تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 10 اولاول ... 345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 94

نام تاپيک: ►◘راهنمايي براي خريد يك سيستم قدرتمند◘◄

حـــــرفـه ای arash_irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

عرض كردم غير از كارت scsi يك مادربرد Workstation با اسلات PCI-X هم احتياج هست. قيمت يك كارت اسكازي Ultra320 هست 165 و هارد Maxtor 146GB 68pin 15K rpm هم هست 575 (به نقل از رايان صبا). البته ميشه هزينش رو براي server توجيه كرد چون واقعا كاراييش از Raptor بيشتره ولي براي كار شما گمون نكنم صرف كنه. قيمت raptor x رو در جريان نيستم خودم Raptor 74GB رو گرفتم 170 اونم سه چهار ماه پيش...

در مورد پاور كه بايد كل قطعات مشخص بشه و بعد پاور انتخاب بشه و در مورد رم هم كه هزينه تعيين كنندست. منم معتقدم فعلا نبايد دنبال DDR3 رفت. اگه محدوديت هزينه نباشه همون Corsair Dominator كه آرمان جان گفت در غير اينصورت انتخاب زياده؛ ميشه كروشيال يا G.Skill باس بالا استفاده كرد. هزينه خالص براي رم چقدر هست؟
    بازم سلام دوستان خوبم
    اميدوارم كه خستتون نكرده باشم با اين همه سوال ببخشيد ديگه من از سخت افزار چيزي سر در نميارم

Mezzo جان به كمك آرمان جان و دوستان ديگه تا حالا قطعات شده اين ::
    CPU ::
    Intel Core 2 Quad Q6600
    مادر برد ::
    ASUS Maximus Formula يا ASUS P5K WS
    كارت گرافيك ::
    ATI FireGL V8600
    رم ::
    Corsair Dominator PC2-8888 CL4
    هارد::
    RaptorX حالا يا 74 يا 150 كه فكر ميكنم همون 74 كافي باشه چون فقط ميشه درايو ويندوز و برنامه هام و پرو‍ژه هاي در حال كار

================================================== ====
    1-توجه داشته باشيد كه من همون جور كه در پست اولم هم گفتم ميخوام سيستمي ببندم كه ديگه تا چند سال ديگه نيازي به بستن سيستم براي برنامه هايي كه بروز ميشن نداشته باشم و اين همه مشكل رندر نداشته باشم

2-•••►خواهش ميكنم نظر خودتون رو راجع به اين قطعات مخصوصا مادر برد اعلام بفرماييد تا انشاا.. سريعتر برم سر خريد►•••

3-راستي كسي از دوستان اطلاعي در مورد كارت ميكس و مونتاژي نداره كه بشه براي برنامه افتر افكت ازش استفاده كرد؟؟
    ================================================== ====
    مگه قرار نشد رم ها 4 گیگ از مدل Corsair Dominator PC2-8888 CL4 باشند ؟
    بله دوست من خواستم Mezzo جان هم نظرشون رو اعلام بفرمايند

بازم از همه دوستان خوبم ممنونم
    اميدوارم كه هيچ وقت درمونده نباشيد
    موفق و هميشه پيروز باشيد
    يا حق

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

1-توجه داشته باشيد كه من همون جور كه در پست اولم هم گفتم ميخوام سيستمي ببندم كه ديگه تا چند سال ديگه نيازي به بستن سيستم براي برنامه هايي كه بروز ميشن نداشته باشم و اين همه مشكل رندر نداشته باشم
    این سیستم از در حال حاضر جزء قوی ترین سیستمهایی هست که میشه بست! به نظر من حالا که اینقدر خرج می کنید حتما یک خنک کننده خوب هم برای CPU داشته باشید.

حـــــرفـه ای Mezzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

CPU ::
    Intel Core 2 Quad Q6600
    مادر برد ::
    ASUS Maximus Formula يا ASUS P5K WS
    كارت گرافيك ::
    ATI FireGL V8600
    رم ::
    Corsair Dominator PC2-8888 CL4
    هارد::
    RaptorX حالا يا 74 يا 150 كه فكر ميكنم همون 74 كافي باشه چون فقط ميشه درايو ويندوز و برنامه هام و پرو‍ژه هاي در حال كار
    مادربرد يا Maximus و يا P5E WS. شايد خواستيد بعد ها از Crossfire هم استفاده كنيد (چه شود...)

اين FireGL V8600 هم يكي دو جا قيمتشو سرچ كردم يه چيزي دور و بر 1600$ بود. واقعا كارت عظيم الجثه اي هم هست...

