به نظر من n95 دوربین خوبی داره و از بقیه بهتره
به نظر من n95 دوربین خوبی داره و از بقیه بهتره
رفیق من هم که دعوا نکردم. فقط گفتم جواب اون سوالاتو بدین. خب بگو جواب نداریم دیگه !!!
جون هرکی دوست دارید یه نمه منطق قاطی حرفاتون کنید.
مثل این میمونه که بگیم ایران چرا پیشرفت نمیکنه؟ بعد جواب بدن که چون عراق و افغانستان پیشرفت ندارن خب ایران هم پیشرفت نمیکنه !!!!
اگه سونی بلده خودش بزنه چیکار به نوکیا دارین؟ تازه همین 5700 هم فعلا 2 روزه شارژ داره هنوز 3 تا خونش مونده تا خالی بشه !!!
جناب زیمکا قربونت. بالاخره شما آواتارمو پسندیدی !!!![]()
در مورد باتری هم توضیح دادم که سونی اریکسون حتی باطری خوب هم نداره
کاش میدونستم شما به چه چیز سونی اریکسون می نازید
یه زمانی W810 داشتم. 5 روز یه بار شارژش می کردم و هر روز آهنگ گوشی میدادم... حدودا 1.5 ساعت.
در مورد باتری هم توضیح دادم که سونی اریکسون حتی باطری خوب هم نداره
کاش میدونستم شما به چه چیز سونی اریکسون می نازید
من الکی نمیگم من k800 م رو هر 3 روز میزارم شارژ
تاپیک که شد درباره باتری که!!!حالا اگر بحث می کنید در باره قدرت باتری های این گوشی های 5 مگا بحث کنید!
البته خوب معیار های دیگه ای برای شارژ باید در نظر بگیرید:
برای مثال فرض کنید باتری BL-6F 1200mAh باید به LCD 2.8 16 Million Color با تقریبا آخرین حد نور و با CPU ARM11 332Mhz و کیفیت آهنگ خوب با صدای واضح و بعضی وقتها فیلمبرداری 30 FPS VGA و مکالمات متوسط به اضافه یکم ور رفتن با GPS و WiFi و بازی و ...را تقریبا یک روزو نصف و یکمی هم بیشتر شارژ بده.حالا ممکنه همیشه WiFi یا GPS استفاده نکنیم.من با گوشیم بدون GPS و WiFi با گوش دادن آهنگ و صحبت به مدت زیاد و بازی طولانی (LCD روشن با نور 80%)الان تو شب سوم هنوز 2 تا ردیف شارژ داره دوستان گل.
KU990 Viewty بهترین گوشی از نظر دوربین ( فیلمبرداری و عکس ) بدلیل عکاسی خوب 5 مگاپیکسلی با لنز اشنایدر و فیلمبرداری فوق العاده با سرعت 120 فریم بر ثانیه
فقط عکاسی :
1- جی 800
2- جی 600
3- ان 82
4- کا یو 990
5- ان 95
6- کاجی 920
پست شاهین سامسونگ جان را می تاییدیم!بابا عجب سامسونگی باحالی هستی!ای ول!خیلی ازت خوشم اومده!
خدائیش و بدون تعصب این دو روزی که با N95 هشت گیگ کار میکنم کاملا برام مسجل شد از همه نظر
N95 هشت گیگ فوق العاده است.
من منبع اطلاعات همین جنگ و جدال های شما دوستان بود که به اشتباه اول K850 خریدم که تورو خدا
اگه بخرید پشیمون میشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بخدا N95 فوق العاده است میگم بدونه هیچ تعصبی.
تو فکرم W850 هم با 5700 یا 6500 کشویی عوض کنم .
زیکما جان U600 هم دو سه هفته ایی داشتم که اصلا باهاش حال نکردم.
خوب تاییدی دیگر بر برتریهای نرم افزاری و سخت افزاری سیمبین نوکیا!!ان95 سخت افزار فوق العاده ای داره!منظورم 8 گیگ هست!نرم ازفزارهای جدید و گیمهای پرقدرت بیشترشون برای ان95 8 گیگ هستند!اصلا این گوشی سیستمیه برای خودش!اگر تاچ اسکرین میبود........
Last edited by rainysky50; 11-01-2008 at 11:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)