بچه ها سلام
من قبلا دیده بودم که عکس بعضی از بازیکنهای داخل بازی زیاد شبیه واقعیت نیست
حالا هم واستون چندتا عکس مختلف ازشون میذارم
شما ببینین که به دردتوتن میخوره یا نه
![]()
بچه ها سلام
من قبلا دیده بودم که عکس بعضی از بازیکنهای داخل بازی زیاد شبیه واقعیت نیست
حالا هم واستون چندتا عکس مختلف ازشون میذارم
شما ببینین که به دردتوتن میخوره یا نه
![]()
بعد از ظهر میخوام بخرم!مطمئنید نسخه ی 2 دی وی دی با تک دی وی دی هیچ فرقی نداره؟؟؟؟نکنه این تک دی وی دی دمو باشه و اون 2 دی وی دیه کامل باشه؟؟؟؟من نمیدونم چرا pes همیشه در دو جور به بازار میاد!قبلا هم 2 سی دی بود و 4 سی دی !!!!من گیج شدم!در مورد بازی هم یک نفر بیاد توضیح بده!بهتر از فیفا2008 هست یا نه؟؟؟سخت تر شده یا نه!!فیفا لامذهب هوش مصنوعیش خیلی توپه!!بازی رو الکی و بدون برنامه نمیشه برنده شد!!!
دست درد نکنه حالا باید چه جوری ازش استفاده کنیم
یعنی چه جوری کار میکنه
اگه میشه یکم توضیح بده ممنون میشم
خوب طرز کار رو که سیسا پرسید فقط به من بگین این تیمای قدیمیم درست میکنه دیگه؟
کسی آپشن فایلی از بازی نداره که کل شاپ رو باز کنه؟سیو نمی خوام از این کلک ملکا می خوام
==========
گفتم این مشهد خارج دوره.صبح زنگ زدم نمایندگی مدرن میگه بر و بچ رفتن بار بری بیارن.اوتوبوس نچر کرده و... .فکر کنم عصری مشهدیا هم برن فضا![]()
سلام فرزندان گلم حال شما خوب است ان شا الله!!!(اینجوری نوشتم بلکه سوالمو جواب بدید!!!دی:
بعد از ظهر میخوام بخرم!مطمئنید نسخه ی 2 دی وی دی با تک دی وی دی هیچ فرقی نداره؟؟؟؟نکنه این تک دی وی دی دمو باشه و اون 2 دی وی دیه کامل باشه؟؟؟؟من نمیدونم چرا pes همیشه در دو جور به بازار میاد!قبلا هم 2 سی دی بود و 4 سی دی !!!!من گیج شدم!در مورد بازی هم یک نفر بیاد توضیح بده!بهتر از فیفا2008 هست یا نه؟؟؟سخت تر شده یا نه!!فیفا لامذهب هوش مصنوعیش خیلی توپه!!بازی رو الکی و بدون برنامه نمیشه برنده شد!!!
يه تصوير از بازي هم بزارين ديگه!!!!!!!!
امین جان امروز تو فوتبال پام در رفت...قرار بود که امروز برم سعدی بگیرمش که.........
ولی با همین پای شکسته هم که شده میرم و بازی رو میگیرم میگه نه نگاه کن.......
بچها دید گفتم که بازی جمعه نشده دستتون است میگفتید که نه بازی که مثل فیفا نیست ....
حالا مریدم میشید (اخه از اینده خبر دادم)![]()
با تمام این خصوصیات خوب یا بد به نظر شما fifa08 بخرم یا pes08
عصری بریا.نمایندگی مدرن اوورده الان اما تا 1.30 بازه.البته خونتون نزدیکه گفتی اما خوب با اون پا نمیتونی خودتو برسونی که
.
دلت بسوزه الان به پسر عمم میگم بره بخره برام بیاره.بچه ها تا 2 ساعت دیگه منم بازی میکنم![]()
Last edited by Amin Asterix; 24-10-2007 at 13:03.
ببین جانم اگه ما هر چه بگیم شما برو انچه دوست داری را بخر ولی ولی ولی:
در کامپیوتر بهترین فوتبال:PES2008
در XBOX360 : که نسخه نکست جین است فقط:FIFA08 (اما برای کامپیوتر فقط و فقط PES)
حالا اگه برای ایکس باکس میخوای بخری برو بهترین یعنی فیفا رو بخر اما اگه مال کامپیوتر میخوای برو سلطان فوتبال یعنی pes2008 رو بخر(از این کاملتر) حالا خود دانی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)