اقا چطور ميشه از فروشه بازيكن جلوگيري كرد...
من تو Master leage با بارسلون ميرم بعد رونالدينيو را ميفروشه اعصابم را ريخته بهم كمك كنيد لطفآ
اقا چطور ميشه از فروشه بازيكن جلوگيري كرد...
من تو Master leage با بارسلون ميرم بعد رونالدينيو را ميفروشه اعصابم را ريخته بهم كمك كنيد لطفآ
linkin park جان لينك اون فايلي كه دادي براي برف و باران كار نميكنه ميشه يك لينك ديگه بزاري؟!
justmp3 جان شما بايد در اخر فصل به قسمت My Team بري و با بازيكناني را كه مدت قراردادشان را كه تمام شده است دوباره قرارداد ببندي .
در ضمن اين هم يه لينك ديگه از اون برنامه كه خواسته بودي :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط linkin_park
اقا خیلی ممنون دمت گرم دستت درد نکنه
بچه ها سلام
قبلا بچه ها برنامه های توپی برای ادیت معرفی میکردند و میتونستیم توپها تابلوها پرچمها را دست کاری کنیم دیگه خبری نیست کسی اگه توپهای جدید یا تابلو داره لینکشو بزاره متشکرم از همگی
+++
راستی میشه با این برنامه ها فوتبال پلی استیشن را هم ادیت کنیم ؟مثلا برنامه گرافیک استادیو یک قسمت از پلی استیشن نام برده لطفا اگه کسی چیزی میدونه ممنون
راستي بچه ها هر كس يهر دريپلي بلده ياد بده من ديدم هرازگاهي كامژيوتر يه كارايي انجام ميده كه توي تمرينات اصلا نيست مثلا يكي از پاهاشو مياره جلو توپ و بدنشو حركت ميده هر كي از اين كارا بلده مرسي يا ديدم هر از گاهي توي حركت حركت بدن مياد در ضمن من تمامدريپل ها رو كه تو قسمت تمرين ياد داده ديدم بجز’ اونه متشكرم![]()
مـیـثــم[/COLOR][/I]
Last edited by MOH333EN; 19-01-2006 at 18:23.
یه سوال دیگه داشتم
تو قسمت خرید و فروش بازیکنا کنار پرچم کشور یا باشگاه یه عددی هست
معنی این عددها چیه؟
باسلام
چرا جوابم را نميدهيد
اموزش ساختن فایلهای صوتی برای اینکه با صدای خودمان فوتبال را گزارشگری کنیم
با تشکر فراوان لطفا فارسی باشه
سلام آرش جاننوشته شده توسط arash2006
حتما دوستان جواب سوال شما رو نميدونند
مطمئن باشيد اگه كسي بدونه حتما كمكتون ميكنه
ممنون
سوال قبلی منو که کسی جواب نداد لااقل این یکی رو جواب بدین
در pes4 بعد از هر بازی بعضی از بازیکنان یکم پیشرفت میکنن و بعضیها هم هیچ تغییری نمی کنن
میخواستم بدونم چه شرایطی لازمه تا یه بازیکن بتونه پیشرفت کنه آیا تا سن خواصی فقط ممکنه آخه من تا29 سال هم دیدم که باز زیاد میشدهاز اونور بازیکن21 ساله که رشدش متوقف شده
خلاصه هرچی توضیح در این زمینه بلدین بدین
بازم تشکر از همه بچه با مرامها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)