منم فکر میکنم تنها راهی که داری فلش هستش
منم فکر میکنم تنها راهی که داری فلش هستش
سلام دوست عزیز ممنون ازاینکه راهنمائی کردی . میخواستم بپرسم ایا میشه بطور دستی این گوشی رو فلش کرد؟یا اینکه باید حتما" با سیستم خواستی فلش بشه ؟ ازاینکه پشت سر هم پست گذاشتم شرمنده آخه من خیلی ناشی هستم . ازهمراهیتون ممنونم .
دوست گرامی با سلام
شاید این سوال من تکراری باشه ولی خیلی برام اهمیت داره که شارژباطری E65بهتره یا W850i ؟
همچنین آیا منو فارسی E65 وجود داره یا درآینده نزدیک میاد یا نه؟
من همیشه نوکیا داشتم . هم 6260 و N70 داشتم ولی هیچوقت
از سیمبیان بودن گوشی استفاده نکردم صدای خوب وبلند هم برام مهمه آیا صدای دوگزینه بالا با هم برابره بنظر شما کدام دو مورد اول انتخاب من باشه؟
از راهنمایی شما وهمه دوستان سپاسگذارم.
با سلام وتشکر از دوست عزیز که منو کمک کرد.
امروز چندتا چیز جالب تو google دیدم که براتون می گذارم.
[IMG]C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Picture\nokia-e65s[/IMG]
مثل اینکه نمی تونم عکس بگذارم!
حالا چی کار کنم؟
از هاردت آدرس میدی؟ بابا دمت گرم!C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Picture\nokia-e65s
بخدا درباره فلش هیچ اطلاعاتی ندارم چون تا الان نکردم می تونی از بچه هایی که وارد ترن بپرسی بخدا من شرمندتم که نمی تونم کمکت کنم
درباره شارژ گوشی باید بهت بگم E65 شش ساعت و نیم شارژ نگه میداره W850 طبق گفته شرکت 7 ساعت شارژ معمولی رو نگه میداره که این شارژ در حالت واکمن به بیشتر از 18 ساعت طول میکشه که اگه شما آهنگ بیشتری می خوایین گوشی بدین W850 برای یک شارژ کمک بیشتری می تونه به شما بکنه ولی این رو توجه داشته باشید که کیفیت رنگ صفحه این 2 گوشی زمین تا آسمون با هم فرق داره و 6.5 ساعت برای E65 به نظر من خیلی خوبه چون من با کار زیادی که از گوشی میگیرم و Light sensor صفحه در بالاترین حد خودش هست من هر 2 روز یک بار این گوشی رو شارژ میکنم این درباره شارژ
درباره منو فارسی اطلاعی ندارم حالا مگه منو انگلیسی ایرادی داره؟اینقدر ها هم سخت نیست یه ذره کار کنی راحت راحت یاد میگیری
در مورد صدا من این 2 گوشی رو با هم مقایسه نکردم ولی توی حالت هندزفری E65 هیچ ایرادی نداره و صدا به خوبی هر چی تموم تر پخش میشه توی حالت بلندگو هم برای من خیلی خوبه و کافی هستش در این مورد خود شما این مقایسه رو انجام بدید خیلی بهتره چون هر کسی یک سلیقه ایی داره ولی اگر هم می خوایین که من جواب بدم یکی از دوستام W850 داره اگه فردا دیدمش و هندزفریشو اورده بود این مقایسه رو براتون انجام میدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)