پردازنده و رم هم كه هيچ حرفي ندارن و براي هارد هم انتخاب مناسبي هست (Raptor 74 + 1TB-32MB 7200rpm)

كيس و پاور Thermaltake و Silverstone گزينه هاي خوبيه تا نظر دوستان چي باشه.

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این سیستم از در حال حاضر جزء قوی ترین سیستمهایی هست که میشه بست! به نظر من حالا که اینقدر خرج می کنید حتما یک خنک کننده خوب هم برای Cpu داشته باشید.
    هنگام انتخاب پاور نوبت به اون هم میرسه ارمان جان . . .
    اين FireGL V8600 هم يكي دو جا قيمتشو سرچ كردم يه چيزي دور و بر 1600$ بود. واقعا كارت عظيم الجثه اي هم هست...
    تو ایران اینا گارانتی که دارند مگه نه ؟
    كيس و پاور Thermaltake و Silverstone گزينه هاي خوبيه تا نظر دوستان چي باشه . . .
    بهتر نیست سراغ گرین بریم چون قیمت پایینش نسبت به کارایی قابل رقابتش با سایر محصولات انتخاب خوبی میتونه باشه . . .
    من برای پاور 1230 گرین که فکر کنم پخش شده و برای کیس هم TuniQ 3 که از نظر کولینگ عالیه مخصوصا با 5 تا فن 3D Core خودش . . .
    Last edited by Benygh; 19-01-2008 at 21:13.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خب این FireGL V8600 عکسش این هست :

با توجه به سایزی که کارت داره، ( حدود 14 اینچ ) توی هیچ کیس معمولی ای جا نمیشه! باید به فکر یک کیس مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود ... باید قید قشنگ بودن کیس رو زد !!
    من پاور PCP&C 1000w رو دیدم توی بازار چند وقت پیش. OCZ ProXStream 1000w هم هست که پاورهای خیلی خوبی هستند قیمتشون هم حدود 350 هست.
    من برای پاور 1230 گرین که فکر کنم پخش شده و برای کیس هم TuniQ 3 که از نظر کولینگ عالیه مخصوصا با 5 تا فن 3D Core خودش . . .
    این کارت توی TUNIQ3 اصلا جا نمیشه...
    هنگام انتخاب پاور نوبت به اون هم میرسه ارمان جان . . .
    ممنون از تذکر شما ...

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

این سیستم از در حال حاضر جزء قوی ترین سیستمهایی هست که میشه بست! به نظر من حالا که اینقدر خرج می کنید حتما یک خنک کننده خوب هم برای CPU داشته باشید.
    به سلام آقا آرمان عزيز
    مشتاق ديدار اخوي
    خنك كننده براي CPU ؟؟؟؟؟؟ متوجه نشدم ميشه به اين بيسواد هم توضيح بدين كه چجوري هستش ؟؟
    مادربرد يا Maximus و يا P5E WS. شايد خواستيد بعد ها از Crossfire هم استفاده كنيد (چه شود...)

پردازنده و رم هم كه هيچ حرفي ندارن و براي هارد هم انتخاب مناسبي هست (Raptor 74 + 1TB-32MB 7200rpm)

كيس و پاور Thermaltake و Silverstone گزينه هاي خوبيه تا نظر دوستان چي باشه.
    سلام Mezzo جان ممنونم كه شما هم نظرتون ر اعلام فرمودين

Mezzo جان و آرمان جان طبق نوشته هاي بالا اگر ممكن هست به سوالات زير هم جواب بدين►
    1- Crossfire چيه ؟؟ مادربرده؟؟
    2-فقط به عنوان سوال :: اين مادربردي كه آرمان جان پيشنهاد دادن آيا خودش كارت و يا قابليت اينكه بشه هاردهاي اسكازي رو روش نصب كرد هم داره ؟؟ (آخه شايد هم بعد ها خواستم هارد اسكازي نصب كنم)
    سوال مجازي :: براي بستن هارد اسكازي بهترين كارت چيه ؟؟

3- لطفا نوع و مقدار قدرت پاور رو هم عنوان بفرماييد (مثلا چند وات هستش -- البته واقعي --)Thermaltake و Silverstone كدومش پاوره و كدومش كيس هستش؟؟

4- قطعات اين سيستم با هم مچ ميشند ديگه درسته ؟؟

بازم خواهش ميكنم هر قطعه اي كه مونده و من يادم نمياد بفرمايين تا ديگه اينقدر براتون مزاحمت ايجاد نكنم

