چه جالب گوشی من فارسی نداره ! در عوض منشی هم نداره!!!!
داستان این چیه؟
چه جالب گوشی من فارسی نداره ! در عوض منشی هم نداره!!!!
داستان این چیه؟
گوشیهایی که منو فارسی و منشی تلفن دارن به طور قانونی وارد شدن و سفارش خود شرکتی مثل میکروتل هست و هیچ مشکلی نداره!اینطوری که خیلی بده !!!
من تا حالا هر چی سامسونگ دیدم فارسی بودن یعنی همشون فلش شدن ؟؟؟
اینطوری حال نمیده که !
فکر نکنم اینطوری باشه احتمالا یه سری رو از کارخونه فارسی میکنن مثل ان95 !!!
احتمالا شما از نمایندگی نگرفتی !چه جالب گوشی من فارسی نداره ! در عوض منشی هم نداره!!!!
داستان این چیه؟
گوشی من سوتک نشانه اگر ببرمش میکروتل فلش میکنن؟
پس یو700 هم رو میشه براش منشی درست کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی اون تنظیمات رو چک کرده واقعا میشه صدای یو 700 رو بلندش کرد؟؟؟؟؟؟چقدر بلند میشه؟
نمایندگی میکروتل توی قم کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
من با میکروتل تماس گرفتم اونا گفتن فقط گوشیهایی که با گارانتی خودشون باشه فلش میکنن.
در ضمن یکی از دوستان گفتش که یو700 منشی داره ولی واقعا نداره
در تماسی که با میکروتل داشتم اونا هم گفتن نداره و اصلا سامسونگ میگفته که نیازی نیست روی این گوشی منشی باشه چون یه گوشی نسل سوم هستش.
اما باهاشون صحبت شده و به زودی قراره که نرم افزارش تهیه بشه و به طور رایگان روی گوشیهایی که با گارانتی میکروتل هستش نصب بشه
اینم یه خبر خوش برای کسانی که گوشیشون رو با ضمانت میکروتل گرفتن![]()
ممد جون فرق عمده ی این دو گوشی در ظاهر و سرعت انتقال فایل هستش و در ضمن یو700 یه گوشی نسل سه هستش که به در ککه به کارمون نمیاد
یو700 منشی نداره رادیو نداره فاقد تنظیم اکولایزر دستی هستش
عکسها تقریبا مثل هم هستن کیفیت فیلم یو600 یه نمه خیلی کم بیشتر CIF/qCIF
اما میکروتل میگه تا چند وقته دیگه گوشیهایی با اون ضمانت رو منشی دار میکنه که خیلی خوب میشه
تنظیمات یو700 به نظرم یه چند چیز جدید داشت
در ضمن کیفیت صدای یو700 خیلی بهتره به نظر من از دبلیو950 هم کیفیتش بیشتره که عدم قابلیت تنظیم اکولایزر براش نقص نخواهد بود جون خداییش کیفیت داره
اما یو600 کیفیتش خوبه اما نه به خوبی یو700
اگه صدای یو700 طبق گفته ی صاحب این تاپیک بالا بره صد در صد یو700 انتخاب بهتری هستش
احتمالش زیاده چون یو 700 . IC Power دارهاگه صدای یو700 طبق گفته ی صاحب این تاپیک بالا بره صد در صد یو700 انتخاب بهتری هستش
جون علی میشه بری امتحانش بکنی ببینی چطوره من که تو کفش موندم رفیقات ندارن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)