تو بايد توي اون برجي كه يه هندل داره با تنظيم كردن اتاقها روي اتاقي كه تختخواب خوني داره راه گودال رو به طبقه ي زيرين باز كني و وارد آشپزخونه بشي
فقط كافيه از سوراخ ها درست نگاه كني و درست تنظيمشون كني تا بتوني از گودالها به آشپزخونه برسي
تو بايد توي اون برجي كه يه هندل داره با تنظيم كردن اتاقها روي اتاقي كه تختخواب خوني داره راه گودال رو به طبقه ي زيرين باز كني و وارد آشپزخونه بشي
فقط كافيه از سوراخ ها درست نگاه كني و درست تنظيمشون كني تا بتوني از گودالها به آشپزخونه برسي
گفتنش خیلی راحته من الان میفهمم اون چه حالی داره تصور کن تو اون مخزن های گرد با اون صداها با اون تصویرایی که از سوراخ میبینی ویه معما که باید آب رو برسونی پایینفقط كافيه از سوراخ ها درست نگاه كني و درست تنظيمشون كني تا بتوني از گودالها به آشپزخونه برسي
دلم برا سایلنت هیل تنگ شده میخوام برم دوباره بازی کنم![]()
من اصلا هیچی متوجه نشدم
یکم مفصلتر توضیح بدین من که نمیتونم داخل سوراخ هارو ببینم اصلا چطوری تنظیمشون کنم؟
منظورتون کدوم سوراخ هاست؟
ببين همون نردبون قرمز بلنده هست كه هرطبقه اش شيش تا سوراخ داره كه از توشون مي شه اتاقهاي زندان رو ديد
تو بايد اتاقها رو ببيني و تخت خون آلود رو پيدا كني و انقدر توي نقشه بچرخونيش كه با اتاق تخت خون آلود طبقه اول يكي بشه ( توي نقشه ) چون گودال اتاق طبقه اول رو نمي توني جابجا كني اين كارو با جابجايي اتاقهاي طبقه هاي ديگه انجام مي دي
از نقشه كمك بگير
اميدوارم ايندفه متوجه حرفم شده باشي چون از اين بهتر بلد نيستم توضيح بدم!
ممنون Ar@m جان
من اصلا این شش تا سوارخ رو ندیدم فقط 3 تا سوراخ که تو اتقا هستن (داخل سراخهارو هم نمیتونم ببینم)
سوراخا رو تنظیم کردم افتادم تو آشپزخونه چیز خاصی اونجا نبود
اینم یه عکس از نقشه (همونطور که تو نقشه میبینی 3 تا سوراخ)
![]()
Last edited by morteza_m2n; 22-08-2008 at 11:04.
اینا رو باید بطوری تنظیم کنی که نور وارد اون اشپزخونه بشه که بتونی کد در رو وارد کنی
راستش یادم نیست ترتیب چیدنش چطوره.....چون خیلی وقت پیش تمومش کردم
منم فكر كنم يه چيزايي يادم رفته
مي توني نقشه هر سه طبقه رو بذاري؟
اگه سرعتت خوبه اينجا يه چيز به دردبخوري هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
morteza عزیز شما باید بیشتر از یک نقشه برای این حفر ها داشته باشید
و بوسیله این نقشه ها باید اونها رو تنظیم کنی که نور رو بفرستی توی اشپزخانه
ببین بقیه نقشه ها رو هم گرفتی یا نه
سایلنت هیل یه جوری که اگه بخوای از بازی خارج شی حتما باید کلا از بازی خارج شی یعنی نمیتونی بزنی پایین ولی اگه نتونستم برم مال هر سه طبقه رو میذارم
نتونستن ببینم سرعتم کمه
در هر صورت ممنون
چند تا کاغذ پاره دارم نمیدونم نقشست یا نه
ممنون
فکر کنم خودم بتونم یه جورایی تنظیمش کنم ، یکم باید به مخم فشار بیارم![]()
قول نمي دم اما اگه سيوش رو داشتم اونجا رو دوباره مي رم و بهت دقيق مي گم چيكار بايد بكني!
تو هم بقول خودت به مخت فشار بيار حتما حل مي شه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)