تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 14 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 138

نام تاپيک: هــک کردن پسوورد admin

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

12 یوزر ادمین

بابا جان مبحث شیرین هک کردن ادمین رو خراب نکنین
    یه برنامه دارم 50000 توامن میفروشم
    صددرصد هم جواب میده
    برنامه رو میریزی تو فلش مموری . بعد وقتی میخوای لاگین شی و پسوورد نداری این فلش رو متصل می کنی . پسوورد ادمین هک شد . به همین راحتی به همین خووشمزگی .
    دوست عزیز سلام اگر واقعا چنین برنامه ای را در اختیار دارید خریدارم ایمیل خود تان را اینجا بگذارید تا با شما تماس بگیرم با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

12 یوزر ادمین

سلام خدمت دوستان،
    من توی یک شبکه دارای یوزر محدود هستم.
    با استفاده از یه سی دی بوت که حاوی کرنل ویندوز بود تونستم پسورد ادمین رو بردارم یا ریستش کنم. البته این کار خیلی هم راحت نبود چون bios هم پسورد داشت و سیستم اول با هارد بوت میشد.
    در هر حال با این روش فقط میشه پسورد رو عوض کرد و احتمالا بعد از مدت کوتاهی مسئول شبکه متوجه میشه و دوباره پسورد میذاره.
    من دنبال یه روش گشتم که بشه به جای حذف پسورد ادمین، یه یوزر دیگه بدون محدودیت ساخت. از نظر تئوری هم درسته چون وقتی سی دی بوت میتونه sam رو تغییر بده باید بتونه یه یوزر بدون محدودیت هم بسازه.
    ولی هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم. اگه میشه خفن های تاپیک یه راهی پیشنهاد کنن
    دوست عزیز سلام این سی دی بوت را چگونه میتوان تهیه کرد لطفا راهنمایی بفرمایید من فقط کافیه چند دقیقه وارد یوزر ادمین بشوم بقیه کارها....... با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

12 یوزر ادمین

بابا جان مبحث شیرین هک کردن ادمین رو خراب نکنین
    یه برنامه دارم 50000 توامن میفروشم
    صددرصد هم جواب میده
    برنامه رو میریزی تو فلش مموری . بعد وقتی میخوای لاگین شی و پسوورد نداری این فلش رو متصل می کنی . پسوورد ادمین هک شد . به همین راحتی به همین خووشمزگی .
    دوست عزیز سلام نرم افزار شما راخریدارم اگر واقعا کار میکند ایمل خودتون را اینجا بگذارید با تشکر

حـــــرفـه ای AK1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    جهــــنم سبز

پيش فرض

اين جستجو رو هم ببن تاپيك هاي كه هست اين سي دي رو براي دانلود گذاشته
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز jooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یه آموزش برای بدست آوردن پسورد ادمین و هر کاربر دیگه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه آموزش برای ریست کردن پسور ادمین و هر یوزر دیگه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اولی با فلاپی و دومی با CD است .
    هر دو روش رو من خودم امتحان کردم و هر دوتاش جواب دادن فقط اینکه توی آموزش اول
    به جای pkzip c:\Crack.zip c:\windows\system32\config\SAM c:\windows\system32\config\system
    پشت سر هم نزن و اول بزن
    pkzip c:\Crack.zip c:\windows\system32\config\SAM
    pkzip c:\Crack1.zip c:\windows\system32\config\system
    البته من اینطور زدم .
    یه اموزش دیگه هم برای ریست پسورد هست که توسط akmfad1 عزیز نوشته شده که همون روش دومه فقط فایلشو چک نکردم .

توی همه پستها هم فایلهای لازم هست .
    امیدوارم به دردت بخوره .
    cheers

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه آموزش برای بدست آوردن پسورد ادمین و هر کاربر دیگه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه آموزش برای ریست کردن پسور ادمین و هر یوزر دیگه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اولی با فلاپی و دومی با CD است .
    هر دو روش رو من خودم امتحان کردم و هر دوتاش جواب دادن فقط اینکه توی آموزش اول
    به جای pkzip c:\Crack.zip c:\windows\system32\config\SAM c:\windows\system32\config\system
    پشت سر هم نزن و اول بزن
    pkzip c:\Crack.zip c:\windows\system32\config\SAM
    pkzip c:\Crack1.zip c:\windows\system32\config\system
    البته من اینطور زدم .
    یه اموزش دیگه هم برای ریست پسورد هست که توسط akmfad1 عزیز نوشته شده که همون روش دومه فقط فایلشو چک نکردم .

