تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 100 اولاول ... 345678910111757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 992

نام تاپيک: Tomb Raider: Underworld

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    در دل گرما ****** جنسیت :مرد

پيش فرض

ايول تو اينكارو كردي شرمنده نميدونستم
    راستي شما ترجمه كردي اينو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال T O O M A J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خوب منظورم اينه كه نسبت به بازي هاي زمان خودش گرافيك بالايي نداره
    ولي خوب نسبت به نسخه ي قبلي بالا تر رفته
    به نظر من می تونه با بازیهای این زمان رقابت کنه.
    ايول تو اينكارو كردي شرمنده نميدونستم
    راستي شما ترجمه كردي اينو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خواهش می کنم.
    معلومه!! نقد نیست که ادم از خودش بنویسه.تمام اطلاعات رو از سایتهای معتبر خارجی جمع آوری و ترجمه کردم.

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من می تونه با بازیهای این زمان رقابت کنه.

خواهش می کنم.
    معلومه!! نقد نیست که ادم از خودش بنویسه.تمام اطلاعات رو از سایتهای معتبر خارجی جمع آوری و ترجمه کردم.
    خوب ميتونه ولي نه از لحاظ گرافيك من كه خودم توم ريدر رو فقط به خاطر داستانش و معماهاي جالبي كه توش داره ميرم مثلا شما نميتوني با re5 مقايسش كني!!!

پروفشنال T O O M A J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خوب ميتونه ولي نه از لحاظ گرافيك من كه خودم توم ريدر رو فقط به خاطر داستانش و معماهاي جالبي كه توش داره ميرم مثلا شما نميتوني با re5 مقايسش كني!!!
    دقیقا حق با شماست.منم همینطور .
    در ضمن من هم گفتم که نه به اندازه ی کرایسس منظورم همین بازیهای سطح خیلی بالا بود.مثل RE5 .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ميگم اگه حال داري براي ما هم ترجمه كن دما گرم من انگليسي خوبه ولي حسسش نيست

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

باز هم بوي يك بازي ماجرايی خوب به مشام مي آيد و خبر از بازي زيبايي مي دهد. بازي با حركات آكروباتيك جديدي و گيم پلي عالي و همچنين با معماهاي وقت گير و جذاب. بله درست حدس زدید "لارا كرافت" بازگشته تا ما را در آنجام يك بازي خوب و خوش ساخت ياري كند.

داستآن بازي از جايي شروع مي شود كه لارا خودش را در يك وضعيت ناپايدار پيدا مي كند.داستآن وي در امريكاي جنوبي اتفاق مي افتد جايي كه قبيله اي به نام Mayan وجود دارد كه داراي تقويمي با 360 روز هستند و 5 روز باقي مانده را به نام 5 روز گمشده مي نامند و عقيده دارند كه در اين 5 روز دروازه جهنم باز مي شود كه در اين بين لارا با حل معماهايي قادر به باز كردن دروازه اي در زير زمين ميشود.دروازه ها به طور نمايشي و مهيج شروع به باز شدن مي كند و سپس لارا زمان محدودي دارد كه به دروازه برسد . البته اين زمان محدود با وجود موتور سيكلت لارا كه در سري Legend موجود بود به آساني وارد دروازه مي شود و .... .

در Underworld حيوانات و شكارچيان غير قانوني به عنوان دشمنان شما محسوب مي شود .البته اطلاعات زيادي در مورد دشمنان در دست نيست .گيم پلي بازي نسبت به سري هاي قبل پيشرفت زيادي كرده كه مثلا مي توانيد از اشيا اطراف استفاده كنيد. طبق گفته Eidos شما مي توانيد با دو كلت معروف خود همزمان به دو هدف متفاوت شليك كند و يا مثلا هنگامي كه لارا از صخره اي آويزان است مي تواند با دست ديگر خود به دشمنان شليك كند.همچنين چند اسلحه جديد از جمله نارنجكهاي چسبنده در بازي قرار داده شده است.

