نه بابا چه توههینی.
کاش همه مثل شما قبل از اینکه کاری انجام بدن سوال کنن.نه بعد از اینکه خرابکاری کردن![]()
نه بابا چه توههینی.
کاش همه مثل شما قبل از اینکه کاری انجام بدن سوال کنن.نه بعد از اینکه خرابکاری کردن![]()
حرف شما درسته
خودم چون یک بار گند زده بودم دیگه سوال میکنم و تا حالا مشکلی پیش نیومده![]()
حرف شما درسته
خودم چون یک بار گند زده بودم دیگه سوال میکنم و تا حالا مشکلی پیش نیومده![]()
سلام به دوستان عزیز
من تازه عضو این سایت شدم و یه پچ رو روی گوشیم نصب کردم . حالا گوشیمو که روشن میکنم ارم سونی اریکسون که میاد و میره بعدش گوشیم مرتب چراغ میزنه و خاموشو روشن میشه . یکی بهم گفت که باید کاستومایزش کنم اگه زحمتی نیست لینک کاستومایز این گوشی( R1ca021_cxc125954_china_cl ) رو برام بذارین .
ممنون میشم .
مشکل شما بخاطر کاستومایز نیست.اگه دقت کنید main گوشیه شما چینی هست و پچهایی که برای k750 نوشته شده بر روی مین EU جواب میده.باید گوشیرو فلش کنید تا درست بشه.
اگه رجیسترش اصلی هست طبق آموزشهای همین تاپیک فلشش کنید.تنها با فلش main مشکل گوشیه شما هل میشه.
ولی اگه رجیسترش چینج هست باید بدید بیرون با باکس براتون فلش کنن.
devil عزیز ممنون از اینکه جوابم رو دادی
ولی یه سوال دیگه ... میتونم با همون main و fs ای که گذاشتی ( K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49 و K750_R1CA021_FS_EMEA_6_RED49 ) فلشش کنم یا حتما باید از main و fs چینی ( K750_R1CA021_MAIN_China_CL_RED49 و K750_R1CA021_FS_APAC_1_RED49 ) استفاده کنم ؟
اگه جواب سوالم رو سریع تر بدی ممنون میشم چون واقعا بهش احتیاج دارم .
بازم ممنون .
Last edited by red dragon; 08-01-2008 at 01:11. دليل: فراموش کذدن ذکر fs
تو صفحه های قبل توضیح داده بودم که میشه اینکار رو انجام داد.
شما میتونی هر نسخه از فریموری که مربوط به گوشی شما باشه رو فلش کنی مثل R1ca021. r1bc002.r1db001 و ... فقط سعی کن از main های EU استفاده کنی نه چینی.R1ca021 هم از نظر ساپورت پچ بهترینه
ببخشید با زدن *#06# شماره سریال با سریال روی کارتون نمی خونه ولی شماره کارتون با شماره پشت باتری کاملا یکیه ؟؟؟؟ حالا من نمی تونم گوشیمو هک کنم ؟؟ یا راه حلی داره
سلام آقایون
از آموزشهای خیلی خوب و کامل شما ممنونم
می دونم جای پرسیدن این سوال اینجا نیست ولی اگه میشه بگید FS گوشی های دیگه رو از کجا پیدا کنم ؟
گوشیم w550i هست
Firmware : R4CB020
البته زبان فارسی رو هم پشتیبانی کنه
ممنونم![]()
دیگه شنبه همه امتحان دارن کسی سر نمی زنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)