این کتاب را شما خریده ای؟
راضی بودی ؟
خودم نخریدمش اما دوستم خریده و ازش راضی بوده؟
البته اون سابقه ساخت داشته نمی دونم برای ساخت اولین تلسکوپ مناسب باشه یا نه.
Last edited by ارِژنگ; 22-01-2008 at 18:36.
خب من امروز سفارش دادم همین که رسید نظرما میگم
سلام
همان طور که گفتم، هر کتابی در این زمینه دیدید مطالعه کنید و اطلاعاتتون رو قبل از شروع به کار بالا ببرید. اما دوستانی که تازه شروع کردند شاید با دیدن فقط این کتاب نتونند نظر دقیقی بدهند چون غیر از روانی ترجمه و اشکالات تایپی و... که برای همه قابل تشخیص است، در بقیه ی موارد باید کار مقایسه ای صورت بگیرد تا مشخص شود که کتاب در چه مباحثی ضعف دارد یا کدام قسمت را خوب توضیح داده است.
نظر کلی من اینه که: کسی می تونه یک کتاب درست و حسابی در مورد ساخت تلسکوپ بنویسه که خودش بارها و بارها تلسکوپ ساخته باشه. نه این که فردی به پشتوانه داشتن دکتری یک کتاب ساخت تلسکوپ جمع آوری کنه. نمی خوام خطابم به شخص خاصی باشه ، فقط بدانید که نباید فقط به این کتاب یا هر کتاب دیگه تکیه کنید و سعی کنید دانسته هاتون رو با منابع مختلف تطبیق بدید و درست ترین ها رو گزینش کنید.
موفق باشید
واقعا درست میگه. با یه گل بهار نمی شه!سعی کنید دانسته هاتون رو با منابع مختلف تطبیق بدید و درست ترین ها رو گزینش کنید.
سلام دوستان
بعد مدتی وقت کردم یه سری به بر و بچ بزنم شرمندم!!!!!!!!!
در مورد کتابی که ذکرش بالا رفت باید بگم که آقای دکتر نصیری قیداری (نویسنده) یکی از اساتید بزرگ و صاحب نظر در مورد تلسکوپها هستند و در مورد کتاب، مخصوصا بخش ساخت تلسکوپ نیوتنی خیلی سریع از موارد عبور کردند ولی پایه و اساس رو توضیح دادن.
پیشنهاد میکنم مقاله ای که گذاشتم رو مطالعه کنید خیلی کامله و انشا ا... توضیحات کامل تر رو که تو تراش بدست آوردم رو در اختیارتون میزارم.
دوست عزیز آینه 16 اینچی خیلی بزرگه و تراشش خیلی سخت و طولانیه، اگه تجربه قبلی موفق دارین که فبها، وگر نه پیشنهاد میشه قطر رو کم کنی بهتره، در ضمن فرقی بین آینه کاسگرین و نیوتنی اونم در آینه اصلی نیست و خیلی جزیی هست فعلا فکر کاسگرین رو از ذهنت بیرون کن!!
اگر مایل بودی ÷یام خصوصی بزار تا هماهنگ کنیم.
بابا جون تراش یه طرف ، آزمون تیغه یه طرف!
میشه دقیق بگید چطوری میشه آزمون کرد؟
به نظر شما بهتره از چه نوع عدسی هایی با چه اندازه هایی استفاده کنم ؟؟؟؟؟سلاممن میخواستم یک تلسکوپ بسازم ولی راستش گیچ شدم اگه ممکنه کمکم کنیدمی خواستم تلسکوپی با عدسی شی مثبت یک و عدسی چشمی با فاصله ی کانونیه یک سانتی متر یسازم ولی جایی خوندم که کسی که ساخته بود می گفت عدسی چشمی با فاصله ی کانونیه 4سانتی مر بهتر و با کیفیت تره برای رصد و همچنین یکی دیگه می گفت که عدسی شی با فاصله ی کانونی 80یا 60 بهتره واسه رصدچون دسترسی به این افراد ندارم که ازشون سوال بپرسم حالا گیج شدم که از کدوم یکی استفاده کنم به نظر شما من چه کار کنم اگه ممکنه کمک کنیدراستی برای اینکه تصاویرو مستقیم ببینم بهتره که از عدسی چشمی منفی یک استفاده کنم .درسته ؟؟؟؟؟؟اگر بخوام از عدسی شی مثبت یک و عدسی چشمی منفی یک استفاده کنم طول تلسکوپم باید 99سانتی متر باشهدرسته ؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)