قسمت جالب بازي اين است كه لارا مي تواند با اشيا اطراف خود معماهاي گوناگوني را حل كند و يا از وسايل براي رسيدن به اهداف خود استفاده كند .به طور مثال شما ميله اي را از روي زمين بر مي داريد و با آن هم مي توانيد حيوانات را بترسانيد هم مي توانيد با استفاده از آن راه خود را به جاي ديگه باز كنيد. در Underworld شما مي توانيد از صخره ها بالا برويد البته اين به همين سادگي بازي هاي قبل نيست مثلا وقتي از صخره اي در آبشاري آويزان هستيد يا در آن مكان به علت بارش باران مرطوب شده آويزان باشيد تا جايي كه سطح او را پشتيباني كند مي توانيد آويزان بمانيد و هر لحظه ممكن است كه لارا ليز بخورد.

براي سري Underworld علاوه بر اسلحه ها،يك سري توانايي ها براي شخصيت لارا قرار دادند براي مثال ضربه زدن به دشمنان از ضربات مشت ، زانو و پرشهاي آكروباتيك جديد استفاده مي كند.هوش مصنوعي دشمنان و واكنش يا حمله آنها بر اساس تهديدي است كه از خط ديدشون دريافت مي كنند .هر دو نمونه دشمنان از كمينها و تاكتيكهاي گروهي براي نابودسازي دشمنانشان استفاده مي كنند همچنين در هنگام نبرد به دنبال جايي براي پنهان شدن مي گردند و از خود محافظت مي كنند. در قسمتي از بازي مي توانيد مانند بازي Turok دشمنان رو به جان يكديگر بدازيد و خود نظاره گر باشد البته برعكس اين عمل ممكن است براي شما پيش آيد .در كل هوش مصنوعي قابل قبولي را مي توان شاهد بود.

گرافيك بازي بسيار خوب و زيبا است .موتور بازي تغيير كرده و به صورت Next Gen در آمده است، براي مثال لارا ممكن است بر اثر فعاليتهاي خود مانند عبور از چاله و يا غلتيدن روي زمين كثيف مي شود و اين كثيفي روي بدن و لباس لارا باقي مي ماند و هنگامي كه لارا زير باران قرار مي گيرد بدن و لباس وي تميز مي شود .محيط اطراف شما در Underworld از يك سيستم نور پردازي چندگانه استفاده مي كند كه Dynamic Light را با Light mapping تركيب مي كند. Eidos از هزاران عكس براي بازي استفاده كرده كه مثلا تاثيرپذيري يك درخت هنگام برخورد صاعقه با آن را كاملا واقعي به نظر برساند .بازي داراي يك سيستم پيچيده است به صورتي كه هرگونه رطوبت و نرمي محيط را بازتاب بكنه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mahn90; 15-06-2008 at 19:22.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

جزئیاتی از بازی فوق العاده زیبای Tomb Raider Underworld

Tomb Raider Underworld Details <<<< Part 1

• هوش مصنوعی بویژه در حیوانات در این نسخه از بازی پیشرفت کرده بطوریکه یوزپلنگ ها ممکن است با گام های دزدکی طوری به ما حمله کنند که ما نفهمیم. همچنین ممکن است در جایی کمین کنند و به محض رسیدن لارا در عین غافلگیری به آن حمله کنند.اما در نسخه های قبل میدیدم که حیوانات خصوصا از جلو به ما حمله میکردند و تشخیص و دیدن آن ها برای ما آسان بود.

• Eidos اشاره کرد که شما میتوانید دوتایی هدف بگیرید ( Dual Target) و همچنین اشیا روی زمین را بردارید و از اسلحه های جدیدی که شامل نارنک میشود استفاده کنید.

• جسم های مرده بر روی زمین باقی میماند و اگر شما رد گم کنید و بعد از مدت ها بر گردید همچنان جسم مرده بر روی زمین است.

• و اما در مورد لارا اینکه هنگامی که اسلحه ای به دستش است میتواند حرکات خودش را بدون اینکه اسلحه اش داخل بگذارد انجام دهد. همچنین هنگامی که لارا از کارهای خود راضی باشد لبخند هایی را میزند.هنگامی که در حال بالا رفتن از دیوار یا راه رفتن است لارا ممکن است خیس و گل آلود شد.اما نکته جالب توجه این است اگر لارا مدتی در زیر باران بایستد شسته میشود و گل و خاک های روی لباسش شسته میشود!

• در این نسخه از بازی Eidos از چهره ای کاملا جدید و حرکات انیمیشنی جدیدی برای لارا استفاده کرده است که اصل این حرکات آکروباتیک لارا مربوط به حرکات ژیمتاستیک بازان المپیک میشود.

• برای انجام دادن برخی از کارهایتان شما نیاز دارید که از اشیا استفاده کنید.

• میتواند از این اشیا برای کشتن دشمنان استفاده کنید.( در حال دویدن اشیا را به طرف دشمنان پرت کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

Tomb Raider Underworld Details <<<< Part 2

• همانطور که در نسخه های قبل میدیدم نقطه هایی بود که لارا میتوانست به آسانی قلاب خودش را به آن نقطه ها آویزان کند و از جایی به جای دیگر بپرد. اما در این نسخه پیدا کردن این نقطه ها کمی دشوارتر است.همچنین شما میتوانید قلاب خود را نیز به اشیا آویزان کنید.

• برای گذر از هر یک از مرحله ها و راه حل ها تنها یک راه وجود ندارد بلکه ممکن است دو یا چندین رای برای حل هر یک از راه حل ها وجود داشته باشد.

• در Underworld سبک جدیدی بنام "Free_Climbing" یا "صعود آزاد" وجود دارد که لارا در آن میتواند به روش و استیل مرد عنکبوتی از برآمدگی و برجستگی ها و لبه های مسطح بالا برود.البته به شرط اینکه آن فضا ها برای اینکار طراحی شده باشد مانند خزه ها،صخره ها و ...

• نورپردازی در Underworld از سیستم نورپردازی پیوندی شامل Dynamic Lighting و Light-Mapping ( نورپردازی دینامیک و __ ) استفاده میشود.

• یکی از ویژگی جالب نسخه جدید این است که چهره و پوست لارا با رفتن به مکان های مختلف تغییر میکند.مثلا اگر شما به نزدیگی برگ درختان بروید پوست لارا ممکن است به سبز کم رنگ تغییر کند.

• Eidos سعی کرده است که از صحنه ها و عکس های واقعی در بازی استفاده کند بطوریکه باران های چند لایه بر روی زمین جاری میشود و درختان بوسیله باد های قوی به شدت تکان میخورند.
    در پایان اینکه Tomb Raider Underworld در اواخر 2008 ریلیز میشود و برای پلتفورم های PC , PS3 , X360 , DS و Wii میباشد

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

• Eidos اشاره کرد که شما میتوانید دوتایی هدف بگیرید ( Dual Target) و همچنین اشیا روی زمین را بردارید و از اسلحه های جدیدی که شامل نارنک میشود استفاده کنید.

• جسم های مرده بر روی زمین باقی میماند و اگر شما رد گم کنید و بعد از مدت ها بر گردید همچنان جسم مرده بر روی زمین است.

• و اما در مورد لارا اینکه هنگامی که اسلحه ای به دستش است میتواند حرکات خودش را بدون اینکه اسلحه اش داخل بگذارد انجام دهد. همچنین هنگامی که لارا از کارهای خود راضی باشد لبخند هایی را میزند.هنگامی که در حال بالا رفتن از دیوار یا راه رفتن است لارا ممکن است خیس و گل آلود شد.اما نکته جالب توجه این است اگر لارا مدتی در زیر باران بایستد شسته میشود و گل و خاک های روی لباسش شسته میشود!
    من كه اين سه تا ويژگي خيلي خوشم اومد

راستي در مورد اين :

در این نسخه از بازی Eidos از چهره ای کاملا جدید و حرکات انیمیشنی جدیدی برای لارا استفاده کرده است که اصل این حرکات آکروباتیک لارا مربوط به حرکات ژیمتاستیک بازان المپیک میشود.

همچين ميگه چهره ي جديد انگار توي نسخه هاي قبلي ثابت بوده! ما كه نفهميديم قيافه ي اصلي لارا بالاخره كدومه!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوست منم درست نفهميدم ولي اينطور كه ميگم اصل بازي از نسخه legend به بعد بوده قبلياش الكي بودنه !!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •