احتمالا بعد از عید وارد بازار بشوند. قیمت رسمی 8800GT 512MB برای مدلهای اورکلاک نشده، 259 دلار است و قیمت 8800GT 256MB هم 199 دلار است. کاراییش هم من هر طور فکر می کنم اصلا از 8800 ها بالاتر نیست!
احتمالا بعد از عید وارد بازار بشوند. قیمت رسمی 8800GT 512MB برای مدلهای اورکلاک نشده، 259 دلار است و قیمت 8800GT 256MB هم 199 دلار است. کاراییش هم من هر طور فکر می کنم اصلا از 8800 ها بالاتر نیست!
اگه تا اون موقع اتی کارت سری بعد خودش رو با پرمنس عالی تولید نکنه ارزش داره.ولی بعید به نظر میرسه این کارت تا 3 ماه دیگه دووم بیاره.واقعا رقابت ها تنگاتنگ هست.فکر کنم این کارت 3850 رو کنار زد.اتی هم مطمینا دست خالی نمیشینه.به نظرتون یکی بودجه خرید داشته باشه ارزششو داره تا حدود اردیبهشت صبر کنه ؟؟ یا اینکه زودتر وارد بازار میشه ؟؟
صحیح !!
پس همون بهتر که آدم درصورت داشتن بودجه بره تو کار 8800gts و یا 3870ati !!!![]()
در این بررسی یکی دیگه از کارتهای سری 9 یعنی 9600GT 512 با برند EVGA مورد آزمایش قرار داده شده است.
نسخه اورکلاک شده آن EVGA e-Geforce 9600GT 512 SSC نام دارد.مشخصاتشو در زیر ببینید.
صفحه اول : توضیحات - عکسصفحه دوم : مشخصات اصلی کارت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صفحه سوم : عکسهای کارتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صفحه چهارم : عکسهای کارت 2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صفحه پنجم : محتویات جعبه و عکسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صفحه ششم : مشخصات سیستم آزمایشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صفحه هفتم : امتیازهای 3D mark 05-06 و PC Markکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صفحه هشتم : امتیازهای بازیهای : بیوشوک-لوست پلنت-استالکر-کریسسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صفحه نهم : امتیازهای بازیهای : انریال تورنمت 3 - کال آف دیوتی 4 و نتیجه گیریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Asus EN8800 GTX Aqua Tank
مشخصات کارت گرافیکم :
در حالت عادی :
Idle Normal Fan
Idle High Fan.JPG
در حالت لود :
Load Normal Fan
Load High Fan
![]()
آره Frame Rate تو عکس حالت High پایینه با یه restart درست میشه .
شما چقدر اور میکنی که به این دما میرسی ؟
بررسی کارت گرافیک قدرتمند 3870x2 با برند GeCube
من بایوس رو عوض کردم ...آره Frame Rate تو عکس حالت High پایینه با یه restart درست میشه .
شما چقدر اور میکنی که به این دما میرسی ؟
این هم لینک Validate کارت من :
بررسی پادشاه کارتهای گرافیک یعنی Geforce 9800GX2 با برند XFX.
اولین نتایج به دست آمده از کارت سه هسته ای شرکت ASUS با نام :
ASUS EAH3850 TRINITY
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)