درسته سرياله جالبی از آب در نيومده اما نبايد بی احترامی کنيم
من خودم شخصا به اين قضیه پی بردم که حاتمی کيا تو دوره نزول خودش به سر ميبره
![]()
درسته سرياله جالبی از آب در نيومده اما نبايد بی احترامی کنيم
من خودم شخصا به اين قضیه پی بردم که حاتمی کيا تو دوره نزول خودش به سر ميبره
![]()
سلام
بازيهاي سريال حلقه سبز رو با بي صدا فرياد كن مقايسه كنين تا معلوم شه كدوم كار بهتره.
واقعا وقت و انرژي و دقتي كه حاتمي كيا به كار برده قابل مقايسه با فخيم زاده نيست.
من فكر كنم بازيهاي باكيفيت ابتدايي ترين ويژگي يه سريال خويه كه بي صدا فرياد كن فاقد اين ويژگي هست.
والسلام
Last edited by ناخوانده; 13-12-2007 at 15:27.
ديدم خيلي دور افتاده گفتم بياد بالا
از نظر من سریال بی صدا فریاد کن سریال خوبیه فقط قسمتهای کمی داره و زود تموم میشه .
در مورد حلقه سبز هم باید بگم که خیلی از این سریال خوشم نمیاد ولی یه گوشه هاش برام جالبه.
همین الان آخرین قسمت حلقه ی سبزم دیدم..نمیدونم چرا با اینکه زیاد اهل دنبال کردن سریالهای تلوزیونی نیستم ولی اکثر قسمتهای این فیلمو دیدم. شاید بخاطر بازی حسن گلاب بود(به نظر من بازیگر خوبیه) ولی چند تا سوال برام پیش اومده. یک اینکه همچین داستانی واقعیت داره؟! و دو اینکه این فیلم چی میخواست بگه؟ میخواست بگه دنیا فانیه و به فکر عاقبت باشیم؟! من که نفهمیدم دقیقا هدف فیلم چی بود.
سلام
من خيلي نظري راجع به پايان حلقه سبز ندارم، به نظرم معمولي بود. اما از ديدن سريال لذت بردم، چون با آدمهاش احساس نزديكي ميكردم. خونهها، حرفها و رفتارها به زندگي عموم ايرانيها نزديك بود. در فضايي كه همه خونه ها قصر شده تو سريالها، تو اين سريال خونهها گرم و صميمي و ساده بودن. لااقلش اينه كه حاتمي كيا اين صداقت رو داشت كه هموني باشه كه هست، نه مثل بي صدا فرياد كن كه فقط اداي خارجي ها رو درميآوردن. حلقه سبز نشون داد كه حاتمي كيا مردمش رو ميشناسه و بخوبي ميتونه بدون اغراق و ادا و اطوار اضافي به زبون مردم حرف بزنه. من كه كلا خيلي بدلم نشست. البته از بعد داستان و اين چيزها خيلي چيز خاصي نبود، اما فضاي صميمي داشت.
تو يه جمله، هر چي حلقه سبز گرم و باورپذير و طبيعي بود، بيصدا فرياد كن، تصنعي و غيرقابل باور بود.
والسلام
من نمی دونم چرا این فخیم زاده اصرار داره که بگه پلیس واقعا ضعیف ایران خیلی خوبه و خیلی مدرنه
بابا من خودم همه کس و کارم تو نیروی انتظامی هستن
اصلا از این خبرها نیست
حتی لیست پرونده ها هنوز کامپیوتری نشودن
ولی سریال حلقه سبز کار نوعی بود
در ضمن در جواب اون دوستمون هم که گفت منظورش چی بود هم باید بگم که تبلیغی بود برای رواج فرهنگ اهدا عضو که با توجه به سیل عظیم حوادث تو ایران جا داره همه کارت عضویتش رو دریافت کنیم
متاسفانه باید بگم با شعور مردم داره بازی میشه...دو تا سریال با سناریویی بسیار ضعیف.البته باید اسمشون رو گذاشت پیام بازرگانی! یکی تبلیغ برای مذهب...یکی تبلیغ برای پلیس!
من کلا بخاطر پایین بودن فیلم ها و سریال های خودمون اصلا هیچ کدومشون رو نگاه نمی کنم ولی با حرفات نسبتا موافقم.
جفتشون برایه تبلیغ ساخته شده!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)