عرض كردم غير از كارت scsi يك مادربرد Workstation با اسلات PCI-X هم احتياج هست. قيمت يك كارت اسكازي Ultra320 هست 165 و هارد Maxtor 146GB 68pin 15K rpm هم هست 575 (به نقل از رايان صبا). البته ميشه هزينش رو براي server توجيه كرد چون واقعا كاراييش از Raptor بيشتره ولي براي كار شما گمون نكنم صرف كنه. قيمت raptor x رو در جريان نيستم خودم Raptor 74GB رو گرفتم 170 اونم سه چهار ماه پيش...
در مورد پاور كه بايد كل قطعات مشخص بشه و بعد پاور انتخاب بشه و در مورد رم هم كه هزينه تعيين كنندست. منم معتقدم فعلا نبايد دنبال DDR3 رفت. اگه محدوديت هزينه نباشه همون Corsair Dominator كه آرمان جان گفت در غير اينصورت انتخاب زياده؛ ميشه كروشيال يا G.Skill باس بالا استفاده كرد. هزينه خالص براي رم چقدر هست؟
بازم سلام دوستان خوبم .gif)
اميدوارم كه خستتون نكرده باشم با اين همه سوال ببخشيد ديگه من از سخت افزار چيزي سر در نميارم .gif)
Mezzo جان به كمك آرمان جان و دوستان ديگه تا حالا قطعات شده اين ::
CPU ::
Intel Core 2 Quad Q6600
مادر برد ::
ASUS Maximus Formula يا ASUS P5K WS
كارت گرافيك ::
ATI FireGL V8600
رم ::
Corsair Dominator PC2-8888 CL4
هارد::
RaptorX حالا يا 74 يا 150 كه فكر ميكنم همون 74 كافي باشه چون فقط ميشه درايو ويندوز و برنامه هام و پروژه هاي در حال كار
================================================== ====
1-توجه داشته باشيد كه من همون جور كه در پست اولم هم گفتم ميخوام سيستمي ببندم كه ديگه تا چند سال ديگه نيازي به بستن سيستم براي برنامه هايي كه بروز ميشن نداشته باشم و اين همه مشكل رندر نداشته باشم
2-•••►خواهش ميكنم نظر خودتون رو راجع به اين قطعات مخصوصا مادر برد اعلام بفرماييد تا انشاا.. سريعتر برم سر خريد►•••
3-راستي كسي از دوستان اطلاعي در مورد كارت ميكس و مونتاژي نداره كه بشه براي برنامه افتر افكت ازش استفاده كرد؟؟
================================================== ====
مگه قرار نشد رم ها 4 گیگ از مدل Corsair Dominator PC2-8888 CL4 باشند ؟
بله دوست من خواستم Mezzo جان هم نظرشون رو اعلام بفرمايند
بازم از همه دوستان خوبم ممنونم .gif)
اميدوارم كه هيچ وقت درمونده نباشيد .gif)
موفق و هميشه پيروز باشيد .gif)
يا حق