توی همه پستها هم فایلهای لازم هست .
    امیدوارم به دردت بخوره .
    cheers

سلام
    چرا هیچ کدوم از لینک ها باز نمیشه؟!!!
    ارور 404!!!

داره خودمونی میشه Pedy.Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Karaj

10

دوست عزیز سلام این سی دی بوت را چگونه میتوان تهیه کرد لطفا راهنمایی بفرمایید من فقط کافیه چند دقیقه وارد یوزر ادمین بشوم بقیه کارها....... با تشکر
    فکر کنم این روش چند جا گفته شده ولی بازم میگم:
    این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنید. و بوسیله یه برنامه رایت مثل nero رایتش کنید.
    بعد سیستم رو با این سی دی بوت کنید (فکر کنم اینو بلد باشید)
    بعد یه سری سوال میپرسه مثلا از کدوم درایو و کدوم پوشه فایل sam رو پیدا کنه.
    یوزر ها رو لیست میکنه، یوزر قربانی رو انتخاب کن و پسورد جدید رو براش وارد کن. با این روش فقط میتونید پسورد یه یوزری که وجود داره رو عوض کنید. نه میشه پسورد قبلی رو دید نه میشه یوزر جدید ساخت.
    در اخر هم یادتون باشه که تغییرات رو ذخیره کنید.
    برای اطلاعات بیشتر برید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    اگه مشکلی بود در خدمتیم.

یه فایل دیگه هم هست که خودم امتحان نکردم
    اگه این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو رایت کنید و باهاش بوت کنید پسورد ادمین رو 12345 میکنه!!
    Last edited by Pedy.Spider; 01-01-2007 at 14:24.

داره خودمونی میشه ♪PSA♪'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

8 نمیشه که نمیشه. من می دونستم.

كلا روش هاي زيادي براي پيدا كردن پسورد ادمين ويندوز هاي NT 2K & XP وجود داره اما من ترجيح مي دم از روش كرك SaM پسورد را بدست بيارم متاسفانه بزرگ ترين ضعف امنيتي مايكروسافت در SaM بر مي گرده به Encrypt اين فايل ها
    كه با متد 64bit انكريپت و يا بهتره بگم Hash شده و اين به كركرها اجازه رو مي ده كه با يك مقدار دقت حتي بتونه به خوبي هارد ديسك هايي را كه با Format NTFS قالب بندي شده و SaM فايل ها Encode شده اند رو Decode كنند!!
    ...

نقل قول طولانی ویرایش شد.
    Harry Potter
    سلام.
    آقا من با هر بدبختی بود فایلهای سیستم و سم رو از درایو ntfs کپی کردم. حالا چجوری؟ با بدبختی. بماند.
    فایلها رو گذاشتم روی دسکتاپ و Proactive Password Auditor رو اجرا کردم . فایلها رو هم بهش دادم.
    اما در پایان کارش، پسورد ادمین رو می دونید چی زد؟ :
    Network Administrator Password : ???????????????????????
    چیکاااااااااااااااااااااا ااارررررررررررررر کنننننننننننننننننننننننن ننننننم؟

ضمنا لینک Proactive Windows Security Explorer که اینجا گذاشتید کار نمی کنه.

تورو خدا یک کاری بکنید.
    من تصوير نتيجه DUMP فايلهاي سيستم و سم كامپيوتر رو هم براتون اينجا آپ مي كنم.

Last edited by ♪PSA♪; 04-01-2007 at 10:34.

داره خودمونی میشه Pedy.Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

من دنبال یه سی دی بوت گشتم که ntfs رو پشتیبانی کنه.
    بعد از کلی دردسر تونستم یکی پیدا کنم ولی اونم فقط read-only بود و نمیتونست رو درایو ntfs تغییرات بده.
    اگه کسی یه ایمیج سی دی درست حسابی و کامل داره که بتونه رو ntfs هم write کنه کمک کنه PLZ!

داره خودمونی میشه poorya.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    جایی که نه اسمونش نه صدای مردومونش...

پيش فرض

اینم یه image cd رو xp جواب میده ولی با linux ساختن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •