اقا ميخواستم بدونم تو چهار راه وليعصر فيفا06 پيدا ميشه يا نه
اقا ميخواستم بدونم تو چهار راه وليعصر فيفا06 پيدا ميشه يا نه
دوست مننوشته شده توسط lovelyman
در سی دی 6 این بازی فقط دو تا فایل رر هست
که فکر کنم اون دو تا ریختن تو یه دونه
با سلام
این تاپیک باز شد
از این به بعد تمام مشکلاتتون در مورد این بازی را فقط در این تاپیک مطرح کنید و تاپیک دیگری نزنید با تشکر
تمام مشکلات اعم از مشکل در نصب بازی مشکل در داخل بازی مشکل در نصب دسته در بازی و ... و در صورت به وجود آوردن تاپیک جدید اوت تاپیک حذف خواهد شد
من چند مشکل خیلی بد با Fifa 2006 دارم.
1- اصلا نمیتونم Resolutin رو تغییر بدم و روی 800*600 قفل شده.
2- خیلی از منوها قابل مشاهده نیستند، مثلا وقتی روی بعضی گزینه ها کلیک میکنم اول یک ثانیه منو ظاهر میشه و بعد سفید میشه و از صفحه میره بیرون.
ضمنا این چند مورد اطلاعات رو هم بدم تا بهتر کمک کنید:
1- کارت گرافیک Radeon 7500
2- نسخه فیفا 2006 داری 5 سی دی که به طور کامل و بدون هیچ مشکلی نصب شده.
3- جهت اطمینان آخرین نسخه درایور کارت گرافیک با حجم 23 مگابایت دانلود شد اما فایده ای نداشت.
4- دیگه خیلی حالم گرفته شده!
(قبلا هم پرسیدم ولی جواب نگرفتم، چرا؟)
يكي بياد ومعني همه آيكون هايي كه توي فيفا هستن رو بگه در ضمن هيچ راهي نداره كه تماشا گر ها رو حدف كرد تا بازي روون تر اجرا بشه --- چرا موقعي كه بازي متوقف ميشه مثلا توپ ميره اوت بازي تيك هاش بيشتر ميشه ؟؟![]()
دوست عزیز حسین این مشکلی که شما دارید معمولا برای کارت گرافیک است یعنی اینکه با این کارت گرافیک بازی نمیتونه درست اجرا بشه.نوشته شده توسط hossein84x
ولی یک موضوع هم هست که کارت گرافیکهایی که بازی را پشتیبانی می کنند کارت گرافیک شما هم وجود دارد.
حالا دو احتمال وجود دارد
1.کارت گرافیک شما ریمارک بوده و کارت ضعیفی باشد
2.داخل readmeبازی الکی زده باشه که با این چیپست اجرا میشه
آخه تا حالا توی هیچ بازی این مشکل رو نداشتم (حتی فیفا 2005) ، دیگه خودمم گیج شدم.دوست عزیز حسین این مشکلی که شما دارید معمولا برای کارت گرافیک است یعنی اینکه با این کارت گرافیک بازی نمیتونه درست اجرا بشه.
ولی یک موضوع هم هست که کارت گرافیکهایی که بازی را پشتیبانی می کنند کارت گرافیک شما هم وجود دارد.
حالا دو احتمال وجود دارد1.کارت گرافیک شما ریمارک بوده و کارت ضعیفی باشد2.داخل readmeبازی الکی زده باشه که با این چیپست اجرا میشه
به هر حال ممنون از کمکت.
سلام دوست مننوشته شده توسط *عیسی*
من هم اول که بازی رو گرفتم این مشکل رو داشتم
اما بعد از اینکه هاردم رو خالی کردم الان داره فول اجرا میکنه
با تشکر
یکی بگه تو فیفا 06 چند تا از بازیکنای ایرانی شاغل در اروپا مثل خودش طراحی شده
بعد چند درصد ازبازیکنای دیگر کشور ها مثل خودشون طراحی شده اند
و اینکه چه فرقی با 2005 داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)