بازم ممنونم اميدوارم كه بتونم جواب اين محبت هاتون رو بدم

موفق و هميشه پيروز باشيد
    يا حق

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

1- Crossfire چيه ؟؟ مادربرده؟؟
    Cross Fire یک تکنولوژی برای کارتهای گرافیک ATI است که با این روش شما میتونید بر روی اسلات های گرافیکتون 2 عدد کارت گرافیک قرار دهید توی این روش اطلاعات به صورت موازی منتقل میشه که سرعت رو بیشتر میکنه .
    اين مادربردي كه آرمان جان پيشنهاد دادن آيا خودش كارت و يا قابليت اينكه بشه هاردهاي اسكازي رو روش نصب كرد هم داره ؟؟ (آخه شايد هم بعد ها خواستم هارد اسكازي نصب كنم)
    برای نصب کارتهای اسکازی تا جایی که من میدونم داشتن یک اسلات خالی کافیه .
    3- لطفا نوع و مقدار قدرت پاور رو هم عنوان بفرماييد (مثلا چند وات هستش -- البته واقعي --)Thermaltake و Silverstone كدومش پاوره و كدومش كيس هستش؟؟
    این دو برند معروف کیس و پاور هستند .
    4- قطعات اين سيستم با هم مچ ميشند ديگه درسته ؟؟
    بله مچ هستند .
    ممنون از تذکر شما ...
    ارمان جان قصد بدی نداشتم .

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

با توجه به سایزی که کارت داره، ( حدود 14 اینچ ) توی هیچ کیس معمولی ای جا نمیشه! باید به فکر یک کیس مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود ... باید قید قشنگ بودن کیس رو زد !!
    من پاور PCP&C 1000w رو دیدم توی بازار چند وقت پیش. OCZ ProXStream 1000w هم هست که پاورهای خیلی خوبی هستند قیمتشون هم حدود 350 هست.
    این کارت توی TUNIQ3 اصلا جا نمیشه...
    مثل اينكه من هنگام نوشتن پست شما محبت كردين و نظرتون رو گفته بودين
    من اصلا فكر قشنگي نيستم آرمان جان حاضرم تمام قطعات رو خودم كف اتاق ببندم ولي كارايي داشته باشن
    خب آرمان جان اين پاوري كه فرمودين براي اين سيستم كافيه ؟ قدرت واقعيش 1000W هستش؟؟
    تو ایران اینا گارانتی که دارند مگه نه ؟

بازم ممنون دوست من
    پاوري كه فرمودين با پاوري كه آرمان جان گفتند چه تفاوتي داره ؟؟ قويتره؟ قيمتش چقدره؟؟
    در مورد كيس هم كه طبق فرمايش آقا آرمان به علت اندازه كارت گرافيك فكر ميكنم منتفي باشه

براي گارانتي تا حالا به فكر نيافتادم ممنون كه ذكر فرمودين
    آقا آرمان اين كارت و سي پي يو و يا مادربرد گارانتي دارند ؟؟

بازم از همه دوستان خوبم ممنونم
    موفق و هميشه پيروز باشيد
    يا حق

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

مثل اينكه من هنگام نوشتن پست شما محبت كردين و نظرتون رو گفته بودين
    من اصلا فكر قشنگي نيستم آرمان جان حاضرم تمام قطعات رو خودم كف اتاق ببندم ولي كارايي داشته باشن
    خب آرمان جان اين پاوري كه فرمودين براي اين سيستم كافيه ؟ قدرت واقعيش 1000W هستش؟؟
    خب پس فکر می کنم همون کیس Thermaltake Mozart TX برای شما بهترین گزینه باشه. اون پاورها 1000 وات واقعی هستند و برای سیستم شما مناسب هستند.
    پاوري كه فرمودين با پاوري كه آرمان جان گفتند چه تفاوتي داره ؟؟ قويتره؟ قيمتش چقدره؟؟
    این پاور همون پاور SilverStone 1200w است که هنوز وارد بازار نشده. همون پاورهای 1000 وات کاملا برای سیستم شما مناسب هستند.
    براي گارانتي تا حالا به فكر نيافتادم ممنون كه ذكر فرمودين
    آقا آرمان اين كارت و سي پي يو و يا مادربرد گارانتي دارند ؟؟
    هیچ CPU اینتلی در ایران گارانتی نداره فعلا. یه مدت HST یه سری CPU وارد کرد که بعدش درش تخته شد. ( چرا ؟ معلوم نیست! )
    مادربورد، هارد، رم و پاور گارانتی دارند کیس هم که نیازی به گارانتی نداره !
    کارت گرافیک هم مطمئن نیستم باید سوال کنم.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سی پی یو و گرافیک گارانتی نمیدونم ولی مادربورد باید داشته باشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •