این که خیلی بده.من میخوام یه گوشی تا قیمت 350 تومن بگیرم شما میگین 2-3 ماه صبر کنم تا این گوشی جدیدا بیان؟اگه فردا باز گوشی گرون شد چی؟
این که خیلی بده.من میخوام یه گوشی تا قیمت 350 تومن بگیرم شما میگین 2-3 ماه صبر کنم تا این گوشی جدیدا بیان؟اگه فردا باز گوشی گرون شد چی؟
آره ممکنه گرون بشه
و اینکه مدیر شرکت ارتباطات سیار گفته به احتمال زیاد دوباره رجیستر هم میذارن !!!
ممکن نه 100% گرون میشه
اگه گرون بشه که بده . ولی همش کشکه . هیج کس نمیتونه جلوی قاچاق رو بگیره . اگه میتونستند تا حالا گرفته بودند![]()
Last edited by mahyarSAMSUNG; 23-11-2007 at 03:18.
الانش که مثلا گوشی ارزونه مردم بازم میرن قاچاق میخرن اگه گرون بشه که دیگه...
منم اول فک کردم دوستم الکی میگه ولی وقتی دلیلش. گفت قانع شدم
سلام دوستان خبري از جي 600 كه ميگفتن 10 مگا پيكسله و كيفيت فيلم برداي دي وي دي داره نيست؟
تو نمايشگاه بود؟
قيمت؟
با تشكر از تمامي رفقاي قديم و جديد(سامسونگ دي جان چطوري؟)
داداش مهيار جان شمام دستت درد نكنه راستي با چي عكسشونو انداختي؟
خدا رو شكر سامسونگ اين مشكل بزرگ عدم ذخيره رو كارت حافظه رو رفع كرده
به اميد روزي كه جاي نام نوكيا رو سامسونگ بگيره
بازم ممنون از پاسخگوييتون
خدايتان جان پاس
Last edited by minizoro; 24-11-2007 at 01:46.
نهههههههههههه نوکیا باید همون بالا باشه . سامسونگ جاش همون دوم باشه بهتر .
اولا که جی 600 نه بی 600 . جی 600 5 مگاپیکسل که معلوم نیست بیدا یا نه . بی 600 10 مگاپیکسل که مخصوص کره هم هست البته یکی از بروبچ زنگ زده پارس مایکروتل پرسیده گقتند که اگه بخواید بی 600 رو براتون میاریم . هزینه هم پای خودتون . فیلم برداری بی 600 352 در 288 با 30 فریم . ولی جی 600 640 در 480 با 15 فریم
عکس ها رو هم با گوشی خودم و اونهایی که خیلی نزدیک هستن با وب کم چون اتوفوکاس داشت !
کسی میدونه رزولوشن فیلمبرداری G800 چنده و مشکل نصب جاوا حل خواهد شد یا نه ؟
بابا مشکل نصب جاوا که روی ئی 250 هم رفع شده یعنی همون طوری باید کد بزنی ولی بدون برنامه آپلود و ....
رزولیشن فیلم برداری کمه . 320 در 240 . البته توی سایت Samsungg800.com که میری نوشته 640 در 480 و 30 فریم . ولی علکی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)