این تاپیک ظرف حداکثر 24 ساعت دذیگه به ترش منتقل میشه<ایمان اس داموس- ima_s damus>
تو متفرقه که بهت گفتم بیخودی زحمت نکش.
1
2
این تاپیک ظرف حداکثر 24 ساعت دذیگه به ترش منتقل میشه<ایمان اس داموس- ima_s damus>
تو متفرقه که بهت گفتم بیخودی زحمت نکش.
کودکی با پاهای برهنه بر روی برفها ایستاده بود و به ویترین فروشگاهی نگاه می کرد زنی در حال عبور او را دید .او را به داخل فروشگاه برد و برایش لباس و کفش خرید و گفت: مواظب خودت باش .کودک پرسید: ببخشید خانم شما خدا هستید؟ زن لبخند زد و پاسخ داد: نه من فقط یکی از بنده های خدا هستم. کودک گفت: می دانستم با او نسبت دارید
طرف نشسته بود سر جلسه کنکور. سؤالا رو پخش می کنن و ترکه اول یه پنج دقیقه ای مبهوت به سؤالا خیره میشه . بعد یه پنج تومنی از جیبش در میاره شروع می کنه تند تند شیر یا خط کردن و پاسخ نامه رو پر میکنه . بعد 50-40 دقیقه مراقب میبینه ترکه خیس عرق شده و مرتب یه سکه رو میندازه بالا و زیر لب فحش میده . میره جلو می پرسه داری چیکار میکنی؟ طرف می گه همه سؤالا رو جواب دادم . دارم جوابامو چک میکنم
طرف نشسته بود سر جلسه کنکور. سؤالا رو پخش می کنن و ترکه اول یه پنج دقیقه ای مبهوت به سؤالا خیره میشه . بعد یه پنج تومنی از جیبش در میاره شروع می کنه تند تند شیر یا خط کردن و پاسخ نامه رو پر میکنه . بعد 50-40 دقیقه مراقب میبینه ترکه خیس عرق شده و مرتب یه سکه رو میندازه بالا و زیر لب فحش میده . میره جلو می پرسه داری چیکار میکنی؟ طرف می گه همه سؤالا رو جواب دادم . دارم جوابامو چک میکنم
كامپیوترها به 4 دلیل دخترند :
1.فقط خالقشون از منطقشون سر در میاره!
2.فقط خودشون زبون خودشون رو می فهمن!
3.اگه یه كسی پا بندشون بشه باید هرچی پول داره براشون لوازم جانبی بخره!
4.اگه یكم صبر می كردی یكی بهترش گیرت می اومد!
یکی به رفیقش می گه : شنیدم تو ظرف شستن به زنت کمک می کنی؟ زن ذلیل! می گه خب مگه چیه . اونم تو رخت شستن به من کمک می کنه
به بنده خدا میگن با شرمندگی جمله بساز.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
میگه : ۰۹۳۵
واكنش افراد با دیدن بنز 500 :
آمریكایی: Oh My God
عرب: احسنت، مرحبا
انگلیسی: WOW ... So Nice
ایتالیایی: Molto Bella
ایرانی: ای خواهرتو گا...
Ghazviniyaro to jahanam mindazan pishe ye ejdehaye 2sar,ejdeha farar mikone,migan chi shode?Mige baba in mano divone karde,gir dade oon yeki k.net koo ? ?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)