چرا پس هيشكي نظرشو راجع به موضوعه من نميگه(صفحه ي پنج)
![]()
چرا پس هيشكي نظرشو راجع به موضوعه من نميگه(صفحه ي پنج)
![]()
خوب تا الان 3 تا موضوع گفته شده :
1- آرش کماندار
2- جنگ رستم و اژدها
3- آخرین ثانیه های عمر رستم ... سقوط در گودال شغاد
خوب بازم بگید تا کامل تر بشه یه نظر سنجی بذاریم .
پیشنهادهای خوبی شده.
من هم یه پیشنهاد دارم.
ما میتونیم مثلا یه خونه سنتی(ولی خیلی قشنگ) با جزییات زیاد بسازیم که توش سفره عید چیده شده.
یا اینکه شب یلدا رو بسازیم که توش یه کرسی گذاشته شده و روش پر آجیل و میوه است و چند نفر دورش نشستن با هم حرف میزنند و از پنجره هم معلومه که بیرون داره برف میاد.
راستی میدونستید که کریسمس همون شب یلدای خودمونه؟ فقط یه مقدار زمانش جابه جا شده. میتونید تحقیق کنید.
پیشنهادها تا الان:
1-آرش کماندار
2-جنگ رستم و ازدها
3-مرگ رستم توسط برادرش شغاد
4-شب یلدا
4-عید نوروز
من فکر کنم که دیگه همین نظرات کافیه.
از این به بعد برای موضوع رای گیری می کنیم.
به نظر من جنگ رستم با اژدها یا اکوان دیو گزینه های خوبی هستند
![]()
من فکر کنم اون ایده شهاب خوب باشه ... مخصوصا با کرسی اش خیلی حال کردم ... فقط یه کم این کار به نظر ساده میاد ... اگه یه کم پر تر بشه بهتره ... راستی میدان آزادی هم اگه حالت رویای بهش بدیم خوب میشه .
چون موضوعامون همش ماله افسانه ها بوده ... گفتم یه کار اگه واسه زمان حال هم باشه بد نیست ... میتونیم با بچه ها بریم از اونجا عکس بگیریم ... بترکونیم ...
این عکسی که حمید رضا گذاشته خیلی خفنه.
من میگم همین رو بسازیم.
خیلی سخته.
خوب نظر من رو هم که همه میدونن چیه. همون جنگ اژدها و رستم یا بهتر بگم جنگ رستم با اژدها.
این عکس هم از نبرد رستم و اژدها خوب هست فقط باید اژدها رو هیکلی تر کنیم و بدنش رو محکم تر مثل اینکه از سنک پوشیده شده درست کنیم
رستم هم باید هیکلی تر بشه و یه خورده خشنتر بشه
اسبش هم باید سم های محکم تر و قطور تری داشته باشه و شجاع به نظر برسه تو این عکس اسب رستم ترسیده که این اشتباهه.
ذره رستم هم باید به کلی تغییر کنه
اون زین رخش و اون پارچه روش هم باید ترسناک تر به نظر برسه
محیط باید مه آلود باشه و بک گراندش هم یه دره باشه با آسمان سرخ رنگ.
اژدها هنگام مردن باید یکی از چشماش باز باشه و با خشم در حالی که دهنش بازه و داره نعره می کشه به رستم خیره بشه.
بقیه تغییرات رو هم شما بگید.
سلام بر همه :
ولی قبلا یکی از هموطنان عزیزمون این انیمیشن را ساخته . من هم فقط یک تیک هایی اش را دیدم . شاید هم این نبوده!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)