خوش به حالت...
من که هنوز نمیدونم چی کار کنم
هر وقت خریدی بیا اینجا از جزئیاتش برامون بگو
خوش به حالت...
من که هنوز نمیدونم چی کار کنم
هر وقت خریدی بیا اینجا از جزئیاتش برامون بگو
دوستان کسی قیمت 95 8 گیگ رو داره ...؟ البته بدون گارانتی ؟
640 تا 650 تومن ...
راستی حالا که e90 هم اینجاست چرا کسی چیزی در موردش نمیگه ؟؟
البته قبول دارم به اون 2 تا اصلا نمیرسه ها .خودم باهاش کلی کار کردم ازش عکس هم گرفتم !!!!
همهشون غیر از E90 ، مولتی مدیا هستن...راستی حالا که e90 هم اینجاست چرا کسی چیزی در موردش نمیگه ؟؟
البته قبول دارم به اون 2 تا اصلا نمیرسه ها .خودم باهاش کلی کار کردم ازش عکس هم گرفتم !!!!
در ضمن گوشی خوبی نیست. فقط صفحه و کیبردش نقطه قوتش هست.
من خودم بخش اشکالات E90 رو باز کردم ...میتونین همه نکات این گوشی رو که در مدت 1 ماه تست این گوشی نوشتم رو بخونین....
وزن! دوربین متوسط! صدای متوسط! نداشتن خروجی 3.5 میلیمتری هدفون! از نکات منفی این گوشی بود و از نظر نکات خیلی مثبت میشه به : 1- باطری قوی 2-صفحه نمایش عالی! 3- کیبورد بسیار عالی! اشاره کرد.
من فروختم n95 8gig خریدم به دلایل زیر:
1- وزن فوق العاده
2- صدای شاهکار
3- دوربین عالی
4- 8 گیگ فضای داخلی
5- خروجی 3.5 میلیمتری
6- باطری نسبتا خوب
7- ظاهر فوق العاده زیبا
از همه مهمترررررررررررررررررررر ( نداشتن اشکالات n95 معمولی )
این اشکالات 2 تاش خیلی مهم بود!
1- لق بودن بیش از حد کشو گوشی
2- باطری ضعیف
در کل n95 8gig رو بدون تعصب ترجیح میدم و قابل توجه دوستان این گوشی رو تا به حال چندین بار 7600 مگابایت اطلاعات توش ریختم و پاک کردم و هیچ اشکالی در نرم افزار، سخت افزار، و حتی هنگ کردن در این گوشی به وجود نیومد!
خیلی عالی بود ...
راجع به وزنش بدجوری تایید میشه !!!
من با دوستم با هم اي ٩٠ حريديم. بعدش من فروحتم ان ٩٥ ٨گيگ گرفتم... الان دارام با اي ٩٠ مينويسم ... دلم واسه کيبوردش تنگ ميشه واقعا عاليه .
خوب با صفحه کلید السترنال بلوتوث، مشکلت حله!
در ضمن تو 8 گیگ دوستم، وقتی تو گالری می خوای یه عکس 2 مگ به بالا رو ویو کنی،حدودا 15 ثانیه هنگ می کنه... مال شما هم این جوری هست؟
از همه دوستان ممنونم
الان قیمتش به چقدر رسیده
در ضمن من یه تصمیمی گرفتم:
اونجوری که بوش میاد این گوشی قراره ارزون بشه(حالا بگین کی ارزون میشه و تا چه قیمتی؟)
برای همین تصمیم گرفتم که تا اون موقع n95 نگیرم
ولی برای تنوع میخوام همین الان گوشیمو عوض کنم
به نظر شما چطوره این مدت n76 که خیلی دوستش دارم رو بگیرم و بعد که n95 ارزون شد اونو بگیرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)