دوست عزیز سلام اگر واقعا چنین برنامه ای را در اختیار دارید خریدارم ایمیل خود تان را اینجا بگذارید تا با شما تماس بگیرم با تشکر
دوست عزیز سلام اگر واقعا چنین برنامه ای را در اختیار دارید خریدارم ایمیل خود تان را اینجا بگذارید تا با شما تماس بگیرم با تشکر
دوست عزیز سلام این سی دی بوت را چگونه میتوان تهیه کرد لطفا راهنمایی بفرمایید من فقط کافیه چند دقیقه وارد یوزر ادمین بشوم بقیه کارها....... با تشکر
دوست عزیز سلام نرم افزار شما راخریدارم اگر واقعا کار میکند ایمل خودتون را اینجا بگذارید با تشکر
اين جستجو رو هم ببن تاپيك هاي كه هست اين سي دي رو براي دانلود گذاشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه آموزش برای بدست آوردن پسورد ادمین و هر کاربر دیگه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه آموزش برای ریست کردن پسور ادمین و هر یوزر دیگه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولی با فلاپی و دومی با CD است .
هر دو روش رو من خودم امتحان کردم و هر دوتاش جواب دادن فقط اینکه توی آموزش اول
به جای pkzip c:\Crack.zip c:\windows\system32\config\SAM c:\windows\system32\config\system
پشت سر هم نزن و اول بزن
pkzip c:\Crack.zip c:\windows\system32\config\SAM
pkzip c:\Crack1.zip c:\windows\system32\config\system
البته من اینطور زدم .
یه اموزش دیگه هم برای ریست پسورد هست که توسط akmfad1 عزیز نوشته شده که همون روش دومه فقط فایلشو چک نکردم .
توی همه پستها هم فایلهای لازم هست .
امیدوارم به دردت بخوره .
cheers
سلام
چرا هیچ کدوم از لینک ها باز نمیشه؟!!!
ارور 404!!!
فکر کنم این روش چند جا گفته شده ولی بازم میگم:
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنید. و بوسیله یه برنامه رایت مثل nero رایتش کنید.
بعد سیستم رو با این سی دی بوت کنید (فکر کنم اینو بلد باشید)
بعد یه سری سوال میپرسه مثلا از کدوم درایو و کدوم پوشه فایل sam رو پیدا کنه.
یوزر ها رو لیست میکنه، یوزر قربانی رو انتخاب کن و پسورد جدید رو براش وارد کن. با این روش فقط میتونید پسورد یه یوزری که وجود داره رو عوض کنید. نه میشه پسورد قبلی رو دید نه میشه یوزر جدید ساخت.
در اخر هم یادتون باشه که تغییرات رو ذخیره کنید.
برای اطلاعات بیشتر برید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
اگه مشکلی بود در خدمتیم.![]()
یه فایل دیگه هم هست که خودم امتحان نکردم
اگه این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو رایت کنید و باهاش بوت کنید پسورد ادمین رو 12345 میکنه!!
Last edited by Pedy.Spider; 01-01-2007 at 14:24.
سلام.
آقا من با هر بدبختی بود فایلهای سیستم و سم رو از درایو ntfs کپی کردم. حالا چجوری؟ با بدبختی. بماند.
فایلها رو گذاشتم روی دسکتاپ و Proactive Password Auditor رو اجرا کردم . فایلها رو هم بهش دادم.
اما در پایان کارش، پسورد ادمین رو می دونید چی زد؟ :
Network Administrator Password : ???????????????????????![]()
چیکاااااااااااااااااااااا ااارررررررررررررر کنننننننننننننننننننننننن ننننننم؟
ضمنا لینک Proactive Windows Security Explorer که اینجا گذاشتید کار نمی کنه.
تورو خدا یک کاری بکنید.
من تصوير نتيجه DUMP فايلهاي سيستم و سم كامپيوتر رو هم براتون اينجا آپ مي كنم.
Last edited by ♪PSA♪; 04-01-2007 at 10:34.
من دنبال یه سی دی بوت گشتم که ntfs رو پشتیبانی کنه.
بعد از کلی دردسر تونستم یکی پیدا کنم ولی اونم فقط read-only بود و نمیتونست رو درایو ntfs تغییرات بده.
اگه کسی یه ایمیج سی دی درست حسابی و کامل داره که بتونه رو ntfs هم write کنه کمک کنه PLZ!
اینم یه image cd رو xp جواب میده ولی با linux ساختن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)