جدا اگه این کارت Oc بشه چی میشه !!!
درباره اون خبر هم که Xenos جان گفته بود هم تحقیق کردم یه مطلب گیر آوردم که همین رو تصدیق می کرد . من که دیدم . حالا اگر لینک می خواهی صبر کن چون یادم رفت پنجره اش رو به سرعت بستم .
جدا اگه این کارت Oc بشه چی میشه !!!
درباره اون خبر هم که Xenos جان گفته بود هم تحقیق کردم یه مطلب گیر آوردم که همین رو تصدیق می کرد . من که دیدم . حالا اگر لینک می خواهی صبر کن چون یادم رفت پنجره اش رو به سرعت بستم .
![]()
اخه میدونی مشکل کجاست
فکر کنم این رقابت سال 2007 رو AMD-ATI دیگه برده و این 9600 باید با سری 4XXXشAMD-ATI مقابله کنه
3870 X2 ضربه اخر رو زده پس برای چی کارتهای سری 3XXX ATI رو با 9XXXX مقایسه میکنید به نظر من این کاری بس بیهوده است
میدونید هر روز یه یه تکنولوجی جدید میاد و باید با هم دیگه و هم رده خودش مقایسه بشه
به نظر من دیگه زور نزنید![]()
شرمنده باید منبع خبرو هم میزاشتم
در هرحال...
فقط یکی به من بگه تو این فروم چجوری میشه لینک داد![]()
هر کاری کردم از این ترو تمیز تر نشد:
[Crytek, Microsoft, NVIDIA Downplay DirectX 10.1]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای فرستادن لینک، آن را بین تگ code قرار دهید.
Microsoft اولین SDK رسمی رو بعد از تاریخ اون خبر عرضه کرده. (خبر مال تقریبا 4 ماه پیشه و اون موقع هنوز اطلاعات زیادی از DirectX 10.1 در درسترس نبود. مسلما الان CRYTEK دیگه این حرف رو نمی زنه. )
تو خبر گفته CRYTEK نه تنها الان بلکه در اینده!
معمولا اینا حرفاشون همینجوری نیست که یه چیزی برای یه محدوده زمانی گفته باشن
هر حرفی که میزنن پشتش دلیل دارن
چیز غیر عادی هم نیست هنوز تعداد بازیهای DirectX 10 ساپورت واقعی به تعداد انگشتای دست هم نرسیده
بعد DirectX 10.1...! اونم چیزی که نمیشه گفت مشابه فاصله نمایشی بین dx9.c با dx9.0 هستش چیزی که خود ماکروسافت هم بهش اشاره کرده...
خود شما میگید DirectX 10.1 یک آپدیت برای DirectX 10 هست، پس دیگه این جمله معنی نداره:
فکر کنم شما مطالعات زیادی درباره DirectX 10.1 داشته باشید، پس حتما اطلاع دارید برای استفاده از قابلیتهای DirectX 10.1 نیازی نیست بازی خاصی ازش پشتیبانی کنه...چیز غیر عادی هم نیست هنوز تعداد بازیهای DirectX 10 ساپورت واقعی به تعداد انگشتای دست هم نرسیده
طبق چند عکسی که از Dx10.1 و Dx10 دیدم.این جور فهمیدم که میزان کنتراست Dx10 کمی تاریکتر به نظر میرسه و Dx10.1 این مشکل رو جبران کرده.
در جزیات گرافیکی تغییری ندیدم و مساله همون کنتراست تصاویر بود(رنگ مانیتور در حالت استاندارد).
این مسئله به Global Illumination توی DirectX 10.1 بر می گرده نه Contrast !!
ببخشید میشه مشخصات کاملشو واسم بزارید ؟
یا اگه هست بگید کدوم صفحه هست .
یه آپدیت هست ولی نه آپدیتی که فاصله نمایشی تا اندازه dx9.0 تا dx9.c داشته باشه
و بخاطر همین هم هست که developer ها رغبت زیادی نسبت بهش نداشتن
البته من نمیتونم آینده رو پیش بینی کنم شاید همین DirectX 10.1 دلیلی باشه بر فروش سخت افزارهای گرافیکی بیشتر ولی شک ندارم الان که هیچ حتی در آینده نه چندان نزدیک هم DirectX 10.1 تنها یک حربه تبلیغاتی خواهد بود..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)