من هم به هکذامنظورتان را نفهمیدم
به هر حالممنون ازشما
![]()
من هم به هکذامنظورتان را نفهمیدم
به هر حالممنون ازشما
![]()
آرش جان ممنون از توضیحت ... با اینکه کوتاه بود اما کامل بود ...
خوب یه سوال این ثابت کیهان شناختی همون ثابتی نیست که اینشتین برای جهان ایستای خودش گذاشته ود و بعد هم اشتباه بزرگش شد ؟
خوب حالا اگه اینطوره چرا دوباره برگشته ؟ علت بکار بردن دوباره ی اون چیه ؟ یه توضیح بدی ممنون می شم ...
و اینکه آیا این حرف من در مورد انرژی تاریک درسته یا غلط ؟ " انرژی تاریک مانند یه جسم دارای گرانش عمل می کند ، اما دقیقا برعکس آن و همه چیز را دفع می کند "
----------------
زاهدی جان .. این انرژی تاریک که می گن نه اینکه واقعا انرژی باشه ... به این خاطر این اسم رو روش گزاشتن که مثل یه منبع انرژی عمل می کنه ... همین ... وگرنه معلوم نیست ماهیتش چیه !
و اینکه آرش جان ، منظور ایشون از اینکه چکالی با افزایش حجم جهان کمتر می شه اشاره به این فرمول بد :
p=m/v
اگه P چگالی باشه ، با ثابت بودن جرم و افزایش حجم چگالی کم می شه دیگه !
خوب حالا چگالی جهان از این فرمول پیروی می کنه یا اینکه نه تعریف دیگه ای داره ؟
سوالای دیگه ای هم تو ذهنم هست ... فقط بهتره که دوباره برم مقالات انرژی تاریکم رو بخونم بعد بیام ... چون اینطوری هر چی هم بهم بگید متوجه نمی شم ... باید اطلاعاتم کافی باشه ...
با تشکر ...موفق باشید .
Einstein’s General Theory of Relativity: With Modern Applications in Cosmology
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مقاله در مورد نسبیت عامهEinstein’s General Theory of Relativity: With Modern Applications in Cosmology
این بحث جالبیه.ادامش بدید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)