سلام به دوستان
من تو مرحله چهارم انگلیسیها گیر عجیبی کردم . اگه میشه یه توضیحی در مورد clear this hangar بدید . من تو این مرحله گیر کردم .
ممنون میشم .
سلام به دوستان
من تو مرحله چهارم انگلیسیها گیر عجیبی کردم . اگه میشه یه توضیحی در مورد clear this hangar بدید . من تو این مرحله گیر کردم .
ممنون میشم .
این بازی دارای 2 داستان مستقل Liberation of Caen و Operation Market Garden هست.
داستان غیر فعال Invasion of Normandy, همان داستان نسخه اصلی یعنی Company of Heroes هست که با وارد کردن سریال مخصوص باز میشه.
- در صورتی که بازدهی مناطق تسخیر شده بیستر از مناطق استقرار قبلی باشه بنابراین انتقال ساختمانهای نیروهای انگلیسی به اون مناطق توصیه میشه.
- چون سرعت پیشروی نیروهای پیاده به محض ورود به مناطق تسخیر نشده کمتر میشه بنابراین حضور حداقل یک کاپیتان به همراه نیرو ها توصیه میشه.
- استفاده از یک کاپیتان در حوزه عملیات ساخت و ساز نیروها باعث افزایش سرعت ساخت میشه.
- استفاده از سنگر های نواری برای دفاع از مناطق حیاتی توصیه میشه و عبور تانکهای دشمن از روی سنگر خطری رو برای سربازان داخل سنگر فراهم نمیکنه. این سنگرها در مقابل بمباران و حملات توپخانه کاملا مقاوم هستند.
- استفاده از تانکهای سنگین FireFly همیشه توصیه میشه. این تانکها برای نابودی تانک های دشمن گزینه خیلی خوبی هستد...
havas_1980 عزيز ممنون واقعا جلب نوشتي
خیلی ممنون دوست من
مرحله Carpiquet: The Airfield
اهداف اصلی:
- در مقابل حملات متفقین مقاومت کنید. برای جلوگیری از حملات, خطوط دفاعی رو درست کنید.
- با استفاده از نیروهای پیاده و وسایل زرهی آشیانه ها رو پاکسازی و برج رو تسخیر کنید.
اهداف فرعی:
- هواپیما های Henschel رو قبل از پرواز کردن نابود کنید.
- توپخانه های دشمن رو برای پشتیبانی تسخیر کنید یا نابود کنید.
هدف مدال:
- کماندو های گرفتار شده داخل ساختمان از شب قبل رو نجات بدید.
من همه این کارها را کردم فقط رو فرودگاه ها گیر داده clear this hanger دیگه نمی دونم چی کار کنم؟
جخت اطلاع اون دوستانی که از بازی لذت نبردن، اوج لذت این بازی تحت شبکه بازی کردن هست. فقط کافیه کمی تو بازی حرفه ای بشید و بعد اون رو شبکه با دوستاتون بازی کنید، دیگه شب خوابتون نمیبره، تا صبح به این فکر کیکنید که دفه بعد چطور حال طرف و بگیرید، من تمام بازیهای استراتژیک رو بازی کردم، این بازی واقعا متفاوت هست.
از مهمترین تفاوتهای این بازی این هست که شما باید درگیریها را مدیریت کنید، یعنی اگه به نیروهاتون بگید که به جائی حمله کنند و اونها رو ول کنید، به احتمال زیاد شکست میخورید، شما باید سربازها رو پشت سنگر و جاهای امن قرار بدید، تانکها رو بصورت صحیحی قرار بدید و ...
من و دوستامون برای این بازی حتی هاب هم گرفتیم که با هم بازی کنیم.
اصلی ترین مزیتی که باز شدن قسمت سوم (Normandiy) داره اینه که در حالت شبکه به شما اجازه میده که از 4 نیرو استفاده کنید نه 2 نیرو، علاوه بر اینکه شما میتونید از سایت خود بازی صدها نقشه دانلود کنید.
البته فقط و فقط در صورتی سراغ این بازی بیایید که به بازیهای استراتژیک علافه مند هستید.
من یک بار دیگه از HAVAS تشکر میکنم به خاطر توضیحات و دادن سریال.
خودم هنوز شریال رو امتحان نکردم، ولی در صورت جواب دادن خبرتون میکنم.
من قبلا تست کردم صد در صد کار میکنه فقط مرحله 4 اینگلیسی ها یه جاییش نوشتهclear hangar اونجا گیر کردم کسی بلده به ما هم یاد بده
من سریال رو امتحان کردم، براحتی کار کرد، ممنون هوس، ولی یه مشکل عجیب دارم، من نمیتونم تخت شبکه بازی کنم (LAN) وقتی یه کامپیوتر Host میشه کامپیوتر دوم وقت میخواد Join بشه پیغام میده که شما Could not join to all Players ، این در حالیه که من با همین تنظیمات و بدون هیچ مشکلی COH یک رو تحت شبکه بازی میکنم. نمیفهمم مشکل چیه، کسی هست که Opposing Front رو شبکه بازی کرده باشه؟(البته منظورم اینترنت نیست، LAN)
در ضمن من تمامی firewall ها رو disable کردم، همچنین چندین سایت رو زیر و رو کردم، تمامشون در مورد firewall و router صحبت میکردن که من همه رو غیر فعال کردم.
Last edited by dr_bijan; 29-09-2008 at 16:17.
میشه یکی به من بگه اگه 2 تا گروهای دیگه وجود ندارند پس چرا تو Skrimish در قسمت Rank ها اسمشونو نویشته؟ اما هرچی بازی میکتم نه به Rankam اضافه میشه نه در اون جدول چیزی مینویسه؟ نکنه Bug بازیه؟ حیف بازی به این خفنیه که این مشکل داشته باشه...راهنماییم کنید لطفا..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)