این در واقع همون player گوشی هست.شبیه به منوهای PSP شده.
این در واقع همون player گوشی هست.شبیه به منوهای PSP شده.
سلام دوستان این تاپیک
کلاً گوشی سونی اریکسون ماهه مخصوصاً k850 دوربینش واقعاً درحد یک دوربین حرفه ای امکانات داره
اگه نتونستید باهاش کار کنید و عکس با کیفیت بگیرید دلیل بر پائین بودن کیفیتش نیست
اصولاً نتونستن دلیل بر نبودن نیست . شما که ادعا کردی پائینه شاید بلد نیستی
باهاش کار کنی .
وضعیت خودم از لحاظ دسترسی به این گوشی ها از همه بهتره . خودم w810 دارم خیلی راضیم یک از برادرام K800 داشت
که جزو اولین خریداران این گوشی بود
خیلی از گوشی و دوربینش راضی بود خودم در تاریکی مطلق در انتهای یکی از غارهای ایران بدون نور
عکس گرفتم که فکر میکنی روزه ولی خدائیش اونقدر تاریک بود که دستتو جلو صورتت میگرفتی فقط گرماشو حس میکردی ولی خودشو نمیدیدی . متآسفانه گوشیش ضربه سختی خورد از لحاظ سخت افزاری داغون شد .
یک برادر دیگرم تو جبهه نوکیاست از اون رده بالاهاست رفته بهترین نوکیا n95 خریده . خیلی ازش راضیه
ولی جالبه که برای خرید گوشی برادرم اصرار کرد که حتماً k850 بگیر چون عالیه اونی که تو خط نوکیا بود
این گوشی رو پیشنهاد کرد و خرید شد .
به قول برادرم میگه k800 رو که دیدی چندبرابرش میشه k850 از لحاظ امکانات گوشی و دوربین . کیفیت Lcd
امکانات و قدرت کارکردش حرف نداره تنها کسری که داره دربرابر n95 میشه گفت Gps که اونم تو ایران
اصلاً کاربردی نداره . چون کار نمیکنه .
اگه بخواید بدونید برادرم که نوکیا داره اگه تو این موقعیت بود که k850 اومده تو بازار از خط نوکیائیها خارج میشد و k850 میگرفت .
اونم به خاطره امکانات دوربینش .
به قول هردوشون خیییییییلی خفنه !!
اینم عکسهائی که با K800 و w810 گرفته شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ali-a-W810; 18-11-2007 at 10:37.
رو گوشی این نو آوریهاینو من دو سال پیش رو دوربینم داشتم.اخه اینم شد قابلیت؟؟؟
مگه چی گفتم داش سهیل؟ تو آبادان k850 نیومده از همون تهران بگیر بفرست برامسعید جان اینجوری نمیشه یه چوبی چیزی وردار بیا بزن مارو!!!فردا میام ابادان میریم برات یه ک850 میخریم!!!نگران نباش.
مثلث نمیشه چون باید چهار جهت باشه. لوزی بهترهشما بیا از فردا دکمه های یه گوشی رو مثلثی بزن مگه میشه نو اوری؟؟؟؟
Last edited by SAEED_BARCELONA; 18-11-2007 at 23:34.
این گوشی دیر یا زود قیمتش خیلی افت میکنه
چون برای اینکه با n95 رقابت کنه مجبوره که قیمتشو بیاره پایین
من خودم از طرفدارهای سونی اریکسون هستم و الان هم w800 دارم و حتی با n73 عوضش نمیکنم اگر هم پول داشتم k810 میگرفتم
درسته که k850 سیمبین نیست اما به نظر من این یکی از مزایاش هست چون به همین علت سرعت خیلی بالاتری نسبت به n95 داره
به هر حال یکم هم باید صبر کرد چون این اولین ورژن این گوشی هست و شاید در آینده نزدیگ با فیرم ویر جدید تمام این کاستیهایی که شما گفتی برطرف بشه
اصلا خیلی تفاوت بین دوربین و دوربینی که روی گوشی موبایل هست وجود داره.اینو من دو سال پیش رو دوربینم داشتم.اخه اینم شد قابلیت؟؟؟
با سلام من هم K850 خریدم. واقعا گوشی خفنیه.با آخرین تکولوژی موبایل.
از دوستانی که در این رابطه سوال دارن درخدمتم![]()
Last edited by hussain; 18-11-2007 at 19:19.
کار با کیبردش چطوره؟مخصوصا کلیدهای جهت نما
حسین جان عزیز مبارک باشه.
از شما تقاضا دارم کلیه مباحث مربوط به این گوشی در کلوپ مربوطه ی خودش مطرح بشه.
اینجوری بهتره.دوستان هر سوالی دارن میتونن اونجا بپرسن.انشاالله که حسین جان کمکتون میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیمکا راست میگه. من خودم اون تاپیکو زدم بعد تو این تاپیک دارم سوال میپرسم. بریم تو اون تاپیک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)