اینم عکس قدرت دی 900 ( البته یه بار توی قسمت سامسونگ گذاشمتش ) :
![]()
اینم عکس قدرت دی 900 ( البته یه بار توی قسمت سامسونگ گذاشمتش ) :
![]()
سلام
بابا يه دوتا عكس زورتون مياد آپلود كنيد !!!!
اينم چندتا ديگه از من (و ك800)(البته اينا رو عجله اي گرفتم) :
![]()
سامسونگ رو نگاه کن عکسش رو نگاه کن
یه سوال توش نویزی می بینی؟
سامسونگی ها باید شکست خودتون رو اعلام کنید
کا800 بهترین 3 میگاپیکسلی بازار هستش در اون هیچ شکی نیست.حریفش فقط ان73 هست نه هیچ گوشی دیگه ای.
این عکس رو هم شب گرفتم در رو بسته بودم و کاملا تاریک بود. ببین زنون چی کار کرده؟
حالا عکس صفحه ی قبلی رو نگاه کنیدکه دوستمون توی شب با فلاش گرفته بود
این عکس رو با فوکاس گرفتم ترسیدم نزدیک تر برم که لنز آب بخوره ولی بازم خوب اومده.
عشق است سایبرشات
![]()
Last edited by zimka_14162; 30-11-2007 at 10:23.
داداش این عکس 100 شرف داره به اون عکس d900. انگار برای d900 جای فلش یه فندک گذاشتن که اینقد نورش کمه!ما هم بلدیم عکس های اینطوری بازاریما . کا 750 با نایت مود خاموش و ماکرو خاموش :
بچه ها مثل اینکه شکست خوردن بزرگترشون رو آوردن ولی هر کی رو بخوان بیارن به پای کا800 نمیرسه
سعید و ممد این عکس آخری من رو حال کردید؟
تازه دستم لرزید میترسیدم آب روی لنز بیفته اگه سامسنگ دستش بلرزه که مثل عکس صفحه قبلی میشه![]()
آره عکست باحال بود دمت گرم.سعید و ممد این عکس آخری من رو حال کردید؟
تازه دستم لرزید میترسیدم آب روی لنز بیفته اگه سامسنگ دستش بلرزه که مثل عکس صفحه قبلی میش
ایشالا. ما منتظریمبه زوذی چندتا عکس با دوربین یو700 میزارم
دوستان لازمه اینجا یه توضیحاتی بدم
مزایای کا800
1. فلاش زنون (البته این فلاش تا 1.5 متر برد داره منظورم اینه که اگه فاصله بیشتر بشه نور فلاش که نمیوفته هیچی نور محیط رو هم حذف میکنه یعنی یه عکس کاملا تاریک)
2. فوکوس سریع تر
3.عکسها ی پر رنگتر (که البته خیلی جاها زیادی پر رنگ میشه)
مزایای دی900
1.فوکوس بسیار دقیق و قوی (حتی از بعضی از دوربینهای دیجیتال هم دقیقتره ولی خب یه خورده طول میده)
2.عکسهایی بدون نویز (البته نویز عکس توی اندازه واقعی اون معلوم میشه نه اینکه عکس رو ریسایز کنید)
3.کنتراست و شفافیت فوق العاده عکسها
اینم یه نمونه عکس دی 900 البته عکس خیلی دارم ولی واقعا وقت نمیکنم بزارم واسه همین هم نیم ساعت وقت گذاشتم در ضمن با عرض پوزش این عکس با اندازه واقعی هستش و بدون هیچ گونه دستکاری گذاشتم تا منظورم رو از بدون نویز متوجه بشید
![]()
Loading image... Please wait.
![]()
![]()
همه میگن k800 عکساش کم رنگه بعد شما میگی پررنگ؟؟؟
n73 رو ببینی چی میگی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)