آره درسته.
و منم نظرم اینه که هنوز هم یه کمی صبر کنیم تا تاپیک شلوغ تر بشه.
آره درسته.
و منم نظرم اینه که هنوز هم یه کمی صبر کنیم تا تاپیک شلوغ تر بشه.
ببخشید دوستان یه مدت سر نزدم .
به نظر من 5 شنبه شب خوبه . چون فرداش تعطیله بیشتر دوستان میتونند بیان .خب قرعه کشی که باشه؟
فقط یه وقتی باشه که همه آنلاین باشیم.
منم خودم میام .
آره خوبه. فقط من کامل سر در نیاوردم از این بازی آنلاینی که دوستمون گفت تو یاهو هستش .
کسی امتحان کرده؟
میگم دوست عزیز از کجا باید بفهمم کدومشون آنلاینن؟
مثلا الان خودت آنلاین هستی از کجا باید بدونم .؟>
دوست عزیز.
روش کار بازی های انلاین یاهو دقیقا مثل یاهوو مسنجر هست.با این تفاوت که شما در یاهو مسنجر چت میکنید
و در این سرویس بازی انلاین شطرنج میکنید.
شما میتونید دوستان خودتون رو Add کنید تا بفهمید که انلاین هستند یا نه و .... .
اگه از اون روشی که گفتم برید . یه بار بازی کنید خودتون همه چیز رو میفهمید.
توجه توجه توجه توجه
با سلام:
دوستان عزیز چند وقتی بود دنبال یه بازی آنلاین شطرنج بودم که کامل باشه و به کمک دوست عزیزمstavakoli که امیدوارم اسمش رو درست نوشته باشم. سرویس game رو از سایت yahoo پیدا کردم که میتونم بگم فوق العاده هستش. خودم بازی کردم و عالیه دوستان عزیزی که میخوان در مسابقه آنلاین این تاپیک شرکت کنند . میتونن برای اعلام آمادگی id خودشون رو که تو yahoo درست کردن بعلاوه اسم خودشون رو واسه من پیغام خصوصی بفرستند تا من تعداد نفرات رو بدونم و قرعه بندازیم تا ببینیم در طول روز چند بازی انجام بدیم .
بعد از اعلام آمادگی دوستان آموزش میدیم که از این سرویس چه جوری استفاده کنید. البته همین دوستمون که گفتم یه توضیح مختصر در پست های قبلی دادن . اما من دوباره هم توضیح میدم.
ثبت نام از امروز به مدت 3 روز آغاز شد.
سلام
من تاپيك رو از اول خوندم.من هم مثل دوستمون دوست دارم شطرنج رو به صورت حرفه اي بازي كنم
اما يه خواهش دارم؛
اول يه شطرنج خوب رو آپلود كنين تا ما دانلود كنيم.بعد به ترتيب شروع به آموزش كنين.من اون بازي شطرنج رو كه گذاشته بودين رو داشتم منتهي تا 20تا حركت كار مي كرد.امروز هم نتونستم از تاپيك دانلود كنم.اما مقدوره درست و حسابي بذاريد تا استفاده كنيم
خيلي ممنون
دوست عزیز شما در مسابقات شطرنج این تاپیک میتونی ثبت نام کنی .
در صورت تمایل ID به همراه اسمتون رو پیغام خصوصی بذارید تا در ROOM شطرنج YAHOO شما رو ADD کنیم و اونجا آنلاین بازی کنیم.
آقا جون نفوس بد میزنی حال میگیری دیگه
ای بابا هنوز راه نیافتادیم که مسیر هم قشنگه مثه جاده چالوسه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)