای نینتندو نمیسازه
و نینتنده هم ماریو زلدا و خیلی شخصیت های دیگهای رو برای سونی نمیسازه
Ring of Fates Final Fantasy
رو برای دی اس ساختن و برای پی اس پی نساختن پس این مقایسه اشتباه هست.
منم از اول ميگفتم اشتباه است ديگه ولي شما مي خواستيد مقايسه كنيد .
كلا از نظر گرافيك psp بهتره و از نظر خلاقيت و نوآوري DS بهتره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)